Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ καλά καλά, πίστευε οτι νομίζεις εσύ εγώ είπα την άποψή μου οτι πάλι πρώτος θα είναι ο Γκασόλ σε πόντους και η Ισπανία θα πάρει το χρυσό.

Bρε φιλε περα απο το τι πιστευουμε, σιγουρα παιχνιδια δεν υπαρχουν. Αν υπηρχαν θα κερδιζαμε ολοι στα στοιχηματα.

ΥΓ. Ο ιορδανης του 1977 ας μας πει πρωτα για το Φιλιπουσης>Σκουντης που "το ειπε αλλα δεν το εννοουσε" κι εννοουσε μονο οτι Σκουντης<Φιλιπουσης.

Απαντηθηκε, δεν απαντηθηκε? Γιατι λοιπον επιμενεις να το γραφεις? δε σε βοηθουν οι γκεμπελικες μεθοδοι και η στρεβλωση.

Ή μηπως νομιζες οτι δε θα το δω?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απαντηθηκε, δεν απαντηθηκε? Γιατι λοιπον επιμενεις να το γραφεις? δε σε βοηθουν οι γκεμπελικες μεθοδοι και η στρεβλωση.

Ή μηπως νομιζες οτι δε θα το δω?

Φτου γαμωτο, νομιζα οτι δε θα το δεις :lol:

Ελα, με το τι ειπες, τι εννοουσες πισω απο αυτο που ειπες αλλα δεν ειπες και μετα το ξειπες κλπ κλπ ( :lol: ) υπαρχουν τα ποστ, τα εκανα και μια σταχυολογηση στα γρηγορα στην πισω σελιδα για να εχουν να γελανε και τα υπολοιπα παιδια με τη ψυχη τους, ειμαστε οκ με σενα.

Αλλος.

Δημοσ.

Ουτε ρολο αρχηγου, ουτε ρολο ηγετη της εθνικης ειχε εκεινη την περιοδο (και ουτε και περναγε κι απο το μυαλο του οσο υπηρχαν οι 2 legends του ειδους).

Ενα απλο μελος του ροστερ ηταν, απο τους πιο ταλαντουχους παιχτες κατα τ'αλλα με τα μυαλα μεσα στο κεφαλι ακομα, και σε εκεινο το παιχνιδι επαιξε εξαιρετικοτατα, οπως επαιξε κι ο Σχορτσιανιτης πχ.

Αρα με τη λογικη σου, Σχορτσιανιτης-->ηγετης της εθνικης Ελλαδος. Για πες να γελασουμε παλι :lol:

ΥΓ. Αυτο που επιστρατευετε δηλωσεις παιχτων, προπονητων και αρθρα εφημεριδων/sites κλπ για να μου αποδειξετε κατι που δεν εχω αμφισβητησει ποτε μου, οτι δηλαδη ειναι ενας εξαιρετικος μπασκετμπολιστας, ξεπερνα και τον ξεπερασμενο ηγετη της εθνικης.

Χαχαχα, τώρα που δε σε παίρνει για ηγέτης, λες δεν ήταν αρχηγός, χαχαχα, τι να κάνουμε που με αυτούς τους 2 λέτζεντς παρόντες, όλοι μιλούσαν για τον Σπανούλη. Άντε διάβασε για τον αποτυχημένο κι εδώ να θυμηθείς λίγο και να καταλάβεις τι ακριβώς κρίνει ένα παίκτη ηγέτη και γιατί ασχολήθηκε ο Γκασόλ και όλος ο ξένος τύπος να σχολιάσει την αποχώρησή του από την εθνική... http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/o-vasilhs-spanoulhs-ths-ethnikhs-elladas.3669834.html

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει τα original αλλά αυτό το, το είπα αλλά δεν το εννοούσα μου θυμίζει έναν άλλο παλιότερα που μας έλεγε εγώ είμαι αντικειμενικός δεν υποστηρίζω καμία μεγάλη ομάδα, μετά το ξέχασε και άρχισε τα θρύλε θεέ μου :lol:

Καλα, κι εσυ πιστεψες τον τρολίδη οτι ειπα αυτη τη φραση?

Δημοσ.

Χαχαχα, τώρα που δε σε παίρνει για ηγέτης, λες δεν ήταν αρχηγός, χαχαχα, τι να κάνουμε που με αυτούς τους 2 λέτζεντς παρόντες, όλοι μιλούσαν για τον Σπανούλη. Άντε διάβασε για τον αποτυχημένο κι εδώ να θυμηθείς λίγο και να καταλάβεις τι ακριβώς κρίνει ένα παίκτη ηγέτη και γιατί ασχολήθηκε ο Γκασόλ και όλος ο ξένος τύπος να σχολιάσει την αποχώρησή του από την εθνική... http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/o-vasilhs-spanoulhs-ths-ethnikhs-elladas.3669834.html

Για ηγετη και αρχηγο μιλαω εδω και 20 σελιδες, εννοιες ταυτοσημες σε οτι αφορα το ρολο του Σπανουλη στην εθνικη. Αλλα αφου συμφωνεις οτι για αρχηγος δεν κανει και εστιαζεις μονο στο θεμα ηγετης, ξαναλεω οτι οι προηγουμενες 20 σελιδες αναφερονται στο ρολο του ηγετη. Τωρα που επαναπροσδιορισες το τι διαβαζες εδω και ποσες σελιδες χωρις να παρεις χαμπαρι, ξαναπροσπαθησε για κατι καλυτερο.

ΥΓ. Και συνεχιζεις να ποσταρεις αρθρα για τη μπασκετικη του αξια που δεν εχω αμφισβητησει πουθενα. Πιο ξεπερασμενος κι απο τον ξεπερασμενο ηγετη της εθνικης λεμε :lol:

Για τον Σχορτσιανιτη ομως δεν μας ειπες ποσο ηγετης ηταν αφου εβγαλε ματια απεναντι στον Λεμπρον.

Δημοσ.

Ελα, με το τι ειπες, τι εννοουσες πισω απο αυτο που ειπες αλλα δεν ειπες και μετα το ξειπες κλπ κλπ ( :lol: ) υπαρχουν τα ποστ, τα εκανα και μια σταχυολογηση στα γρηγορα στην πισω σελιδα για να εχουν να γελανε και τα υπολοιπα παιδια με τη ψυχη τους, ειμαστε οκ με σενα.

Βαζεις στο στομα του αλλου λογια που δεν ειπε ποτε. Αλλαζεις το νοημα των μυνηματα των.

Με ποιον λοιπον γελανε τα... υπολοιπα παιδια?

Διακρινω μια απεγνωσμενη συνεχη προσπαθεια εκ μερους σου να βγεις απο πανω, μαντεψε ομως! Εισαι μονιμως απο κατω.

Κι ολα αυτα επειδη δε συμφωνουμε στο θαψιμο του Σπανουλη :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Για ηγετη και αρχηγο μιλαω εδω και 20 σελιδες, εννοιες ταυτοσημες σε οτι αφορα το ρολο του Σπανουλη στην εθνικη. Αλλα αφου συμφωνεις οτι για αρχηγος δεν κανει και εστιαζεις μονο στο θεμα ηγετης, ξαναλεω οτι οι προηγουμενες 20 σελιδες αναφερονται στο ρολο του ηγετη. Τωρα που επαναπροσδιορισες το τι διαβαζες εδω και ποσες σελιδες χωρις να παρεις χαμπαρι, ξαναπροσπαθησε για κατι καλυτερο.

ΥΓ. Και συνεχιζεις να ποσταρεις αρθρα για τη μπασκετικη του αξια που δεν εχω αμφισβητησει πουθενα. Πιο ξεπερασμενος κι απο τον ξεπερασμενο ηγετη της εθνικης λεμε :lol:

Για τον Σχορτσιανιτη ομως δεν μας ειπες ποσο ηγετης ηταν αφου εβγαλε ματια απεναντι στον Λεμπρον.

Όταν παραθέσεις κομμάτι που να λέω κάτι τέτοιο, θα ξανασχοληθώ μαζί σου, συνέχισε το διάλογο με τον εαυτό σου...

Για την απάντηση που μου ζητάς, αν διαβάσεις το άρθρο που σου παρέθεσα θα καταλάβεις ποια είναι η διαφορά...

Δημοσ.

Εγώ γιατί βλέπω 10 σελίδες τώρα να μιλάμε μόνο για τον ηγέτη των Τρολς - Midi ή όπως αλλιώς λέγεται; 

Μόνο για Εθνική μπάσκετ δεν γίνεται συζήτηση. 

Δημοσ.

Πιστευω μονο στην ελλαδα γινεται αυτο. Να εχεις σπανουλη στην εθνικη και να τσακωνομαστε 20 σελιδες αν ειναι ηγετης η οχι.

Του χρονου που θα κατεβουμε χωρι σπαν,ζηση και μπουρουση μην τους νοσταλγειτε..

• Like 1
Δημοσ.

Απορω ποιοι θα παιξουν στο 5... Θα παμε με ντριμ τιμ Μαυροκεφαλιδη και Μπογρη , μεγαλο γλεντι.

Ενώ στα γκαρντ θα είμαστε καλύτεροι..

Δημοσ.

Εγώ γιατί βλέπω 10 σελίδες τώρα να μιλάμε μόνο για τον ηγέτη των Τρολς - Midi ή όπως αλλιώς λέγεται; 

Μόνο για Εθνική μπάσκετ δεν γίνεται συζήτηση.

Μετα το Ntentera, αντε, θα δωσουμε λιγη σημασια και σε σενα. Πεταξες 2-3 memes, ειπες και κανα 2-3 τσιτατες μισες προτασεις κι ενω σε γραψαν ολοι, επανερχεσαι καθε λιγο να κανεις απο ενα ποστ στο οποιο δε λες τιποτα.

Θα σου δωσω λοιπον σημασια μετα απο τοσες προσπαθειες που εκανες:

Eγω μπασκετικες αποψεις γραφω με επιχειρηματα. Που αφορουν την εθνικη Ελλαδος και τους παρατρεχαμενους της, κατα κυριο λογο.

Εσενα και 3-4 ακομα (συμπτωσις, εισαστε ολα σας οπαδοι της ιδιας ομαδας) η συμμετοχη σου σε ολο αυτο ειναι οι επιθεσεις επι προσωπικου εναντιον μου, απλα και μονο επειδη δε συμφωνεις με τα επιχειρηματα που γραφω. Βεβαια επειδη δε μπορεις να το κανεις στα ισα, ντομπρα και καθαρα, ειτε μενοντας on topic, ειτε απλα χωνοντας τα επι προσωπικου, μας πετας memes, ατακουλες μισης σειρας με διαφορα υπονοουμενα, δηλωνοντας παραλληλα απογοητευμενος απο την πορεια του thread... εξαιτιας ενος που ειναι on topic.

Go figure, τυπε. Εγω οσο εχω μπασκετικα επιχειρηματα θα τα γραφω εδω μεσα για οσο θελω. Αν καποια επαναλαμβανονται, ειναι γιατι επαναλαμβανονται τα υποτιθεμενα αντεπιχειρηματα. Εσυ με τη σειρα σου αν σπαζεσαι απο ολο αυτο, κουμανταρε το οπως μπορεις, ελαχιστα με αφορα, αλλα το thread φοβαμαι πως δεν μπορει να σε βοηθησει οσα memes κι αν ποσταρεις, τυπε.

Δημοσ.

Μπασκετικες απόψεις περί εθνικής λέει..

Μήπως είσαι διπροσωπος? Μήπως έχεις 2 accounts κ ξεχνάς τι έγραφες πριν?

• Like 2
Δημοσ.

Τουλαχ στα γκαρντ εχεις σλουκα μαντζαρη καλαθη κ ελπιζουμε σ εναν καλο Παππα. Στο 5 η ανυπαρξια ειναι μεγαλη

Ο Παππάς δεν ταιριάζει σε αυτή την εθνική, δεν παίζει καθόλου άμυνα και στην επίθεση δε δίνει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό.

Ο Ντόρσει είναι το μεγάλο πρότζεκτ που πρέπει να μας βγει άμεσα.

Στους ψηλούς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ιδίως αν ο Κουφός δεν κατέβει, ακόμα και για το προολυμπιακό, που δε θα είναι καθόλου εύκολο (Καναδάς, Αγκόλα, Νέα Ζηλανδία, Γαλλία, Λιθουανία(ή Σερβία), Ιταλία, Ελλάδα ανάμεσα σε άλλες, παλεύουν για 3 θέσεις...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...