doctorkostis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη λειπει απο αυτο το τουρνουα 2
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη λειπει απο αυτο το τουρνουα [yt]j5IKSqUnE_U[yt] ...ε όχι και λείπει ο Κάρολ απ' το Ευρωμπάσκετ (:ρ) 1
kostas_sl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Eνώ αν τον λέγανε Κάρολ-ιτς θα έπαιζε φαντάζομαι! Βλέποντας Κροατία-Σλοβενία και τα τόσα πολλά ιτς σε ένα παρκε...
kostas_sl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μάλλον στούντιο είναι αλλά δε μας χαλάει.
EKTELESTES Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Φινλανδοί αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία ομάδα. Εύγε ό,τι κι αν γίνει στο τέλος. ( ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ !! 16" πριν το τέλος )
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Φινλανδοί αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι δεν είναι τυχαία ομάδα. Εύγε ό,τι κι αν γίνει στο τέλος. ( ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ !! 16" πριν το τέλος ) Πόσο πάει ?Εχω οτε tv και την 42" TV μου αλλα βαριεμαι να ανοιξω την τηλεοραση 1
Pankar95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Based Suοmi. Κατέρρευσαν στο τέλος δυστυχως.
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλυτερο 4ρι εκανε παλι τη δουλεια του και πηραμε τον αγωνα. Η ομαδα εμφανιστηκε στρεσςαρισμενη πολυ τοσα λαθη απεναντι σε τετοιο αντιπαλο, δειχνουν μεγαλη πιεση κι αυτο δεν ωφελει. Ηταν και η πρεμιερα βεβαια κι ευτυχως που εκατσε με βατο αντιπαλο Διαβαςα οτι ο Σπανουλης δεν ηταν καλος (σωστο) αλλα οτι ηταν ο Καλαθης κι εδω γελανε και οι μπασκετες...αυτος που τραβηξε απο τη περιφερεια ηταν ο Σλουκας ξεκαθαρα Αυριο σαφως πιο δυσκολο ματς και στην εδρα τους να δουμε τι θα κανουμε...
NoExit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη ειμαι καινουργιος στο φορουμ να υποθεσω πως η απο πανω ειναι Ολυμπιακος και βγαζει τα (οπαδικα) συμπλεγματα της στο παρον θρεντ, σωστα; 1
Pankar95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέσα σε όλα, Σέρλοκ στο παρον θρεντ Και στα κλειδωμένα των ομάδων έχουν δει διάφορα τα ματάκια μας. 1
firewalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε φορά που ακούω δημοσιογράφο να λέει Σκόπια την Π.Γ.Δ.Μ. μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. 2
sl028 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλυτερο 4ρι εκανε παλι τη δουλεια του και πηραμε τον αγωνα. Η ομαδα εμφανιστηκε στρεσςαρισμενη πολυ τοσα λαθη απεναντι σε τετοιο αντιπαλο, δειχνουν μεγαλη πιεση κι αυτο δεν ωφελει. Ηταν και η πρεμιερα βεβαια κι ευτυχως που εκατσε με βατο αντιπαλο Διαβαςα οτι ο Σπανουλης δεν ηταν καλος (σωστο) αλλα οτι ηταν ο Καλαθης κι εδω γελανε και οι μπασκετες...αυτος που τραβηξε απο τη περιφερεια ηταν ο Σλουκας ξεκαθαρα Αυριο σαφως πιο δυσκολο ματς και στην εδρα τους να δουμε τι θα κανουμε... Ο Καλάθης όντως ήταν απελπιστικά κακός. Δεν ξέρω για ποιο λόγο παίζει με τόσο άγχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις