k87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Molis eida to Revolutions to opio gia telefteo itan kalo men, alla oxi oti kalitero afinontas tin geusi oti den teliose . Poli kalitero apo to deftero se oli tin diarkia kratontas ton theati se pola simia me tin aporia tou ti mpori na simvi eos to telos ke to simio tis telikis maxis. O nio exafanizete sto telos les ke pai gia reprograming....les na thimithi ti ekane prin ke na ton xana di i oracle? Sigoura san tenia apo to proto kiolas meros ethese dika tis standar. Axizi na tin di kanis sto cinema me kali parea gia perisotero kous kous ke kalipsi kenon opos ke stis dio proigoumenes. Efoson dilosan omos oti afti einai i triti ke farmakeri kalo einai na min afisete tin fantasia sas axalinefti ke na tin desete eos otou akousti kapios psithiros gia allo Matrix. Kali provoli...eos tote ....... P.S. An to kimeno sas afini sxoliasmo kritikou kinimatografou einai giati prospathisa na perigraso lepta meta sfto pou ida ke oxi sto megisto vathmo tis prosopikes mou entiposis ke kritikes. Etsi na doso mia progeusi
nikolaos_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 To eida kai egw kai de mou arese, se sxesi me to #1. De tha lega oti itan kalytero apo to #2. Se parappempw sto: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=361258&postdays=0&postorder=asc&start=60
Edgar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 ego an kai eixa diabasei kai ta spoilers kai iksera pano kato ti tha ginotan, giati ksetrelathika tooooooooso poli me auti tin tainia? to blepo aneta alles 20 fores (toses peripou eixa dei kai to 1 )
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 εμένα το 3 με απογοήτευσε, ίσως φταίνε οι μεγάλες προσδοκίες που είχα απο το 2.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Xwris na exw dei to 3:Ela re Boom Boom,plaka mas kaneis???Egw isa isa exw poly mikres prosdokies logw akrivws tou 2
fwtonio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Spoiler !!!!!! Spoiler ------- Spoiler mapa to karpouzi Συμφωνώ..... Τόση αγωνία για το 3 και τελικα...... Καράτε....ελάχιστο και πολύ υπερβολικό.....ντροπή τους Ατελείωτο πιστολίδι με τα ρομπότ.....κουραστικό Ατελείωτη αμπελοφιλοσοφία....κουραστικό Ατελείωτη καταδίωξη....κουραστικό Πολλά φέσια στο πραγματικό τον κόσμο....ντροπή τους Τελικά ήταν μια μέτρια προς κακή ταινία που δεν την συνιστώ ακόμα και σε άτομα που ξετρελάθηκαν με το matrix 1 και 2. Αν είχα κλώνους (βλέπε Smith) θα τους πρότεινα να το δουν σε dvd και μόνο για την ιστορία. Και να φανταστείτε ότι σε pc και κινητό έχω για φόντο το matrix.... Ολοι οι άλλοι ΜΑΚΡΙΑ.....
fwtonio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Xwris na exw dei to 3:Ela re Boom Boom,plaka mas kaneis???Egw isa isa exw poly mikres prosdokies logw akrivws tou 2 Το 2 για εμένα είναι μια πολύ καλή συνέχεια του 1. Το 1 είναι άριστο, γιατι συνδιάζει και πρωτότυπο σενάριο και πρωτότυπη σκηνοθεσία-εφέ (bullet time) και καταιγιστική δράση. Στο 2 έλειπε μόνο η πρωτοτυπία... Τι παραπάνω να έδειχναν στο 2? Το 3 άστο....
nakostyphoon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Πολύ μπούρδα ήτανε! Λυπήθηκα τα λεφτά που έδωσα. Κατά την γνώμη μου όλο αυτό το διάστημα από το reloaded μέχρι στο revolutions σε αυτό το forum είχαν συζητηθεί μεταξύ μας , ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερα σενάρια για το τρίτο μέρος από τη μπάμια που μας έδειξαν σήμερα. -Τι θέλεις ; -Αυτό που θέλεις και εσύ Mr. Anderson. -Πως το ξέρεις ; -Είναι σκοπός μου . -Ποιός σκοπός ; -Αυτός για τον οποίο ζούμε. -Γιατί έβαλες τα κουλουράκια πάνω; -Γιατί θα έκανες αυτό. -Ποιό ; -Αυτό που είχες σκεφτεί. -Τι είχα σκεφτεί ; -Εκείνο που έμαθα. . . . Μια ώρα να λένε ασυναρτησίες και περιαυτολογίες χωρίς κανένα βαθος και ουσία.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Μ'αυτά που διαβάζω έχω πέσει από τα σύννεφα... Είμαι τρελά πωρωμένος και πραγματικά (εννοείται ότι θα πάω να το δω) περιμένω να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. όσο για backgrounds κτλ fwtonio, έχω αφίσες, έχω φτιάξει θέμα στα windows με ήχους από τα matrix, και ξέρω τις ταινίες σχεδόν απ'έξω. Θα είναι πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ αν είναι όντως πατάτα..... (κλαψ...) Ακόμα και αν δεν είναι ότι περιμένω, ποτέ δεν θα το παραδεχτώ δημόσια σε όσους με ρωτήσουν! Γιατί έχω μεγάλο κόλλημα. Το παραδέχομαι. Είμαι καμένος :P:P
Tzidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Paides emena i apopsi mou einai oti to 2 mazi me to 3 tha mporousan na ginoun MIA poly oraia tainia(xoris merovingian,kleidokratores kai malakies).Kata t'alla to 3 itan klaseis anotero tou 2
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Ας κάνω μια καλύτερη ανάλυση της άποψής μου. Matrix 1: ήταν μια ταινία σταθμός λόγω του ευρηματικού σεναρίου και των επίσης ευρηματικώφν εφέ Matrix Reloaded: Ηταν μια ταινία που χωρίς να επαναπαφτεί στο προηγούμενο έθιξε θέματα όπως η τεχνιτές μορφές ζωής και το απρόβλεπτο της συμπερφοράς τους. Προσωπική μου γνώμη πως το θέμα αν και δύσκολο παρουσιάστικε εξαιρετικά και αυτό πιστεύω πως είναι και το σημεντικότερο στην ταινία, χωρίς να παραβλέπω το άρτιο της κατασκευής της και τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα σαν θέαμα. Matrix Revolutions: Αρχίζοντας ανάποδα το τέλος της τριλογίας είναι μάλλον κουραστικό σαν θέαμα και το σενάριο αντί να αναπτύξει το πολύ καλό υπόβαθρο του 2 αρχίζει ενα ανελέητο μπάλωμα και στο τέλος καταλήγει σε σοβαρότητα επιπέδου παραμυθιού, στο κάτω κάτω δεν εξηγείται καν γιατι ο Νίο έχει τις υπερφυσικές δυνάμεις στο τέλος του 2 αλλα και μετέπιτα, περαν μόνο της εξήγησης πως είναι "the one" που δεν με κάλυψε. Αλλο η ταινία φαντασίας και άλλο ταινία επιστημονικής φαντασίας. Για εμένα το μάτριξ ξεκίνησε σαν τέτοια και κετέληξε ένα παραμύθι ΥΓ. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στο πάρα πολύ καλο Animatrix, είδικά τα Second Rennaissance 1&2 και το Beyond είναι πιστευω φανταστικά.
Toufas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 i tainia xriazotan pio poli monica eidika oi mpales itan oti kalitero
k87 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Eftixos teliose.....ipomoni gia tis 17 decembri gia mia tenia pou tha mas apozimiosi gia ola ....LOTR The return of the King.
crAss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Ena sxolio mono gia ton Boomboom. To Matrix POTE den itan tainia EPISTIMONIKIS fantasias. Sketi fantasia itan. Opos sketi fantasia itan kai o gibson (exo diavasei polla erga tou). O gibson prospathouse na grapsei epistimoniki fantasia alla panta tou elleipe to epistimoniko ipovathro. Oti egrafe itan ston aera kai kataskevasma tis fantasias tou, xoris kapoio esto theoritiko epistimoniko ipovathro. Xekinontas apo auto kai vlepontas to karate stin proti tainia ixera oti itan mia akoma tainia fantasias...protopora se polla pragmata kai prototipi. Mou arese. Alla OXI den itan epistimoniki fantasia... EPistimoniki fantasia einai otan o Clarke sou leei oti mporoume na ftiaxoume ena pirgo pou tha sindeei ena doriforo me tin epifaneia tis gis, sou grafei tin istoria tou, sou leei giati einai auto efikto epistimonika kai sto telos sto afterword sou petaei kai kamia 10ria epistimonikes dimosieuseis pou exoun ginei pano sto thema apo axioprepeis epistimones. I epistimoniki fantasia einai sta oria tis filosofias eno ta ipoloipa aplos ftiaxnoun istories gia katanalosi (pou opos to proto matrix mporei na einai poli eupeptes kai poli euxaristes)... crAss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.