Geosim79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 όμορφα πράγματα....Ισπανία-Λιθουανία τελικός, θα δούμε ωραίο παιχνίδι.
Zus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αλλα σεβομαι τη θεματολογια του τοπικ και δε το γυρναω στο οπαδικο. Γελάνε και οι τέντες στο μπαλκόνι μου... 5
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Tεράστιος άθλος για τη Λιθουανία με τέτοιο υλικό και χωρίς Μοντεγιούνας και Πότσιους να φτάνει τελικό.Μπράβο της και πάλι μπράβο της!Να τα βλέπουμε κι εμείς, γιατί με τη σκληρή της άμυνα έφτασε εκεί που έφτασε, εμείς παίξαμε την πιο παθητική άμυνα του τουρνουά. Και πολλά συγχαρητήρια και στους Έλληνες δημοσιογράφους που πολέμησαν τόσο πολύ τον Καζλάουσκας, έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές, είχε το μειονέκτημα βέβαια ότι κοούτσαρε την ομάδα που αντιπαθούν στην Ελλάδα γι'αυτό και δεν είχε καμία στήριξη, ας τον χαζεύουν τώρα στον τελικό...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Από όσα είδαμε συνολικά, αυτές οι 2 άξιζαν να πάνε τελικό, όπως απεδείχθη. Τι να αναλύσουμε απ' αυτό το παιχνίδι, έπεσε τρελό ξύλο, ποσοστά 3ποντων 10-20% εκατέρωθεν (!) και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν δεν είχε κάνει άπειρα αβίαστα λάθη ο Καλνιέτις θα το χαν πάρει πολύ πιο εύκολα. Ταχύτατο μπάσκετ οι Λιθουανοί (όπως παραδοσιακά) αν και συχνά άτσαλο στην επίθεση. Μακάρι να βγω λάθος και να κερδίσει ο ενθουσιασμός των Λιθουανών την εμπειρία των Ισπανών ( να τους κουράσουν τρελά με όλο αυτό το τρέξιμο, να τους βγάλουν τα πνευμόνια ), αλλά δεν το βλέπω. Προβλέπω πάλι πολλά λάθη απο Λιθουανούς.
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 "Υπναουσκας" το χουν πει οι ελληνες αρδ
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παίκτης σουτάρει τρίποντο στο τελείωμα της επίθεσης. Και ο θεός Ιάκωβος Φιλιππούσης λέει: Αψυχολόγητη ενεργεία. Κατά τα άλλα προβλέπω Ισπανία. 1
MiDiMiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 "Υπναουσκας" το χουν πει οι ελληνες αρδMeanwhile @2010: Επισης...Καζλαουσκας δρομο, ΧΤΕΣ 4
Inler Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σαν αμπαλος που ειμαι δεν μπορω να καταλαβω και χθες και σημερα ενα απλο πραγμα....Εισαι ο coach της Γαλλιας στην τελευταια περιοδο και οι παιχτες σου κουτουλανε σε τοιχο και εξακολουθεις να εχεις μεσα τον Diaw ο οποιος αλληλοεξουδετερωνεται με το Reyes και δεν προσφερει τιποτα στην επιθεση...Αν αυτου γιατι δεν βαζεις μεσα τον Gelabale στο 4 που ειναι σε καλη μερα...Τι φοβασαι μην τον ποσταρει ο Reyes; Ακομα και αυτο να γινει ωφελησαι απο το μη ποσταρισμα του Gasol που τα εχει βαλει ολα και εχεις εναν εξαιρετικο σουτερ μπροστα Σημερα εχει φορτωθει ο Valanciunas με 4 φαουλ τον βγαζει και βαζει μεσα τον Γιανκουνας και αντι ο Τζορτζεβιτς να βαλει μεσα τον Ραντουλιτσα παει και ξαναβαζει 5αρι τον Ερτζεγκ(που ειναι σε κακη μερα) και παιζει ετσι για 5-6 λεπτα στην τεταρτη περιοδο..Αποτελεσμα κολλαει η Σερβια μπροστα και παραλληλα γλενταει πισω ο Σειμπουτης τον Τεοντοσιτς....Γιατι δεν εβαλε μεσα τον Ραντουλιτσα που εχει εμφανες πλεονεκτημα με τον Γιανκουνας(που ειχε και 4 φαουλ) και να βγαλει εξω και τον Τεοντοσιτς και να περασει στο 1-2 Μαρκοβιτς-Νεντοβιτς που ειναι καλυτεροι στην αμυνα με πλανο στην επιθεση το ποσταρισμα του Ραντουλιτσα...Στην τελικη μετα απο 1-2 καλαθια ή και αμεσως θα αναγκαζοταν να μπει και ο Valanciunas παλι που ειχε φορτωθει με 4 φαουλ και δεν θα μπορουσε να παιξει καλη αμυνα 1
SlimData Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ψηφίζω ο midi να αλλάξει το ψευδώνυμο σε ερινύες
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Από όσα είδαμε συνολικά, αυτές οι 2 άξιζαν να πάνε τελικό, όπως απεδείχθη. Τι να αναλύσουμε απ' αυτό το παιχνίδι, έπεσε τρελό ξύλο, ποσοστά 3ποντων 10-20% εκατέρωθεν (!) και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν δεν είχε κάνει άπειρα αβίαστα λάθη ο Καλνιέτις θα το χαν πάρει πολύ πιο εύκολα. Ταχύτατο μπάσκετ οι Λιθουανοί (όπως παραδοσιακά) αν και συχνά άτσαλο στην επίθεση. Μακάρι να βγω λάθος και να κερδίσει ο ενθουσιασμός των Λιθουανών την εμπειρία των Ισπανών ( να τους κουράσουν τρελά με όλο αυτό το τρέξιμο, να τους βγάλουν τα πνευμόνια ), αλλά δεν το βλέπω. Προβλέπω πάλι πολλά λάθη απο Λιθουανούς. Εμ δε φτανει το τρεξιμο... Δυσκολο μια ομαδα να κανει 2 συνεχομενες υπερβασεις κ ποσο μαλλον απεναντι σε καποιους που θα παρουν παλι τα σφυριγματακια τους Κι εγω θα θελα να κερδισει η Λιθουανια αλλα δε το βλεπω πολυ πιθανο.. Ο Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε από την Εθνική και ολόκληρος ο μπασκετικός κόσμος συζητά έκτοτε γι’ αυτό με τους Τζεντίλε και Γκαλινάρι να προστίθενται στην αλυσίδα αυτών που υποκλίθηκαν στο μεγαλείο του. Στην κάμερα του ΟΤΕ TV ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δήλωσε πως “ο Σπανούλης είναι το είδωλο μου. Αν ήμουν Ελληνας θα έκλαιγα όλο το βράδυ. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του και μόλις το έμαθα μου σηκώθηκε η τρίχα, ανατρίχιασα”. Με τη σειρά του ο ΝΒΑer, Ντανίλο Γκαλινάρι, όταν ρωτήθηκε για τον “Kill-Bill” σχολίασε πως “είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όχι μόνο από όσους βρίσκονται στην ενεργό δράση. Είναι πάντα ωραίο να τον βλέπεις να αγωνίζεται και ωραίο για την Ελλάδα να τον έχει ηγέτη της ομάδας της. Είναι παράδειγμα για όλους μας και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά”. Eurohoops.net 5
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για δωστε μου κανενα λινκ απο αυτες τις δηλωσεις αμεταφραστες
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά, παίδες...χωρίς απουσίες δεν πας πουθενά!! Το 2009 με απουσίες πήραμε το χάλκινο, και φέτος Ισπανοί-Λιθουανοί πήγαν τελικό. Οι κατά γενική ομολογία πληρέστερες ομάδες, απέτυχαν ( Ελλάδα-Γαλλία-Σερβία ).
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Βρες εσύ τις δηλώσεις να τις διαψεύσεις. Ο Πλατινι ειπε οτι ο Μαρινακης τον δωροδοκει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις