Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άλλο προσπαθώ να πω....... δλδ έχουμε και λεμε.........

η μένεις στης σπηλιές η δέχεσαι να ξέρουν τα πάντα για σένα (ακόμη και πότε κλάνεις) γιατί nsa κλπ κλπ δεν τα θεορεις επικινδινα χέρια? μιλάμε για μια χώρα η οποία ξεκίνησε πολέμους και έστισε ολόκληρα σκηνικά μόνο και μόνο να πάρει λίγο πετρέλαιο ............ αν αυτοί δεν ειναι επικίνδυνου ποιος ειναι τοτε............ )

Aν απαντήσεις στην ερώτηση:

Ποιός έχει περισσότερα προσωπικά σου δεδομένα και μάλιστα ύψιστης σημασίας, όχι πότε κλάνεις; Η τράπεζά σου, η εφορία, η Αστυνομία, ή η Microsoft. Τότε μόνο θα καταλάβεις ποιός ζει σε σπηλιά.

Αυτοι όλοι που αναφέρω χρησιμοποιούν το ιντερνετ για μεταφορά και διαχείρηση των δεδομένων και όχι αναλογικά μέσα.

Επίσης όταν έχεις δίκιο, να μιλάς πιό ευγενικά σε κάποιον που δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Πατεντες για την ανωνυμια μας και τα προσωπικα μας δεδομενα μπραβο microsoft ξεπερασες αλλη μια φορα τη google.
Βεβαια αλλος εχεις το ονομα αλλος τη χαρη..

• Like 1
Δημοσ.

Όχι και χτες, 2 βδομάδες είναι που έχει βγάλει το εργαλειάκι ο τύπος στο reddit.

Όσων αφορά αυτούς που λένε μείνετε στα 7(ή 8.1 αντίστοιχα), δεν θα διαφωνήσω αλλά DirectX 12 μόνο στα 10. Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω που είμαι στα 8.1. Μακάρι να πιάσει το Vulkan για να το χρησιμοποιούν οι Devs και να μην έχουμε ανάγκη το DX12.

Δημοσ.

Ρε παιδια γενικα ομως τα 10αρια αξιζουν; εχω τα 8 τωρα και μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι απιστευτα.αξιζει να προχωρησω σε φορματ για τα 10;

Την παρούσα χρονική στιγμή δεν αξίζει. Τα 10 έχουν παρουσιάσει αρκετά προβλήματα σε πολλούς και οι διαφορά στις επιδόσεις με τα 8.1 δεν είναι αξιόλογη. Επίσης ακόμα δεν υπάρχουν ακόμα games που να υποστηρίζουν DX12.

Κατά την άποψή μου, περίμενε κανένα δίμηνο να βγουν και διορθώσεις και μετά αν θες τα δοκιμάζεις και βλέπεις.

ΥΓ: Φυσικά δεν ξεχνάμε, πάντα backup image το σύστημα πριν από upgrades κλπ.

Δημοσ.

Aν απαντήσεις στην ερώτηση:

Ποιός έχει περισσότερα προσωπικά σου δεδομένα και μάλιστα ύψιστης σημασίας, όχι πότε κλάνεις; Η τράπεζά σου, η εφορία, η Αστυνομία, ή η Microsoft. Τότε μόνο θα καταλάβεις ποιός ζει σε σπηλιά.

Αυτοι όλοι που αναφέρω χρησιμοποιούν το ιντερνετ για μεταφορά και διαχείρηση των δεδομένων και όχι αναλογικά μέσα.

Επίσης όταν έχεις δίκιο, να μιλάς πιό ευγενικά σε κάποιον που δεν ξέρεις.

τα υψιστης σημασίας δεν έχουν τοσο μεγάλη σιμασια οταν προσπαθείς να ελέγξεις ολόκληρο λαό/κόσμο........ αλλα τα μικρά πράγματα που τον καθένα κάνουν μοναδικό έχουν.......

πχ μια μέρα επειδή ειπες τον obama βλάκα σε κυριτουν τρομοκράτη......(οκ στην Αμερική πχ κάτι τέτοιο ακόμη δεν παίζει... αλλα πχ στους εμιρατες για πλάκα σε βάζουν μέσα για κατι τέτοιο)

για να σε βρουν να δουν πως θα κινηθείς κλπ κλπ τι θα τους βοηθήσει όνομα επίθετο τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ η λεπτομερέστατα όλα τα πράγματα από την προσωπική σου ζωή?....... προφανώς το δεύτερο......  (ενα παράδειγμα ήταν)

Δημοσ.

Σωστό είναι.

Πως ειναι σωστο αφου τις διευθυνσεις που υποτιθεται οτι μπλοκαρει μπορω να τις κανω Ping ενω τα domain names τα μπλοκαρει κανονικα

Δημοσ.

τα υψιστης σημασίας δεν έχουν τοσο μεγάλη σιμασια οταν προσπαθείς να ελέγξεις ολόκληρο λαό/κόσμο........ αλλα τα μικρά πράγματα που τον καθένα κάνουν μοναδικό έχουν.......

πχ μια μέρα επειδή ειπες τον obama βλάκα σε κυριτουν τρομοκράτη......(οκ στην Αμερική πχ κάτι τέτοιο ακόμη δεν παίζει... αλλα πχ στους εμιρατες για πλάκα σε βάζουν μέσα για κατι τέτοιο)

για να σε βρουν να δουν πως θα κινηθείς κλπ κλπ τι θα τους βοηθήσει όνομα επίθετο τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ η λεπτομερέστατα όλα τα πράγματα από την προσωπική σου ζωή?....... προφανώς το δεύτερο......  (ενα παράδειγμα ήταν)

Πρώτον. Φοβάσαι να μην σε ελέγχουν αν πεις τον Ομπάμα μαλάκα και δεν φοβάσαι μη σου πάρουν λεφτά από τον λογαριασμό.

Δεύτερον. Νομίζεις ότι αν θέλουν να σε βρουν, θα μπουν στο fb .Ότι νάναι.

Aπλά θα πάρουν τηλέφωνο στην αστυνομία να δουν ποιός βρίσκεται πίσω από αυτή την IP και απλά θα συνεχίσουν να σε παρακολουθούν μέσω της IP. Αν θέλεις να βρίζεις τον Ομπάμα κάντο αν τολμάς. Δεν μπορείς να φανταστεις τι πληροφόριση έχουν και συ μου λες για fb.

Δημοσ.

Πρώτον. Φοβάσαι να μην σε ελέγχουν αν πεις τον Ομπάμα μαλάκα και δεν φοβάσαι μη σου πάρουν λεφτά από τον λογαριασμό.

Aπλά θα πάρουν τηλέφωνο στην αστυνομία να δουν ποιός βρίσκεται πίσω από αυτή την IP και απλά θα συνεχίσουν να σε παρακολουθούν μέσω της IP. Αν θέλεις να βρίζεις τον Ομπάμα κάντο αν τολμάς. Δεν μπορείς να φανταστεις τι πληροφόριση έχουν και συ μου λες για fb.

Το να επικοινωνήσουν με την Ελληνική αστυνομία και να πάρουν στοιχεία, αν επιτρέπεται αυτό, απαιτεί χρόνο και αρκετή γραφειοκρατία καθώς υπάρχουν νομικά οδοφράγματα. Βασικά δεν πρέπει να είναι καν δυνατό κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι να το αναθέσουν με συνεργασία στις Ελληνικές αρχές.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να τους δίνεις τα δεδομένα μόνος σου. Βλέποντας στο FB, ξέρουν ποιος είσαι, που μένεις και τις συνήθειές σου.

Δημοσ.

προφανώς και μαζεύουν συνολικές πληροφορίες κάνουν ένα Profile(όσο περισσότερες πληροφορίες τόσο ποιο λεπτομερεστατο Profile έχουν για κάθε περίσταση)  και σε έχουν στο χέρι οποτε και αν χρειαστουν ακομη και αν βγεις out of greed

καθε πηγή πληροφορίας ειναι χρυσός....... και καθώς ο σκοπός ειναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ του κόσμος όσο περισσότερες πληροφορίες έχουν τόσο ποιο εύκολα ελέγχουν και κατευθύνουν κόσμο ακριβός εκεί που θελουν όπως το θελουν

οκ τώρα αν δεν καταλαβαίνεις που το πάω.. πάω πάσο tote.............

Δημοσ.

Ρε παιδια γενικα ομως τα 10αρια αξιζουν; εχω τα 8 τωρα και μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι απιστευτα.αξιζει να προχωρησω σε φορματ για τα 10;

Εγώ πάντως τα χρησιμοποιώ 2 εβδομάδες και είμαι κατι παραπάνω απο ευχαριστημένος! Απο τα 7 σαφώς καλύτερα, και με φρέσκο αέρα. Τα 8.1 δεν τα δοκίμασα ποτέ.Δεν ήθελα ουτε να τα βλέπω.

Με τα 10 και οι επιδόσεις είναι σούπερ, και καμια ασυμβατότητα εφαρμογών ή drvers δεν έχω συναντήσει!

Επίσης όλα μου τα games τρέχουν τέλεια, και έχω την εντύπωση σε κάποια σημεία ίσως και καλύτερα απ'οτι στα 7! Κατα την γνώμη μου αξίζουν και προσωπικά δεν έχω συναντήσει ούτε bug , ούτε ασυμβατότητα. Ανάλογα βέβαια και το μηχάνιμα.Εγώ τα πέρασα σε 2 pc Και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Το μόνο φάουλ είναι όντως αυτος της ιδιωτικότητας που αναφέρεται και στο θέμα...αλλα διορθώνεται εύκολα!

Δημοσ.

Μείνετε στα 7 menz μου αν έχετε θέμα και παίξτε το ανώτεροι και έξυπνοι :)

Φαίνεται γελοίο πλέον το φανμποϊλίκη σου. Just saying.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...