Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.
Έχω αγοράσει τον 8350 αλλα δεν ξερω ποια μητρική να πάρω. Την μητρική την θέλω απο το e shop Απο 100-200€ πρέπει να την έχω παραγγείλει μέχρι την Τετάρτη. Σκέφτομαι να πάρω την Asus μ5α99χ εβο ρ2.0 η Asus μ5α99φχ προ ρ2.0 ριταιλ ακούω ιδέα :) ρίξτε τα φώτα σας παιδιά :)

Δημοσ.

Χρόνια πολλά φίλε, ορίστε η πρότασή μου μιας και θες αποκλειστικά eshop, sabertooth 990fx r 2.0. Ανώτερη από m5 a99fx pro r2.0, η evo δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται καν στις επιλογές σου, είναι 6+2 power phase ενώ οι sabertooth και m5 a99fx pro r2.0 8+2 και γενικότερα η evo είναι κατώτερη. Ανέβα 5 ευρώ από τα 200 ευρώ και πάρε την sabertooth, σκυλί μαύρο, η καλύτερη μητρική για am3+ μετά την crosshair v formula z. Αν την προτιμήσεις από skroutz θα γλυτώσεις κάνα 20αρι, ωστόσο αφού θες eshop πάρε την από εκεί ειδικά από την στιγμή που είσαι εντός budget με την sabertooth. 

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-sabertooth-990fx-r20-p-PER.522970

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Έχω αγοράσει τον 8350 αλλα δεν ξερω ποια μητρική να πάρω. Την μητρική την θέλω απο το e shop Απο 100-200€ πρέπει να την έχω παραγγείλει μέχρι την Τετάρτη. Σκέφτομαι να πάρω την Asus μ5α99χ εβο ρ2.0 η Asus μ5α99φχ προ ρ2.0 ριταιλ ακούω ιδέα :) ρίξτε τα φώτα σας παιδιά :)

Asrock 970 fatality performance με 220watt TDP

https://www.skroutz.gr/s/6042100/Asrock-Fatal1ty-970-Performance.html?keyphrase=asrock+970+fatality

http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840

http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20970%20Performance/

Μόνο αυτή κοίταξε και τίποτα παραπάνω.

Με τα χρήματα που θα σου περισσέψουν πάρε διπλάσια μνήμη , ή μεγαλύτερο ssd, ή καλύτερη κάρτα γραφικών, ή καλύτερη ψύκτρα για o/cing .

• Like 4
Δημοσ.

Adtakhs δεν είχα σκεφτεί έτσι, θεώρησα με το μικρό μυαλό μου πως θα είχε ικανοποιητικό λοιπό hardware και θα θέλει μια καλή μητρική :P. Έχω δουλέψει fatal1ty 970 performance, πολύ καλή ποιότητα, όμορφη, πολύ καλή κάρτα ήχου και η τιμή της φοβερή.

Δημοσ.

Νομίζω πως ψάχνει μητρική για νέα σύνθεση από e-shop.gr

Αλλά ακόμα και να μην ψάχνει, ας δώσει χρήμα για να κάνει πιο πλήρες το σύστημά του. Περισσότερο κερδισμένος θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Την έχει φίλος την fatal1ty, κάποια στιγμή θα δοκιμάσουμε με την 212 evo που έχει με πόσο ρεύμα πιάνει τα 4.4 ο 8320 του και θα ποστάρουμε σίγουρα αποτέλεσμα στην ενότητα των benchmarks. Για παραπάνω δεν, λόγω ζέστης και επειδή η evo θα είναι οριακή από ένα σημείο και μετά. 

Δημοσ.

<p>Η σαμπερ τουθ ειναι αστέρι αλλα πρέπει να δώσω χρόνο παραπάνω για να την πάρω. Θέλω να έχω έτοιμο το PC μου μέχρι το άλλο Σάββατο γιατι έχω πάθει στέρηση :Ρ λοιπόν τα αλλα πράγματα τα έχω όλα έχω ραμ 16 γ g skill στα 1600 τροφοδοτικό κορσέ ιρ 1000 βατ γραφικών sapphire radeo hd 6950 ( απο το παλιό μου PC δεν έχω παράπονο ειναι πολυ καλή :Ρ )</p>

Δημοσ.

<p>Η σαμπερ τουθ ειναι αστέρι αλλα πρέπει να δώσω χρόνο παραπάνω για να την πάρω. Θέλω να έχω έτοιμο το PC μου μέχρι το άλλο Σάββατο γιατι έχω πάθει στέρηση :Ρ λοιπόν τα αλλα πράγματα τα έχω όλα έχω ραμ 16 γ g skill στα 1600 τροφοδοτικό κορσέ ιρ 1000 βατ γραφικών sapphire radeo hd 6950 ( απο το παλιό μου PC δεν έχω παράπονο ειναι πολυ καλή :Ρ )</p>

Ssd έχεις?

Θα μπορούσες τα παραπάνω χρήματα να τα ρίξεις

1) για αλλαγή της κάρτας γραφικών με κάποια μεταχειρισμένο 280χ ή ακόμα και κάποια 290 .

2) Θα μπορούσες να πας σε πολυ καλή after makret ψύκτρα μέχρι και υδρόψυξη.

Εγώ πάντως θα έπαιρνα την fatality κι θα έκανα αλλαγή κάρτας γραφικών αν έχεις ssd .

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σορρυ που τα γράφω μισά λίγο αλλα ειμαι απο κινητό. Ssd δεν έχω αλλα θα πάρω λέω να το αφήσω για Χριστούγεννα να πέσουν λίγο η τιμές (αν ειμαι τυχερός) και να πετύχω μια καλή προσφορά. Για γραφικών θέλω να πάω σε αλλα θα αργήσω πολυ να έχω ένα τέτοιο ποσο. Θέλω να την αφήσω για το τέλος την γραφικών.</p>

<p>Απο ψηλότερα έχω την Η 85 της κορσέ ιρ</p>

Δημοσ.

Βάλε ssd.

Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν. Μόνο το ότι θα βγαίνουν νεότερα μοντέλα θα δεις.

Βάλε έναν 240-256gb με 100e.

Δεν γίνεται νέο σύστημα χωρίς ssd.

Από εκεί και πέρα αν έβρισκες μια 290 μεταχείρισμενη σε καλή τιμή δεν θα έπρεπε να πεις όχι, μιας και δεν χρειάζεται καλύτερη κάρτα για να παίξεις σε 1080p τους σύγχρονους τίτλους. Είναι πολυ δυνστή κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Έτσι θα κανω τότε :) μιας και λέμε για ssd ποιον μου Προτείνεις? έλεγα να πάρω έναν 500 g corsair.</p>

<p>Τα 250 μου ειναι λίγα. Η γραφικών που Πρωτεινεις θα ειναι οκ με την ασροκ. Ψήθηκα να πάρω αυτή :)))</p>

<p>

Έτσι θα κανω τότε  μιας και λέμε για ssd ποιον μου Προτείνεις? έλεγα να πάρω έναν 500 g corsair.<br />

Τα 250 μου ειναι λίγα. Η γραφικών που Προτεινεις θα ειναι οκ με την ασροκ. Ψήθηκα να πάρω αυτή ))<br />

</p>
Δημοσ.

εγώ προσωπικά θα έπαιρνα έναν φτηνό ssd. Διάφορες ανάμεσα σε ssd σε πραγματική χρήση δεν πρόκειται να δεις.

Εγώ έχω έναν crucial m4 256gb και έναν samsung 840 evo 120gb. Διάφορες δεν βλέπω.

Αν έπαιρνα σήμερα θα έπαιρνα έναν intenso pro 256gb με κάτω των 100e.

Αν ήθελα να ρίξω παραπάνω χρήματα θα έπαιρνα έναν plextor, αλλά θεωρώ λάθος να ρίξω πολλά χρήματασε ssd. Σημαντικότερο για εμένζ είναι ή μέγιστη απόδοση σε συνάρτηση με το κόστος.

Για κάρτα γραφικών σε μεταχειρισμένα θα κοιτούσαν κάποια R9 290 με custom σύστημα ψύξης και με εξτρά εγγύηση. Παίζουν πολλές. Για καινούρια θα κοιτουσα στην σειρά r9 390 με 8gb ram, AN την έβρισκα σε περίπου ίδια τιμή με τις 290.

• Like 2
Δημοσ.

<p>

εγώ προσωπικά θα έπαιρνα έναν φτηνό ssd. Διάφορες ανάμεσα σε ssd σε πραγματική χρήση δεν πρόκειται να δεις. 

Εγώ έχω έναν crucial m4 256gb και έναν samsung 840 evo 120gb. Διάφορες δεν βλέπω.

Αν έπαιρνα σήμερα θα έπαιρνα έναν intenso pro 256gb με κάτω των 100e.

Αν ήθελα να ρίξω παραπάνω χρήματα θα έπαιρνα έναν plextor, αλλά θεωρώ λάθος να ρίξω πολλά χρήματασε ssd. Σημαντικότερο για εμένζ είναι ή μέγιστη απόδοση σε συνάρτηση με το κόστος. 

Για κάρτα γραφικών σε μεταχειρισμένα θα κοιτούσαν κάποια R9 290 με custom σύστημα ψύξης και με εξτρά εγγύηση. Παίζουν πολλές. Για καινούρια θα κοιτουσα στην σειρά r9 390 με 8gb ram, AN την έβρισκα σε περίπου ίδια τιμή με τις 290.

</p><p> </p><p>

<br />

Φιλε μου, μου έλυσες πολλούς προβληματισμούς που είχα. Για γραφικών μια απο της δυο είχα σκοπό να πάρω. Θα ειναι οκ όμως με την μητρική (δλδ PCI 3 αυτο με προβληματίζει λίγο) </p><p> </p><p>

Τώρα για ssd τα 250 gb δεν ειναι λίγα; Να μην κοιτάξω για πιο πολλά; <br />

Και αν δεν σε βάζω σε κόπο γίνεται να μου στείλεις κανα link με σκληρούς;</p>

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ pci-e v2.0 με pci-e v3.0 . Υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα και δεν υπάρχει διάφορα στην απόδοση.

Στον ssd βάσεις εφαρμογές και λειτουργικό. Δεν βάζεις αρχεία. Οπότε φτάνει. Αν αργότερα θες και άλλο χώρο για εφαρμογές βάζεις και άλλον.

Προσωπικά προτιμώ 2 ssd γιατί βάζω και διαφορετικό λειτουργικό στον κάθε ένα windows + linux ανεξάρτητα το ένα από το άλλο κ.λ.π.

Για σκληρούς δίσκους, κάτι πέρα από seagate θα έπαιρνα , δεν θα έπαιρνα σειρές green κ.λ.π. ενώ και εδώ θα κοιτούσαν σε μέγιστο χωρο/ τιμή.

Είμαι και εγώ από κινητό και λίστα σκληρούς μου είναι δύσκολο να ποστάρω.

Δημοσ.

<p>

Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ pci-e v2.0 με pci-e v3.0 . Υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα και δεν υπάρχει διάφορα στην απόδοση.

Στον ssd βάσεις εφαρμογές και λειτουργικό. Δεν βάζεις αρχεία. Οπότε φτάνει. Αν αργότερα θες και άλλο χώρο για εφαρμογές βάζεις και άλλον. 

Προσωπικά προτιμώ 2 ssd γιατί βάζω και διαφορετικό λειτουργικό στον κάθε ένα windows + linux ανεξάρτητα το ένα από το άλλο κ.λ.π.

Για σκληρούς δίσκους, κάτι πέρα από seagate θα έπαιρνα , δεν θα έπαιρνα σειρές green κ.λ.π. ενώ και εδώ θα κοιτούσαν σε μέγιστο χωρο/ τιμή.

Είμαι και εγώ από κινητό και λίστα σκληρούς μου είναι δύσκολο να ποστάρω.

</p><p> </p><p>

<br />

Αυτο για την γραφικών το ξερω απλά τώρα πρόσφατα είχα διάβαση σε μια έρευνα και μάλιστα της n video ότι άμα έχει μητρική PCI 2 και βάλεις μια γραφικών PCI 3 χάνει απο την αποδώσει. Αλλα μάλλον ηταν βλακείας της n videa. <br />

Το πρόβλημα με τον σκληρό θα ειναι ότι θα έχω και παιχνίδια και έτσι ο χωρίς θα ειναι μικρός</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...