Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση...

https://gist.githubusercontent.com/anonymous/4f0dc9a7353ae86114df/raw/1c76fb6b283008100a9f328b6399e9ee1491c24c/hosts

Oλο αυτο το πραμα το εβαλες ως host;

Και φυσικα ολα αυτα αφορουνε την ms...

Jesus...αυτο καποιοι θελουν να το λενε λειτουργικο ή Trojan;

Windows Trojan-Spyware και με την βουλα-υπογραφη των ανθρωπινων-καταναλωτικων μοναδων.

Ειναι που ειναι δηλαδη ενα Trojan τα 10 απο μονο του να τρεξουμε και καμια 10αρια scripts και εκτελεσιμα για να ξεφορτωθουμε τα 1000 να αποκτησουμε και αλλα 200.

Καλα λεω...7 και τελος.

Απο του χρονου δρομολογω και αλλαγη λειτουργικου.

Αντι να προσφερει σοβαρο και ισχυρο privacy εκανε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα μαιμουδιστικα.

Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα.Για ολα υπαρχει ενα μετρο.Η ms το ξεπερασε κατα πολυ.

Μετα απο τοσα που πρεπει να κανω δηλαδη στα 10 για να γλιτωσω απο την καθαρη παρακολουθηση θα πρεπει να ΚΑΝΩ ΚΑΙ E-BANKING,να μπαινω σε emails κλπ ε;

Όχι στο συγκεκριμένο hosts δεν είναι όλα αυτά της microsoft. Το γράφει και ο τύπος που έγραψε τον οδηγό, άμα δεις. Είναι κάποια παραπάνω domain γνωστά της ms (που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με tracking και telemetry) + το mvps hosts που είναι για διαφημίσεις και malware. Με αυτό είσαι κομπλέ για την ώρα.

Τώρα όσων αφορά τα Windows 7, δες αυτό το άρθρο

KB 2952664 triggers daily telemetry run in Windows 7 -- and may be snooping on users

Με καμιά εταιρία τεχνολογίας και κανένα λειτουργικό δεν είστε 100% καλυμμένοι για τα προσωπικά σας δεδομένα. Απο τη στιγμή που μπαίνετε στο internet δεν είστε safe. Τέλος.

Δημοσ.

Τώρα όσων αφορά τα Windows 7, δες αυτό το άρθρο

KB 2952664 triggers daily telemetry run in Windows 7 -- and may be snooping on users

Με καμιά εταιρία τεχνολογίας και κανένα λειτουργικό δεν είστε 100% καλυμμένοι για τα προσωπικά σας δεδομένα. Απο τη στιγμή που μπαίνετε στο internet δεν είστε safe. Τέλος.

Δεν εχω καμια τετοια ενημερωση στο συστημα μου.Τις εχω ψαξει ολες και δεν ειναι.

Ο λογος επειδη κανω μονο τις βασικες και οχι recommended.

Τα εχω ψαξει ολα αυτα.

Και να ειναι καποια θα την ξηλωσω.

Το ειπα ξανα οτι απο τοτε που εβαλα τα 7 τα παρακολουθω συνεχως.Μεχρι στιγμης ειναι οκ.

Tα 7 δεν μπορουνε να γινουν 8,1 και 10.

Για να βαλει ολο αυτο το σιχαμα μεσα σε αυτα επρεπε να το κανει μεσα στο Kernel.

Οτι βαλει μεταγενεστερα ξηλωνεται διοτι θα ειναι ως ενημερωση.

Μονο που δεν εχει store,win apps,cortana κλπ...φτανει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aντε πάλι με το free OS και το τίμημα...Καταρχήν, δεν είναι free τα windows, σου παρέχουν απλά ένα free upgrade(που μπορείς να το κάνεις μέσα σε 1 έτος), κάποιος που δεν έχει windows 7-8 πρέπει να τα ΑΓΟΡΑΣΕΙ (και μάντεψε, τα ίδια services τρέχουν κ άμα τα αγοράσεις). Free OS μπορεί να θεωρείθει το Linux, δεν είδα κανένα services να στέλνει δεδομένα μου σε κάποιο data center με το τι κάνω και πως..

Ποιος θα  αγόρασει windows ?! Kάνεις τον ανήξερο μάλλον !

Mην χρησιμοποιείς επιχειρήματα του τύπου ''πληρώνει όποιος δεν είχε τα windows 7/8'' γιατί

α) για να αγοράσει κανείς τα win 7/8/8.1 10 αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει παλαιότερη έκδοση των 7/8/8.1 ή τίποτα από τα 3.

β) Vista δεν έχει ούτως η άλλως κανείς την σήμερον ημέρα

γ) τα xp δεν υποστηρίζονται μετά από 15 χρόνια κυκλοφορίας

δ) τα πειρατικά win έχουν κατακλύσει την αγορά

δ) το σχόλιο σου καθίσταται ατυχές.

Φυσικά και είναι free os τη στιγμή που σου δίνει αυθεντική άδεια χρήσης ακόμα και σε πειρατικά windows 7/8 !! Mήπως το ξέχασες ? Εφόσον δίνεται κατά αυτόν τον τρόπο και σε πειρατικούς χρήστες οι οποίοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα απόκτησης αυθεντικής άδειας χρήσης χωρίς να προυπάρχει γνήσια άδεια χρήσης είναι Free OS ! Όταν γίνει os επί πληρωμή σε ένα χρόνο τότε το ξανασυζητάμε,έχοντας στα χέρια μας τα μηδενικά σταστικά στοιχεία πωλήσεων ! Αυτό που θέλει να επιτύχει η ms είναι να συγκεντρώσει τον ασυμάζευτο κατακερματισμό του λειτουργικού της στα 10αρια (δεν το λεω ως κακό,κάθε άλλο τα 10 είναι εξαιρετικό λειτουργικό και άξιος διάδοχος των 7 κατ'εμέ) , έτσι ώστε να επιδεικνύει στη συνέχεια με υπερηφάνεια την περίφημη πίτα για την συγκέντρωση των χρηστών στα win 10. Kαι θα το επαναλάβω το free os έχει το τίμημα του.

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Mην χρησιμοποιείς επιχειρήματα του τύπου ''πληρώνει όποιος δεν είχε τα windows 7/8'' γιατί

α) για να αγοράσει κανείς τα win 7/8/8.1 πρέπει να έχει παλαιότερη έκδοση

Τι;

Δημοσ.

Αυτό με την παλιότερη έκδοση.

Αα.Μπερδέφτηκαν τα νούμερα στη διατύπωση.Κάνε ανανέωση και δες τη διόρθωση.

Δημοσ.

α) για να αγοράσει κανείς τα win 7/8/8.1 10 αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει παλαιότερη έκδοση των 7/8/8.1 ή τίποτα από τα 3.

β) Vista δεν έχει ούτως η άλλως κανείς την σήμερον ημέρα

γ) τα xp δεν υποστηρίζονται μετά από 15 χρόνια κυκλοφορίας

δ) τα πειρατικά win έχουν κατακλύσει την αγορά

δ) το σχόλιο σου καθίσταται ατυχές.

Φυσικά και είναι free os τη στιγμή που σου δίνει αυθεντική άδεια χρήσης ακόμα και σε πειρατικά windows 7/8 !! Mήπως το ξέχασες ? Εφόσον δίνεται κατά αυτόν τον τρόπο και σε πειρατικούς χρήστες οι οποίοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα απόκτησης αυθεντικής άδειας χρήσης χωρίς να προυπάρχει γνήσια άδεια χρήσης είναι Free OS ! Όταν γίνει os επί πληρωμή σε ένα χρόνο τότε το ξανασυζητάμε,έχοντας στα χέρια μας τα μηδενικά σταστικά στοιχεία πωλήσεων ! Αυτό που θέλει να επιτύχει η ms είναι να συγκεντρώσει τον ασυμάζευτο κατακερματισμό του λειτουργικού της στα 10αρια (δεν το λεω ως κακό,κάθε άλλο τα 10 είναι εξαιρετικό λειτουργικό και άξιος διάδοχος των 7 κατ'εμέ) , έτσι ώστε να επιδεικνύει στη συνέχεια με υπερηφάνεια την περίφημη πίτα για την συγκέντρωση των χρηστών στα win 10. Kαι θα το επαναλάβω το free os έχει το τίμημα του.

Εγώ που δεν έχω ούτε τα 7 ούτε τα 8.. πως θα τα βάλω? Έχω φίλο ο οποίος είναι ακόμη στα xp τον βολεύουν και τα έχει μάθει, πήγαινε αγόρασε ένα λαπτοπ σήμερα με windows 10, μέσα στη συνολική τιμή δεν θα είναι και η άδεια των windows? Στο ξανα λέω επειδή δίνει ένα free upgrade για ένα χρόνο δεν σημαίνει πως είναι free OS. Επίσης πες μου το τίμημα του Linux σαν free OS μιας και το επανέλαβες...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα είναι δωρεάν για home usage σε λίγο καιρό (μερικά χρόνια). Αφού θα σε farmaroun (και εσύ θα λες και ευχαριστώ) δεν υπάρχει νόημα να σε χρεώνουν και όλας.

PS: Και ίσως συνδρομητικό μοντέλο για extra "features".

Δημοσ.

Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, αρα δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ανησυχούν μόνοι όσοι έχουν να κρύψουν κάτι.

Ωραία δώσε μου τα κλειδιά από το σπίτι σου. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω ούτε τα 7 ούτε τα 8.. πως θα τα βάλω? Έχω φίλο ο οποίος είναι ακόμη στα xp τον βολεύουν και τα έχει μάθει, πήγαινε αγόρασε ένα λαπτοπ σήμερα με windows 10, μέσα στη συνολική τιμή δεν θα είναι και η άδεια των windows? Στο ξανα λέω επειδή δίνει ένα free upgrade για ένα χρόνο δεν σημαίνει πως είναι free OS. Επίσης πες μου το τίμημα του Linux σαν free OS μιας και το επανέλαβες...

Ας μην μιλήσουμε για oem.Εκεί οι άδειες πληρώνονται κανονικά και ας νομίζεις ότι δεν χρεώνεσαι το λειτουργικό (ακόμα και στα win10). Αυτά είναι μεταξύ των εταιριών. Εγώ αναφέρομαι πρακτικά στον απλό- καθημερινό ,παράνομο και μη χρήστη. O φίλος σου ή εσύ που έχετε τα xp το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής απλό: Κατεβάζεις από το θείο πειρατικά windows ,παίρνεις τα 10 αυθεντικά σε iso και τα κάνεις εγκατάσταση όπως ακριβώς περνάς  τα linux-ubuntu (free os) χωρίς license. To αποτέλεσμα ? Εξισώνεται η απόκτηση των windows με αυτή των free os. Από τη στιγμή λοιπόν που εμένα η ms ως εταιρία με βάζει σε ίδια θέση με τους παράνομους χρήστες,εξισώνοντας τις αυθεντικές άδειες με τα crack και ανταμείβοντας όλους εκείνους που χρόνια δουλεύουν παράνομα και δωρεάν το λειτουργικό της μου λέει ξεκάθαρα ότι τα windows 10 αυτή τη στιγμή είναι ένα free os για '' περιορισμένο '' και μάλιστα μεγάλο-αρκετό χρονικό διάστημα  για να προλάβουν όλοι τη μετάβαση και να ''γλιτώσουν'' το ''κόστος'' άδειας χρήσης. Μετά τον 1,5  χρόνο όταν θα έχει προ πολλού μετατραπεί σε επί πληρωμή λειτουργικό και έχοντας στα χέρια μας τα στατιστικά του δευτέρου εξαμήνου του 2016 εδώ θα είμαστε να διαπιστώσουμε τα απογοητευτικά ποσοστά λιανικής αγοράς αδειών χρήσης μετά το πέρας της δωρεάν διάθεσης, γεγονός που θα οδηγήσει την εταιρία αργά ή γρήγορα στην καθιέρωση των free upgrades τουλάχιστον αλά apple mac os.

Δημοσ.

Ας μην μιλήσουμε για oem.Εκεί οι άδειες πληρώνονται κανονικά και ας νομίζεις ότι δεν χρεώνεσαι το λειτουργικό (ακόμα και στα win10). Αυτά είναι μεταξύ των εταιριών. Εγώ αναφέρομαι πρακτικά στον απλό- καθημερινό ,παράνομο και μη χρήστη. O φίλος σου ή εσύ που έχετε τα xp το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής απλό: Κατεβάζεις από το θείο πειρατικά windows ,παίρνεις τα 10 αυθεντικά σε iso και τα κάνεις εγκατάσταση όπως ακριβώς περνάς  τα linux-ubuntu (free os) χωρίς license. To αποτέλεσμα ? Εξισώνεται η απόκτηση των windows με αυτή των free os. Από τη στιγμή λοιπόν που εμένα η ms ως εταιρία με βάζει σε ίδια θέση με τους παράνομους χρήστες,εξισώνοντας τις αυθεντικές άδειες με τα crack και ανταμείβοντας όλους εκείνους που χρόνια δουλεύουν παράνομα και δωρεάν το λειτουργικό της μου λέει ξεκάθαρα ότι τα windows 10 αυτή τη στιγμή είναι ένα free os για '' περιορισμένο '' και μάλιστα μεγάλο-αρκετό χρονικό διάστημα  για να προλάβουν όλοι τη μετάβαση και να ''γλιτώσουν'' το ''κόστος'' άδειας χρήσης. Μετά τον 1,5  χρόνο όταν θα έχει προ πολλού μετατραπεί σε επί πληρωμή λειτουργικό και έχοντας στα χέρια μας τα στατιστικά του δευτέρου εξαμήνου του 2016 εδώ θα είμαστε να διαπιστώσουμε τα απογοητευτικά ποσοστά λιανικής αγοράς αδειών χρήσης μετά το πέρας της δωρεάν διάθεσης, γεγονός που θα οδηγήσει την εταιρία αργά ή γρήγορα στην καθιέρωση των free upgrades τουλάχιστον αλά apple mac os.

Η microsoft όμως πουλάει μόνο software, windows, office κτλ. Η apple πουλάει το hardware σε συνδυασμό με το software imac, mackboor pro/air κτλ. Οπότε το βλέπω δύσκολο στην ms να το δίνει δωρεάν. Εκτός όταν λέει windows as service να πουλάει έξτρα πράγματα στα windows μέσα.

Δημοσ.

Αυτό το free upgrade για πειρατικά Windows, που το διαβάσατε; Επίσης ρωτώ και το άλλο:

Γιατί ένας πειρατής να κατεβάσει πειρατικά τα 7/8 και να κάνει μετά upgrade σε γνήσια 10 και να μην επιλέξει να κατεβάσει κατευθείαν πειρατικά τα 10 και να τα εγκαταστήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...