Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μιλαμε για "privacy" στην εποχη των smartphones ΕΛΕΟΣ!!!!!! ναι θα μείνουμε στο έλεος των smartphones ας πούμε.
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ότι έχει μπροστά το 0.0.0.0 δεν μπορείς να το κάνεις ping. Ψάξε στο google και θα βρεις ότι είναι σωστό. Μετα απο restart C:\Users\nick\desktop>type c:\windows\system32\drivers\etc\hosts | findstr 204 0.0.0.0 204.79.197.200 C:\Users\nick\desktop>type c:\windows\system32\drivers\etc\hosts | findstr 23.218 0.0.0.0 23.218.212.69 0.0.0.0 23.218.212.69 C:\Users\nick\desktop>ping 23.218.212.69 Pinging 23.218.212.69 with 32 bytes of data: Reply from 23.218.212.69: bytes=32 time=181ms TTL=54 Reply from 23.218.212.69: bytes=32 time=180ms TTL=54 Reply from 23.218.212.69: bytes=32 time=180ms TTL=54 Reply from 23.218.212.69: bytes=32 time=180ms TTL=54 Ping statistics for 23.218.212.69: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 180ms, Maximum = 181ms, Average = 180ms C:\Users\nick\desktop>ping 204.79.197.200 Pinging 204.79.197.200 with 32 bytes of data: Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=37ms TTL=121 Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=37ms TTL=121 Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=37ms TTL=121 Reply from 204.79.197.200: bytes=32 time=38ms TTL=121 Ping statistics for 204.79.197.200: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 37ms, Maximum = 38ms, Average = 37ms C:\Users\nick\desktop> Υπαρχουν και αλλες διευθυνσεις που οντως δεν λειτουργουν αλλα δεν ξερω αν ειναι λογω του hosts, αφου αυτες οι δυο συνεχιζουν Εχεις καποιο Link γι αυτο που λες? Εγω ψαχνοντας βρηκα αυτο http://superuser.com/questions/504169/how-to-block-ip-address-via-windows-host Ενταξει δεν εβαλε 0.0.0.0 αλλα 127.0.0.1 αλλα παιζει ρολο αυτο? Για κανε και συ ping σε ολες τις IP που προσπαθει να μπλοκαρει το hosts 1
Alithinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Παιδες ξέρει καποιος ,επειδή δε το βρήκα στο google ,πως απενεργοποιούμε τα windows updates στα windows 10; 1) Πατάς Ctrl, Alt, Del, για να ανοίξεις τον task manager. 2) Πατάς στο tab "Services". 3) Στο tab "Services" πατάς στο "Open Services". 4) Στη νέα οθόνη που θα σου βγάλει πας κάτω μέχρι να βρεις το Windows Update. 5) Αφού το βρεις, πατάς πάνω του δεξί κλικ και ύστερα στο 'properties'. 6) Πας εκεί που λέει "Startup Type" και το βάζεις να είναι 'Disabled'. 7) Πατάς ΟΚ.
Redshift Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 και αιντε καποιοι αναβαθμισαμε δωρεαν φαντασου ομως να πληρωνεις για να βαλεις τον επιμονο ρουφιανο στην ψηφιακη ζωη σου btw οι νεες ρυθμισεις του security center περιλαμβανουν καθημερινο scanning για ιους χωρις να εχεις δυνατοτητα να το κανεις εβδομαδιαιο πχ ,ηθελα να ξερα ποιος χρυσαυγιτης πηρε αυτες τις αποφασεις στην ms
21century Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Περιμένω να το βάλω στο φορητό αφού ξεπεράσει όλες τις παθογένειες...
voldemort Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Η ενημερωση ειναι στα recommended updates.Σε windows 8.1 που ετρεχα ως τωρα ειχε εμφανισθει και δε βλεπω το λογο γιατι να μην εμφανισθει και στα 7 εφοσον το αναφερει. Νομιζω οτι μιλησα απλα. Δεν εχω τετοια ενημερωση και ειμαι με τις τελευταιες. Επισης σου ειπα απο εχθες κανω ελεγχους και δεν συνδεθηκε ουτε θελησε τιποτε να συνδεθει καπου. Στα 10 με το καλημερα μπουγιο...
thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Το άνοιξα.Τι ακριβως να δούμε? Ψάξε για να βρεις τα Application Experience, AutoChk, Customer Experience Improvement Program και Feedback. Με λίγα λόγια τα Windows συνεχίζουν να προσπαθούν να στείλουν δεδομένα και μετά το disable που έκανε το πρόγραμμα που υπάρχει στο αρχικό ποστ του θέματος. Βέβαια προσπαθεί αλλά επειδή έχουμε μπλοκάρει τις συνδέσεις με το hosts, δεν στέλνει κάτι στην ουσία. Το θέμα είναι ότι καθυστερεί τσάμπα το σύστημα με το να ελέγχει. 1
voldemort Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ψάξε για να βρεις τα Application Experience, AutoChk, Customer Experience Improvement Program και Feedback. Με λίγα λόγια τα Windows συνεχίζουν να προσπαθούν να στείλουν δεδομένα και μετά το disable που έκανε το πρόγραμμα που υπάρχει στο αρχικό ποστ του θέματος. Βέβαια προσπαθεί αλλά επειδή έχουμε μπλοκάρει τις συνδέσεις με το hosts, δεν στέλνει κάτι στην ουσία. Το θέμα είναι ότι καθυστερεί τσάμπα το σύστημα με το να ελέγχει. Πιστεψε με συνεχιζει να προσπαθει να στελνει και οντως καθυστερει και το συστημα αλλα και την Internet συνδεση. Σε μια ημερησια παρακολουθηση που εκανα με firewall προσπαθουσε να συνδεθει ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Τα hosts το εκοβαν και μετα προσπαθουσαν να ανοιξουν αλλες διεργασιες.Ολη την ωρα απασχολει την ιντερνετ συνδεση. Με το καλημερα σου αλλαζει DNS και σε παει σε IPV6 και Ip τυπου fe80::: κλπ. Προσωπικα παρατηρησα πιο αργο να ειναι το ιντερνετ με τα 10. Επειδη ομως η ms ειναι κυριαρχη στο λειτουργικο της σε επομενη αναβαθμιση οτι απενεργοποιειται τωρα αυτη θα το ενεργοποιει και θα βαλει και extra καλουδια. Αν νομιζουν καποιοι οτι δεν γνωριζει οτι κυκλοφορει στο νετ ειναι γελασμενοι. Γλυκαινει τους παντες με γλειφιτζουρια και μετα αφου συμφωνησεις με τους ορους χρησης σε κανει οτι θελει.Σου λεει οτι και να πεις τωρα συμφωνησες.Μην κλαιγεσαι. Εαν δεν αλλαξει μυαλα περα απο 7 δεν προκειται να με ξαναδει. 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Πιστεψε με συνεχιζει να προσπαθει να στελνει και οντως καθυστερει και το συστημα αλλα και την Internet συνδεση. Σε μια ημερησια παρακολουθηση που εκανα με firewall προσπαθουσε να συνδεθει ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Τα hosts το εκοβαν και μετα προσπαθουσαν να ανοιξουν αλλες διεργασιες.Ολη την ωρα απασχολει την ιντερνετ συνδεση. Με το καλημερα σου αλλαζει DNS και σε παει σε IPV6 και Ip τυπου fe80::: κλπ. Προσωπικα παρατηρησα πιο αργο να ειναι το ιντερνετ με τα 10. Επειδη ομως η ms ειναι κυριαρχη στο λειτουργικο της σε επομενη αναβαθμιση οτι απενεργοποιειται τωρα αυτη θα το ενεργοποιει και θα βαλει και extra καλουδια. Αν νομιζουν καποιοι οτι δεν γνωριζει οτι κυκλοφορει στο νετ ειναι γελασμενοι. Γλυκαινει τους παντες με γλειφιτζουρια και μετα αφου συμφωνησεις με τους ορους χρησης σε κανει οτι θελει.Σου λεει οτι και να πεις τωρα συμφωνησες.Μην κλαιγεσαι. Εαν δεν αλλαξει μυαλα περα απο 7 δεν προκειται να με ξαναδει. Άμα διαγράψεις τα task δεν ξανά δημιουργούνται πάντως. Τα task κάνουν το λειτουργικό να κάνει τις συνδέσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα δοκιμάσω και εγώ με το πρόγραμμα (fiddler) να δω άμα θα συνεχίσει να στέλνει κάτι.
nektarios_rs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Τους πείραξαν τα windows 10... Ποιους; Αυτούς που χρησιμοποιούν android συσκευές με εφαρμογές της google που παρακολουθούν ακόμα και το ποτε χεζουν. Γελαω. Nope... Εγώ πλέον στο κινητό μου έχω τη CM12 χωρίς Google Services.. Καμιά σχέση με τη Google, και για τα πάντα χρησιμοποιούνται local accounts.. Με τα Windows δε μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.. Και όχι, τα linux δεν είναι λύση, τουλάχιστον για εμένα.... δλδ έχουμε και λέμε (πάντα βάση αμερικάνικου νόμου όπου έχουν έδρα εταιρίες αυτές και όχι κάποιον θεωριών συνωμοσίας) cia , nsa και οτιδιποτε άλλο εκεί πέρα έχουν όλες της αναζητήσεις προτιμήσεις απο αναζητήσεις μας τους κωδικούς μας κλπ κλπ από την google έχουν video και ήχο τόνο φωνής κλπ κλπ μας από την microsoft έχουν όλον των ειδών φωτογραφείς τους φίλους μας τα μέρη που βγαίνουμε κλπ από το facebook έχουν εις ένα βαθμό τα αποτυπώματα μας από την apple (σύντομα και από την google όταν θα ειναι native support το fingerprint) κατά τα αλλα να κοιμάστε ήσυχοι........ Φίλε δε μπορείς να φανταστείς την αντίδραση μου, όταν πήγα στη διαχείριση του Google λογαριασμού που χρησιμοποιούσα στο κινητό μου, και βρήκα όλες τις φωνητικές μου αναζητήσεις, των τελευταίων 2 χρόνων σε αποθηκευμένα κλίπ ήχου... Το έχω ξαναπεί, είμαι κατά των θεωριών συνωμοσίας, αλλά ανάμεσα σε αυτές και στο "δεν έχω τίποτα να κρύψω" υπάρχει και κάτι ενδιάμεσο......Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο...
ramarg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έτσι πάνε αυτά. Το free OS έχει και το τίμημα του ! Όχι ότι πριν δεν έστελναν διάφορες πληροφορίες αλλά πλεον δεν θα υπάρχει έλεγχος.Πολλά δεν γνωρίζουμε,ελάχιστα βγαίνουν στη δημοσιότητα.
thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ο πιο ενδελεχής οδηγός που έχω βρει μέχρι στιγμής για κατάργηση του Tracking στα Windows 10 είναι ο παρακάτω: http://www.danswiki.com/disable-tracking Το πρόγραμμα που υπάρχει στο πρώτο post του θέματος, όπως και παρόμοια προγράμματα τέτοιου είδους που βγήκαν τις τελευταίες μέρες δεν διαγράφουν τα tasks που κάνουν το λειτουργικό να ελέγχει συνεχώς για να στέλνει τα δεδομένα. 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Έτσι πάνε αυτά. Το free OS έχει και το τίμημα του ! Όχι ότι πριν δεν έστελναν διάφορες πληροφορίες αλλά πλεον δεν θα υπάρχει έλεγχος.Πολλά δεν γνωρίζουμε,ελάχιστα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Aντε πάλι με το free OS και το τίμημα...Καταρχήν, δεν είναι free τα windows, σου παρέχουν απλά ένα free upgrade(που μπορείς να το κάνεις μέσα σε 1 έτος), κάποιος που δεν έχει windows 7-8 πρέπει να τα ΑΓΟΡΑΣΕΙ (και μάντεψε, τα ίδια services τρέχουν κ άμα τα αγοράσεις). Free OS μπορεί να θεωρείθει το Linux, δεν είδα κανένα services να στέλνει δεδομένα μου σε κάποιο data center με το τι κάνω και πως.. 1
Tableto Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μπράβο στα παιδιά της Microsoft , ειδικά στον κύριο Joe Belfiore , έβγαλαν το καλύτερο spyware της αγοράς 4
voldemort Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ο πιο ενδελεχής οδηγός που έχω βρει μέχρι στιγμής για κατάργηση του Tracking στα Windows 10 είναι ο παρακάτω: http://www.danswiki.com/disable-tracking Το πρόγραμμα που υπάρχει στο πρώτο post του θέματος, όπως και παρόμοια προγράμματα τέτοιου είδους που βγήκαν τις τελευταίες μέρες δεν διαγράφουν τα tasks που κάνουν το λειτουργικό να ελέγχει συνεχώς για να στέλνει τα δεδομένα. Μια ερωτηση... https://gist.githubusercontent.com/anonymous/4f0dc9a7353ae86114df/raw/1c76fb6b283008100a9f328b6399e9ee1491c24c/hosts Oλο αυτο το πραμα το εβαλες ως host; Και φυσικα ολα αυτα αφορουνε την ms... Jesus...αυτο καποιοι θελουν να το λενε λειτουργικο ή Trojan; Windows Trojan-Spyware και με την βουλα-υπογραφη των ανθρωπινων-καταναλωτικων μοναδων. Ειναι που ειναι δηλαδη ενα Trojan τα 10 απο μονο του να τρεξουμε και καμια 10αρια scripts και εκτελεσιμα για να ξεφορτωθουμε τα 1000 να αποκτησουμε και αλλα 200. Καλα λεω...7 και τελος. Απο του χρονου δρομολογω και αλλαγη λειτουργικου. Αντι να προσφερει σοβαρο και ισχυρο privacy εκανε ακριβως το αντιθετο και μαλιστα μαιμουδιστικα. Συγχαρητηρια για αλλη μια φορα.Για ολα υπαρχει ενα μετρο.Η ms το ξεπερασε κατα πολυ. Μετα απο τοσα που πρεπει να κανω δηλαδη στα 10 για να γλιτωσω απο την καθαρη παρακολουθηση θα πρεπει να ΚΑΝΩ ΚΑΙ E-BANKING,να μπαινω σε emails κλπ ε; Τελος για οσους εχουν το αστειοτατο επιχειρημα οτι επειδη δεν εχουν κατι να κρυψουν...η λογικη τους σε 3-4 χρονια θα ειναι να δεχτουνε και καμερες Live webcam σε ολο το σπιτι τους,το αμαξι τους,την τουαλετα τους,στην κρεβατοκαμαρα τους κ.ο.κ και να ειναι συνδεδεμενοι με τους servers της ms,της NSA,της apple και σιγα σιγα οπως λεει και οι παροιμια επειδη ο κοσμος ολος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι...να προβαλεται η ζωη μας Live σε γιγαντοθονες σε ολον τον κοσμο. Πραγματικα λυπαμαι αυτη την ανθρωποτητα...και ολα αυτα τα πουλανε για να μπουρουνε να κανουν μια αγορα και να μπαινουν facebook που και αυτο παρεπιμπτοντως το ξεχασα... Ειμαστε αξιοι ολων οσων ερθουν και μας βρουνε περαιτερω και μας εχουν ηδη βρει. Τιποτε αλλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα