Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βγει update από την Microsoft που προσθέτει την υπηρεσία τηλεμετρίας στα windows 7 και 8.1. Δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω αν περνάει ή αν ενεργοποιείτε αυτόματα.

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3068708

Ειμαι με τις πιο τελευταιες ενημερωσεις win 7 ultimate 64.

Απο το πρωι εχω firewall ενεργοποιημενο ΔΕΝ κελαιδησε τιποτε.

Μια υπηρεσια αναφορας σφαλματων ηταν και την απενεργοποιησα.

Η ενημερωση που λες δεν υπαρχει στον πινακα ενημερωσεων.

Τα 7 ειναι ησυχα  και δεν χτυπησε Firewall ακομη.

Με τα 10 το ενα εκλεινα το αλλο εβγαινε σε 5 λεπτα.Μιλαμε για την υπερβολη των υπερβολων.

Για ακομη μια φορα η ms εδειξε το πραγματικο της προσωπο στην ιδιωτικοτητα.Μπραβο της... :P

Εχω ενα backup των 10 θα τρεξω

http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295

Θα το τσεκαρω κιολας μην εγκαθιστει και αυτο τιποτε περιεργο και βλεπουμε...

Και θα δω αν απενεργοποιουνται ολα τα εργαλεια της ms της "ρουφιανιας".

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαίνεται γελοίο πλέον το φανμποϊλίκη σου. Just saying.

Άσ' τον να νιώσει ανώτερος και έξυπνος, μην του χαλάς το όνειρο...

Δημοσ.

Άσ' τον να νιώσει ανώτερος και έξυπνος, μην του χαλάς το όνειρο...

Είπε ο Οξυγονος και κούνησε το αυτί του.

Εγώ δεν λεω ανοησίες περι ιδιωτικοτητας ενώ εχω smartphone

• Like 1
Δημοσ.

Πως ειναι σωστο αφου τις διευθυνσεις που υποτιθεται οτι μπλοκαρει μπορω να τις κανω Ping ενω τα domain names τα μπλοκαρει κανονικα

Ότι έχει μπροστά το 0.0.0.0 δεν μπορείς να το κάνεις ping.

Ψάξε στο google και θα βρεις ότι είναι σωστό.

Δημοσ.

το αρθρο ειναι αλλη μια συκοφαντια ψεκασμενων

ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

σε μια 5ετια αν ξαναδειτε τετοια αρθρα γραψτε μου

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι με τις πιο τελευταιες ενημερωσεις win 7 ultimate 64.

Απο το πρωι εχω firewall ενεργοποιημενο ΔΕΝ κελαιδησε τιποτε.

Μια υπηρεσια αναφορας σφαλματων ηταν και την απενεργοποιησα.

Η ενημερωση που λες δεν υπαρχει στον πινακα ενημερωσεων.

Τα 7 ειναι ησυχα  και δεν χτυπησε Firewall ακομη.

Με τα 10 το ενα εκλεινα το αλλο εβγαινε σε 5 λεπτα.Μιλαμε για την υπερβολη των υπερβολων.

Για ακομη μια φορα η ms εδειξε το πραγματικο της προσωπο στην ιδιωτικοτητα.Μπραβο της... :P

Εχω ενα backup των 10 θα τρεξω

http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295

Θα το τσεκαρω κιολας μην εγκαθιστει και αυτο τιποτε περιεργο και βλεπουμε...

Και θα δω αν απενεργοποιουνται ολα τα εργαλεια της ms της "ρουφιανιας".

Η ενημερωση ειναι στα recommended updates.Σε windows 8.1 που ετρεχα ως τωρα ειχε εμφανισθει και δε βλεπω το λογο γιατι να μην εμφανισθει και στα 7 εφοσον το αναφερει.

Δημοσ.

Νομιζατε μερικοι οτι η microsoft εδωσε δωρεαν τα 10αρια για την ψυχη της μανα της.

Εγινε τρις χειροτερη ακομα κι απο την Google και που ειστε ακομα..

Σε λιγα χρονακια δεν θα υπαρχει ιδιωτικη ζωη στο διαδυκτιο και ολα θα παρακολουθουνται..

Επειδη ειπες οτι ειναι χειροτερη απο google ΑΚΟΜΗ γελαω. Δεν ειναι τυχαιο γιατι η google ειναι πρωτη σε οτι αφορα το  internet. ΚΑΘΑΡΑ απο συλλογη πληροφοριων χρηστων εχει γινει αυτο. Δεν το ξερες? ΑΠΛΑ εκει το πανε τωρα ποια ολες οι εταιρειες με σκοπο καθαρα (εκτος απο το να σε φακελωσουν) να σου πλασαρουν κατι που ισως επιθυμεις. Και αυτο γινεται με την συλλογη πληροφοριων. Εννοειτε δεν ειναι οκ ΑΛΛΑ απο την στιγμη που η Microsoft μετατρεπει το λειτουργικο της σε υπηρεσια να περιμενεις και αλλα διαφορα. Υπηρεσια σημαινει αμεση επικοινωνια και εγκατασταση νεων εφαρμογων και ΠΑΝΤΑ ενημερωμενος, χωρις επιλογη να μην λαμβανεις οτι νεο υπαρχει (αρα και γι αυτο και ΔΕΝ υπαρχει απανεργοποιησει των updates που λενε πολλοι).

Οσο για την ιδιωτικη ζωη ναι την Microsoft περιμενε ο κοσμος οταν ολοι τα δινουν απλοχερα ΟΛΑ στο facebook και σε καθε social media εδω και χρονια. Καλα για την google ουτε λογος. Δεν ειναι τυχαιο που εχει γινει η χειροτερη εταιρεια ολων και με διαφορα. (ξεχνας ή δεν ξερεις μαλλον για να τα λες αυτα τι υποκλοπες εκανε η google σε διαφορες χωρες ευρωπαικες, με τα αμαξια που υπεκλεβε τους κωδικους σπιτιων? με τα τοσα video που λενε μην χρησιμοποιειτε το gmail γιατι απλα εχετε αποδεχτει η google να τα διαβαζει πριν απο σας ωστε οταν διαβασετε το μηνυμα να σας πλασαρει την αντιστοιχη διαφημιση. Με το ιστορικο οτι βλεπεις να μην διαγραφεται ποτε. ΑΡΑ σ αυτα δεν μιλαμε? Να πω ΚΙ ΑΛΛΑ για την καλη google? :) xaxaxa).

• Like 2
Δημοσ.

Πάλι καλά που πέρασαν 5 σελίδες και ακόμα δεν είδα σχόλιο "suck m$ βάλτε linux και ησυχάστε".

Πρέπει να το καταγράψουμε αυτό. Πρόκειται για ρεκορ
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειπες οτι ειναι χειροτερη απο google ΑΚΟΜΗ γελαω. Δεν ειναι τυχαιο γιατι η google ειναι πρωτη σε οτι αφορα το  internet. ΚΑΘΑΡΑ απο συλλογη πληροφοριων χρηστων εχει γινει αυτο. Δεν το ξερες? ΑΠΛΑ εκει το πανε τωρα ποια ολες οι εταιρειες με σκοπο καθαρα (εκτος απο το να σε φακελωσουν) να σου πλασαρουν κατι που ισως επιθυμεις. Και αυτο γινεται με την συλλογη πληροφοριων. Εννοειτε δεν ειναι οκ ΑΛΛΑ απο την στιγμη που η Microsoft μετατρεπει το λειτουργικο της σε υπηρεσια να περιμενεις και αλλα διαφορα. Υπηρεσια σημαινει αμεση επικοινωνια και εγκατασταση νεων εφαρμογων και ΠΑΝΤΑ ενημερωμενος, χωρις επιλογη να μην λαμβανεις οτι νεο υπαρχει (αρα και γι αυτο και ΔΕΝ υπαρχει απανεργοποιησει των updates που λενε πολλοι).

Οσο για την ιδιωτικη ζωη ναι την Microsoft περιμενε ο κοσμος οταν ολοι τα δινουν απλοχερα ΟΛΑ στο facebook και σε καθε social media εδω και χρονια. Καλα για την google ουτε λογος. Δεν ειναι τυχαιο που εχει γινει η χειροτερη εταιρεια ολων και με διαφορα. (ξεχνας ή δεν ξερεις μαλλον για να τα λες αυτα τι υποκλοπες εκανε η google σε διαφορες χωρες ευρωπαικες, με τα αμαξια που υπεκλεβε τους κωδικους σπιτιων? με τα τοσα video που λενε μην χρησιμοποιειτε το gmail γιατι απλα εχετε αποδεχτει η google να τα διαβαζει πριν απο σας ωστε οταν διαβασετε το μηνυμα να σας πλασαρει την αντιστοιχη διαφημιση. Με το ιστορικο οτι βλεπεις να μην διαγραφεται ποτε. ΑΡΑ σ αυτα δεν μιλαμε? Να πω ΚΙ ΑΛΛΑ για την καλη google? :) xaxaxa).

Άρα επειδή ο γοογλης είναι χειρότερος είναι όλα ΟΚ με την μς; Logic.

Και αυτή η καραμέλα με το ΦΒ πάλιωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...