sozenik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Φιλε dinosfan απο το site που μου εδειξες για να κανω εγγραφη εχει μονο σαν χωρα Γερμανια και απο οτι φενετε δεν στελνουν εχω ψαχτει απο το amazon αλλα εχω προβλημα στην πληρωμη (δεν δεχετε paypal ουτε Ελληνικές καρτες) αν βρεις κατι αλλο ενημερωσε με
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Η συγκεκριμενη ειναι η MSI Z170A GAMING M9 ACK αλλα σιγα μην δωσουμε 380 για μητρικη ειπαμε...Εγω προτεινω αυτες τις 2 Z170A XPOWER Gaming Titanium Edition (280€) έπεσε χειρονακτικό σοβάτισμα σε αυτή? 1
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Sabertooth/ROG μονο, ολα τα αλλα = blehhh Δινεις που δινεις λεφτα, σιγα τα 100 ευρω η τελος παντων ποση ειναι η διαφορα, καλυτερα παρε αυτα (γενικα μιλαω) και απο οσο θυμαμαι η sabertooth ειναι αρκετα φθηνοτερη απο την rampage, και εγω οταν αγοραζα ψηνομουν για saber αλλα επειδη δεν ειχε βγει και δεν ηθελα να περιμενω αρπαξα την RVE. Οσο για το σοκετ 1151, δεν ξερω, με λιγα παραπανω παει κανεις σε Χ99.
SpirosKerkyra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πας και σε Χ99 πάντως σκέψου το. Από μητρικές δες τις non gaming σειρες της msi ( πχ κραιτ ) από asrock extreme 6 παράδειγμα και asus όχι ROG ! οι απλές είναι μια χαρά χωρίς ανούσια μπλιμπλίκια και marketing tricks , πχ ASUS x99 A .
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πας και σε Χ99 πάντως σκέψου το. Από μητρικές δες τις non gaming σειρες της msi ( πχ κραιτ ) από asrock extreme 6 παράδειγμα και asus όχι ROG ! οι απλές είναι μια χαρά χωρίς ανούσια μπλιμπλίκια και marketing tricks , πχ ASUS x99 A . Ανουσια δεν ειναι. Η καθε μητρικη δινει συγκεκριμενα features, αλλο αν δεν τα χρησιμοποιει καποιος. Επισης οσο καλυτερο build quality τοσο πιο πολλα χρονια θα αντεξουν και τοσο πιο καλη μεταπωληση θα εχουν, δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Ειμαι και ειμουν κατοχος μητρικων high end και το μονο που ξερω ειναι οτι αν η διαφορα ειναι στα 100 με 150 ευρω, δινεις που δινεις 1000+ ευρω τοτε δωστα και παρε κατι πραγματικα καλο. Επισης εμφανισιακα σκιζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα