pontios16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο του θέματος? Πώς βγαίνει ο υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ειναι εξαιρετικα ευκολο να τα μπλοκαρεις ΟΛΑ αυτα, με το Comodo Personal Firewall σε Custom Mode. Απλα δεν ξερω, ποιες ειναι οι διευθυνσεις που στελνουν τα updates και ειναι λιγο μπερδεμα.
DigitalElf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο του θέματος? Πώς βγαίνει ο υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας? Right click, personalize, themes, desktop icon settings
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο του θέματος? Πώς βγαίνει ο υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας? δεξί κλικ στην επιφάνεια, τελευταία επιλογή (personalize), επιλέγεις τα θέματα από αριστερά, από δεξιά πας εκει που λεεί (go to desktop icon settings), επιλέγεις τι εξτρα εικονίδια θες στην επιφάνεια (Computer)
Drake27 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε λιγα χρονακια δεν θα υπαρχει ιδιωτικη ζωη στο διαδυκτιο και ολα θα παρακολουθουνται.. Μα ούτως ή άλλος δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή από την στιγμή που ο καθένας βάζει το που είναι και τι κάνει,μέσα στο facebook. 8
drifter93 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να ρωτήσω κάτι άσχετο του θέματος? Πώς βγαίνει ο υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας? Ανοίγεις "Όλες οι ρυθμίσεις" και πληκτρολογείς πάνω δεξιά στην αναζήτηση με Ελληνικά και βάζοντας τόνους "Εμφάνιση ή απόκρυψη κοινών εικονιδίων επιφάνειας εργασίας" και ανοίγεις το μενού που σου έβγαλε. Μετά τικάρεις το εικονίδιο του my computer!
Gtr34 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Όσοι χρησιμοποιούν online υπηρεσίες της Microsoft-Google,facebook, twitter..,browsers(chrome,Firefox...),antivirus,smartphones , δεν έχει νόημα να κάνουν αυτές τις ρυθμίσεις. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2015 από Gtr34 1
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν στέλνει στοιχεία ή οχι αφου δεν έχω να κρύψω κατι αλλα αν μπορώ να κλείσω υπηρεσίες άχρηστες που μου τρώνε bandwidth ναι θα το κάνω Δεν έχει σημασία αν έχεις να κρυψεις κάτι, δεν χρειάζεται η microsoft να ξέρει τί κάνεις στον υπολογιστή σου ούτε να βγάζει λεφτά απο αυτό. 13
qwasd Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 και εμάς τη μας ενδιαφέρει, αυτή η Σουζάνα πως την λένε δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα 7
tulipas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Τους πείραξαν τα windows 10... Ποιους; Αυτούς που χρησιμοποιούν android συσκευές με εφαρμογές της google που παρακολουθούν ακόμα και το ποτε χεζουν. Γελαω. 7
johnnyman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Υπάρχει και άλλο πρόγραμματακι γιαυτό που έχει αναφερθεί ήδη στο forum. Φαίνεται να κάνει δουλειά εχεις καποιο link φιλε μου?
kosmasgr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Εδώ http://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295 1
johnnyman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να σαι καλα φιλε μου!αμα τα κανουμε ολα αυτα delete μπορουμε να τα επαναφερουμε μετα αμα χρειαστει?(λεμε τωρα)
gavros10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 εχεις καποιο link φιλε μου? https://wintoflash.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42295 EDIT: Το εβαλαν ηδη.
nhzt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μα ούτως ή άλλος δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή από την στιγμή που ο καθένας βάζει το που είναι και τι κάνει,μέσα στο facebook. Συμφωνώ. Άλλωστε το θέμα της ιδιωτικότητας είναι διαφορετικό από την ασφάλεια. Άλλο τα πρωσωπικά δεδομένα και άλλο η εμφάνιση κωδικών. Εμένα μ ενδιαφέρει το δεύτερο. Το να μην εμφανίζονται προσωπικά μου δεδομένα, νομίζω είναι αδύνατον σήμερα διότι δέχθηκα να μου παρέχει υπηρεσίες η Microsoft, η Google κ.α.. και αυτή με την σειρά της λόγω NSA να παρέχει πληροφορίες για τον κάθε χρήστη για λόγους παγκόσμιας ασφάλειας. 'Αλλωστε αν νομίζουμε ότι κινδυνεύουμε, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα