chris690 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλησπερα στην παρεα του insomnia....Ειμαι ο Χρηστος και θελω να στησω εναν υπολογιστη για gaming περισσοτερο αλλα μπορει επισης για video και photo editing. Βεβαια θα μπορουσα να παρω ετοιμο αλλα επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι και να συνδεω πραγματα μονος μου θελω να τον στησω εγω. Οριστε και μια λιστα του τι περιπου σκεφτομαι να χρησιμοποιησω: Intel Core i5-4690K 3.5GHz Quad-Core Processor NZXT Kraken X31 69.5 CFM Liquid CPU Cooler Gigabyte GA-Z97X-SLI ATX LGA1150 Motherboard Corsair Vengeance LP 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600 Memory Corsair Vengeance LP 8GB (2 x 4GB) DDR3-1600 Memory Kingston HyperX 3K 120GB 2.5" Solid State Drive Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Zotac GeForce GTX 970 4GB AMP! Extreme Core Edition Video Card Corsair 450D ATX Mid Tower Case Corsair CX 600W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply 2x Corsair SP120 57.2 CFM 120mm Fan 2x Corsair SP140 49.5 CFM 140mm Fan NZXT SENTRY 3 Fan Controller Asus VX248H 60Hz 24.0" Monitor Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα σας
terry308 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για ποιο λόγο έβαλες 12gb Ram; Η αγορά από που θα γίνει;
pano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Kαλησπέρα φίλε Χρήστο και καλώς ήρθες. Πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις?
chris690 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Kαλησπέρα φίλε Χρήστο και καλώς ήρθες. Πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις? Καλησπερα!....Γυρω στα 1500€(οσο ειναι και το παραπανω build) Πληκτρολογια, ποντικια κτλ. δεν τα βαζω γιατι ειδη υπαρχουν απο τον τωρινο Για ποιο λόγο έβαλες 12gb Ram; Η αγορά από που θα γίνει; Λογικα απο ελλαδα, αλλα υπαρχει μια περπτωση να γινει και απο εξωτερικο(Γερμανια).....Σκεφτομουν για 8gb(2x4) αλλα μου φανηκαν "λιγα" να σου πω την αληθεια
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 πηγαινε για 16 κατευθειαν! για την καρτα κοιτα την υλοποιηση της gigabyte και για κουτι το enthoo pro και το τροφοδοτικο ειναι κατω του μετριου αφου θες και OC!οκ τα 600watt αλλα παρε κανα gold 1
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δεν είναι οθόνη αυτή για τέτοιο σύστημα.Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες όσον αφορά τον τομέα του gaming (αν προτιμάς κάποια είδη παιχνιδιών περισσότερο,ποιά και αν ασχολείσαι με online ή competitive) αλλά και για τις άλλες χρήσεις.
chris690 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δεν είναι οθόνη αυτή για τέτοιο σύστημα.Δώσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες όσον αφορά τον τομέα του gaming (αν προτιμάς κάποια είδη παιχνιδιών περισσότερο,ποιά και αν ασχολείσαι με online ή competitive) αλλά και για τις άλλες χρήσεις.Τα παιχνίδια που παίζω κυρίως είναι moba(dota2) και fps(cod και battlefield)... Απλά θελω έναν υπολογιστή που να παίζει τα περισσότερα games χωρίς να κολλάει
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μια καλή ιδέα είναι να κοιτάξεις σε 144Hz οθόνη που θα κάνει τη διαφορά στα fps κυρίως με IPS panel αν γίνεται για να χεις και το κέρδος των καλύτερων color presets σε κάποιο mode για να κάνεις και δουλειά πάνω σε photo.Μια 27'' 1440p με τέτοια χαρακτηριστικά θα σε βοηθούσε παραπάνω αν και είναι ακριβότερη και πιο απαιτητική αλλά αξίζει ως επένδυση.Αν το χεις πάρει σοβαρά το θέμα το συζητάμε..αν και πρέπει να κάνεις ξεχωριστή έρευνα για την οθόνη και μόνος σου όπως πρέπει να κάνεις και για τα υπόλοιπα φυσικά.
chris690 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μια καλή ιδέα είναι να κοιτάξεις σε 144Hz οθόνη που θα κάνει τη διαφορά στα fps κυρίως με IPS panel αν γίνεται για να χεις και το κέρδος των καλύτερων color presets σε κάποιο mode για να κάνεις και δουλειά πάνω σε photo.Μια 27'' 1440p με τέτοια χαρακτηριστικά θα σε βοηθούσε παραπάνω αν και είναι ακριβότερη και πιο απαιτητική αλλά αξίζει ως επένδυση.Αν το χεις πάρει σοβαρά το θέμα το συζητάμε..αν και πρέπει να κάνεις ξεχωριστή έρευνα για την οθόνη και μόνος σου όπως πρέπει να κάνεις και για τα υπόλοιπα φυσικά.Αν πάρω την 27αρα ξεφεύγω αρκετά από το budget μου... Έκατσα και έψαξα λίγο και νομίζω βρήκα κάτι καλό... Asus vg248qe πηγαινε για 16 κατευθειαν! για την καρτα κοιτα την υλοποιηση της gigabyte και για κουτι το enthoo pro και το τροφοδοτικο ειναι κατω του μετριου αφου θες και OC!οκ τα 600watt αλλα παρε κανα gold Αυτό το case είναι καλύτερο από της corsair? Γιατί δεν το ξέρω αν και διαβασα τα καλύτερα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ειναι το καλυτερο στα γυρω απο 100ευρο αλλα οχι μονο!σκεψου το corsair ειναι mid και κοστιζει πιο πολυ χωρις να εχει χαοτικες ουτε καν ουσιαστικες διαφορες θα ελεγε καποιος στον τομε του cable managament η του υλικου!μην το σκεφτεσαι καθολου για μενα
chris690 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ειναι το καλυτερο στα γυρω απο 100ευρο αλλα οχι μονο!σκεψου το corsair ειναι mid και κοστιζει πιο πολυ χωρις να εχει χαοτικες ουτε καν ουσιαστικες διαφορες θα ελεγε καποιος στον τομε του cable managament η του υλικου!μην το σκεφτεσαι καθολου για μενα Α πολυ ωραια τοτε αλλαζω στο enthoo
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Αν πάρω την 27αρα ξεφεύγω αρκετά από το budget μου... Έκατσα και έψαξα λίγο και νομίζω βρήκα κάτι καλό... Asus vg248qe Καλύτερα να διαθέσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι που αξίζει και αρμόζει με το σύστημα παρά να φτιάξεις κάτι άνισο και να μείνεις με κατώτερη οθόνη χωρίς να αξιοποιείς και να ευχαριστιέσαι τόσο το σύστημα.Την οθόνη θα τη κρατήσεις και περισσότερο καιρό από άλλα parts που θα πάρεις.H Asus είναι μέτρια για τη κατηγορία της και είναι παλιότερο μοντέλο.Εγώ στη θέση σου δεν νομίζω να κοιτούσα κάτι λιγότερο από τη πρόταση που έκανα.
chris690 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλύτερα να διαθέσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις κάτι που αξίζει και αρμόζει με το σύστημα παρά να φτιάξεις κάτι άνισο και να μείνεις με κατώτερη οθόνη χωρίς να αξιοποιείς και να ευχαριστιέσαι τόσο το σύστημα.Την οθόνη θα τη κρατήσεις και περισσότερο καιρό από άλλα parts που θα πάρεις.H Asus είναι μέτρια για τη κατηγορία της και είναι παλιότερο μοντέλο.Εγώ στη θέση σου δεν νομίζω να κοιτούσα κάτι λιγότερο από τη πρόταση που έκανα.Έχεις δίκιο. Θα τα σκάσω και για οθόνη λοιπόν. Έχεις υπόψιν σου κάποια μάρκα ή να προτιμήσω Asus πάλι? Α επίσης ευχαριστώ για τις συμβουλές
Millennium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Όλα τα brands έχουν καλά-μέτρια-κακά μοντέλα.Αν προτιμάς Asus δες την MG279Q IPS 144Hz που σε καλύπτει όμως και για κάποιο photo editing στο racing mode.Έχει και freesync αλλά θες amd κάρτα για αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα