Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mαχητική ομάδα η Λιθουανία αλλά δεν αξίζει για δεύτερη.Με Σερβία,Ελλάδα ή Γαλλία στον τελικό αντί αυτής θα βλέπαμε πολύ καλύτερο παιχνίδι.

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησε το ματς γυρίζω και λέω σε κάτι παλικάρια δίπλα μου...

Πολύ 2006 μου θυμίζει, θα πάνε άκλαφτοι οι Λιθουανοί, όπως εμείς τότε. ( Να χεις πάρει ασημένιο και να μην μπορείς να το χαρείς ρε γαμώτο )

Δημοσ.

Απειρο respect στο μεγαλύτερο σεντερ που έβγαλε το ευρωπαικό μπάσκετ. Κατάφερε ακόμα και την αντιπαθητική Ισπανία να την κάνει συμπαθητική.

• Like 1
Δημοσ.

3ο χρυσο σε Ευρωπαϊκό, ποιος να του την πει;

Γενικά, απίστευτο ταλέντο σε μπάλα/μπασκετ από Καταλονία μερια, εδώ και πολλά χρόνια.

... ( Να χεις πάρει ασημένιο και να μην μπορείς να το χαρείς ρε γαμώτο )

Στις κερκίδες πάντως, ακόμα και με διψήφια διαφορά, οι Λιθουανοί το διασκέδαζαν.

Το χρυσό φυσικά είναι χρυσό.

Δημοσ.

Απειρο respect στο μεγαλύτερο σεντερ που έβγαλε το ευρωπαικό μπάσκετ. Κατάφερε ακόμα και την αντιπαθητική Ισπανία να την κάνει συμπαθητική.

Έλειπε ο Λα Μπόμπα για Σφαλιάρες Ναβάρο γι αυτό

Δημοσ.

3ο χρυσο σε Ευρωπαϊκό, ποιος να του την πει;

Γενικά, απίστευτο ταλέντο σε μπάλα/μπασκετ από Καταλονία μερια, εδώ και πολλά χρόνια.

Στις κερκίδες πάντως, ακόμα και με διψήφια διαφορά, οι Λιθουανοί το διασκέδαζαν.

Το χρυσό φυσικά είναι χρυσό.

Σε εμάς το 2006 αναφερόμουν. Οι Λιθουανοί καλά κάνουν, μες στην τρελή χαρά είναι και δικαιολογημένα!

Δημοσ.

Γιατί εμένα μου είναι δύσκολο να τον δεχτώ σαν τον μεγαλύτερο σέντερ εφόσον υπάρχουν Σαμπόνις και Ντίβατς; (πετυχημένος; ίσως :P )

Δημοσ.

Εντωμεταξυ :lol:

To βλεπες, το 'παιξες;

Για πολλά γέλια, χάσαμε από μία ισοδύναμή μας ομάδα, απίστευτο, για πες μας για τον ηγέτη Ματσιούλις λίγο, να γελάσουμε κι άλλο...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...