odysseys77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι την βοήθειά σας.Έχω από το 2013 το πακέτο triple play με τα 29,90 με τα 720 προς κινητά επιπλέον. Τον Ιανουάριο με καλούνε τηλεφωνικά και μου προτείνουν τα HD δωρεάν για πάντα με ανανέωση για 18 μήνες. Δέχομαι προφορικά και οταν τους λέω πως θα υπογράψω μου λένε πως δεν χρειάζεται, η τηλεφωνική δέσμευση ειναι συμβόλαιο.Έρχομαι στο σήμερα.Ξαφνικά πρέπει να μετακομίσω σε απόσταση 2km από εδώ που μένω, σε προάστιο της πολης και σε περιοχη με πληθυσμο 8500 κατοίκους. Η forthnet όμως εκεί δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο και μου λέει, ή πηγαίνεις σε δορυφορικό μας με 39,90 τον μήνα συν έξοδα μετακόμισης συν το ότι το δορυφορικό τους έχει πολιτική ορθής χρήσης στο Internet που εμένα με ξεσκίζει (για να μην αναφέρω την πιθανότητα αδυναμίας παροχής Internet σε "ακραίες καιρικές συνθήκες"), ή γίνεται διακοπή συμβολαίου και πληρώνεις ποινή 179€.Γιατί πρέπει να πληρώσω ποινή για την αδυναμία τους να μου παρέχουν μια υπηρεσία στο νέο σπίτι μου σε απόσταση λογική και όχι στα κορφοβούνια;Γνωρίζει κανείς κατα πόσο ειναι νόμιμο από την πλευρά τους και αν όντως είμαι δεμένος χειροπόδαρα;
mobile_32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μπες στο site της εεττ και πάρε τους και τηλέφωνο. Μπορείς να στείλεις και γραπτό ερώτημα μέσω email. Δες και το συμβόλαιο σου αν συμπεριλαμβάνει τέτοια περίπτωση και τι ακριβώς αναφέρει.
odysseys77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 <p>Μα αυτό ειναι το θέμα, δεν υπέγραψα γραπτό συμβόλαιο αλλά ήταν τηλεφωνική ανανέωση. Γραπτό έκανα πριν 2χρονια οταν πρώτο έβαλα την υπηρεσία.<br /> Τηλέφωνο στην ΕΕΕΤ λες; Μπορώ να τους πάρω να τους ρωτήσω;</p>
l337 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχω από το 2013 το πακέτο triple play με τα 29,90 με τα 720 προς κινητά επιπλέον. Τον Ιανουάριο με καλούνε τηλεφωνικά και μου προτείνουν τα HD δωρεάν για πάντα με ανανέωση για 18 μήνες. Δέχομαι προφορικά και οταν τους λέω πως θα υπογράψω μου λένε πως δεν χρειάζεται, η τηλεφωνική δέσμευση ειναι συμβόλαιο. Έρχομαι στο σήμερα. Ξαφνικά πρέπει να μετακομίσω σε απόσταση 2km από εδώ που μένω, σε προάστιο της πολης και σε περιοχη με πληθυσμο 8500 κατοίκους. Η forthnet όμως εκεί δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο και μου λέει, ή πηγαίνεις σε δορυφορικό μας με 39,90 τον μήνα συν έξοδα μετακόμισης συν το ότι το δορυφορικό τους έχει πολιτική ορθής χρήσης στο Internet που εμένα με ξεσκίζει (για να μην αναφέρω την πιθανότητα αδυναμίας παροχής Internet σε "ακραίες καιρικές συνθήκες"), ή γίνεται διακοπή συμβολαίου και πληρώνεις ποινή 179€. Γιατί πρέπει να πληρώσω ποινή για την αδυναμία τους να μου παρέχουν μια υπηρεσία στο νέο σπίτι μου σε απόσταση λογική και όχι στα κορφοβούνια; Γνωρίζει κανείς κατα πόσο ειναι νόμιμο από την πλευρά τους και αν όντως είμαι δεμένος χειροπόδαρα; Και νόμιμο είναι και προσωπικά δεν μου φαίνεται παράλογο.
odysseys77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 <p>Και όμως... Παράλογο είναι σίγουρα και όσο για νόμιμο δεν ειναι ξεκάθαρο αν είναι.<br /> Τι εννοώ;<br /> Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΕΤΤ έστειλα επιστολή εξηγώντας τι συμβαίνει και μη αποδεχόμενος την ποινή, μιας και η γνωμοδότηση της ΕΕΤΤ συμφωνούσε με την δίκη μου άποψη περί παραλόγου penalty.<br /> Σε 48 ώρες η forthnet έκρινε δίκαιο το αίτημα μου και μου απέσυρε το penalty αποδεσμεύοντας με.<br /> Τα συμπεράσματα δικά σας.<br /> Ευχαριστώ τους συμφορουμίτες που μου απάντησαν και με συμβούλεψαν.</p> 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα