daPro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το Μακεδονία έχει καλύτερη εικόνα από αντ1?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το Μακεδονία έχει καλύτερη εικόνα από αντ1? Εύκολα... 3
kostas_sl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Mαχητική ομάδα η Λιθουανία αλλά δεν αξίζει για δεύτερη.Με Σερβία,Ελλάδα ή Γαλλία στον τελικό αντί αυτής θα βλέπαμε πολύ καλύτερο παιχνίδι.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξυ Δεν είναι φόβητρο η Ισπανία φέτος. Ισοδύναμοι είμαστε. To βλεπες, το 'παιξες;
EKTELESTES Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις ξεκίνησε το ματς γυρίζω και λέω σε κάτι παλικάρια δίπλα μου... Πολύ 2006 μου θυμίζει, θα πάνε άκλαφτοι οι Λιθουανοί, όπως εμείς τότε. ( Να χεις πάρει ασημένιο και να μην μπορείς να το χαρείς ρε γαμώτο )
TAKE5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Απειρο respect στο μεγαλύτερο σεντερ που έβγαλε το ευρωπαικό μπάσκετ. Κατάφερε ακόμα και την αντιπαθητική Ισπανία να την κάνει συμπαθητική. 1
~mxls~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 3ο χρυσο σε Ευρωπαϊκό, ποιος να του την πει; Γενικά, απίστευτο ταλέντο σε μπάλα/μπασκετ από Καταλονία μερια, εδώ και πολλά χρόνια. ... ( Να χεις πάρει ασημένιο και να μην μπορείς να το χαρείς ρε γαμώτο ) Στις κερκίδες πάντως, ακόμα και με διψήφια διαφορά, οι Λιθουανοί το διασκέδαζαν. Το χρυσό φυσικά είναι χρυσό.
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Απειρο respect στο μεγαλύτερο σεντερ που έβγαλε το ευρωπαικό μπάσκετ. Κατάφερε ακόμα και την αντιπαθητική Ισπανία να την κάνει συμπαθητική. Έλειπε ο Λα Μπόμπα για Σφαλιάρες Ναβάρο γι αυτό
EKTELESTES Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 3ο χρυσο σε Ευρωπαϊκό, ποιος να του την πει; Γενικά, απίστευτο ταλέντο σε μπάλα/μπασκετ από Καταλονία μερια, εδώ και πολλά χρόνια. Στις κερκίδες πάντως, ακόμα και με διψήφια διαφορά, οι Λιθουανοί το διασκέδαζαν. Το χρυσό φυσικά είναι χρυσό. Σε εμάς το 2006 αναφερόμουν. Οι Λιθουανοί καλά κάνουν, μες στην τρελή χαρά είναι και δικαιολογημένα!
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Απειρο respect στο μεγαλύτερο σεντερ που έβγαλε το ευρωπαικό μπάσκετ. Κατάφερε ακόμα και την αντιπαθητική Ισπανία να την κάνει συμπαθητική. Γιατί εμένα μου είναι δύσκολο να τον δεχτώ σαν τον μεγαλύτερο σέντερ εφόσον υπάρχουν Σαμπόνις και Ντίβατς; (πετυχημένος; ίσως )
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξυ To βλεπες, το 'παιξες; Για πολλά γέλια, χάσαμε από μία ισοδύναμή μας ομάδα, απίστευτο, για πες μας για τον ηγέτη Ματσιούλις λίγο, να γελάσουμε κι άλλο... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις