iordanis77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρά απόδοση θα έχει, η Γαλλία ήταν πολύ καλή ομάδα έπαιζε στο σπίτι της και αυτός έριξε σχεδόν το 50% των πόντων της ομάδας του, σε κάθε αγώνα βάζει τους περισσότερους πόντους και έχει και υψηλό score στο NBA τι καθόμαστε και λέμε. Με στοίχημα δεν ασχολούμαι κάνε οτι νομίζεις, εγώ προσωπικά δεν ήθελα καν να πάρει μετάλλιο η Ισπανία αλλά έτσι όπως την είδα σήμερα πάει για χρυσό, δεν μπορεί ούτε η Σερβία να την ανακόψει, μόνο αν έπαιζε με ΗΠΑ σε κανένα μουντομπάσκετ θα έχανε. Και που το ξερεις τι αποδοση τα εχει βρε φιλε, η Πυθια εισαι? Δε δικαιουται να ξεφουσκωσει σε καποιο αγωνα? Εγω Σερβια παντως βλεπω στο τελικο, οι ιθπανοι εχουν μαζι τους κομπλεξ κατωτεροτητας & ηττοπαθειας απο την εποχης της ενιαιας Γιουγκοσλαβιας. Για τον μεγάλο ηγέτη Ματσιούλις θα ακούσουμε καμία δήλωση, τι θα γίνει; χα χα χα χα
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Και που το ξερεις τι αποδοση τα εχει βρε φιλε, η Πυθια εισαι? Δε δικαιουται να ξεφουσκωσει σε καποιο αγωνα? Εγω Σερβια παντως βλεπω στο τελικο, οι ιθπανοι εχουν μαζι τους κομπλεξ κατωτεροτητας & ηττοπαθειας απο την εποχης της ενιαιας Γιουγκοσλαβιας. χα χα χα χα Ωχ καλά καλά, πίστευε οτι νομίζεις εσύ εγώ είπα την άποψή μου οτι πάλι πρώτος θα είναι ο Γκασόλ σε πόντους και η Ισπανία θα πάρει το χρυσό.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Full on trollαρισμα παλι απο ιορδανηδες, μαργαριτες κλπ. Κατα τ'αλλα βρειτε μου ενα ποστ που εχω πει οτι ο Σπανουλης δεν ειναι καλος παιχτης. Στα γνωστα τρολλακια απευθυνομαι. Οι αλλοι ας μην παρασυρονται, η συζητηση και το θεμα που εχει προκυψει εδω και χρονια (κι εδω και μερικες σελιδες στο φορουμ) αφορα την παρουσια του Σπανουλη στην εθνικη στο ρολο του ηγετη και το κατα ποσο βοηθησε μεσα απο αυτο το ρολο (ή το αναποδο). Φυγαν ΔΔ, Παπαλουκας απο την εθνικη , αφηνοντας μια εθνικη που βρισκοταν μεσα στις κορυφαιες ομαδες του κοσμου, την ανελαβε ο ηγετης, κι εκτοτε ψαχνουμε δικαιολογιες για καθε αποκλεισμο απο το καθε καφενειο ή μη, τυπου "ηταν εξουθενωμενος", "τον μαρκαρανε σκληρα", "φταιει ο προπονητης", "δεν ειχε καλους συμπαικτες", "γεννησε η Ολυμπια κι ειχε το μυαλο του στην οικογενεια" κλπ. Αυτο ξερω εγω. Οτι ξερει κανταρια μπασκετ δε το αμφισβητω, οπως δεν μπορω να το αμφισβητησω και για τον Λακοβιτς για παραδειγμα. Α και για να προλαβω τα τρολλακια. Ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παιχτης απο τον Λακοβιτς. Παντα ηταν. Κι επειδη καποιοι διαμαρτυρηθηκαν οτι ασχολουμαστε με το Σπανουλη, οσο διαστρεβλωνουν τα λεγομενα μας ορισμενοι, τοσο θα συνεχιζουμε να ποσταρουμε γυρω απο το θεμα για να τονισουμε το πραγματικο μας point κι οχι αυτο που θελουν τα τρολλακια να περασουν. Οποτε ας συνεχισουμε την κουβεντα για τον ηγετη της σφαλιαρας στην εθνικη. ΥΓ. Ο ιορδανης του 1977 ας μας πει πρωτα για το Φιλιπουσης>Σκουντης που "το ειπε αλλα δεν το εννοουσε" κι εννοουσε μονο οτι Σκουντης<Φιλιπουσης. Τα αλλα ας τα αφησει για καναν αλλον που παιρνει μυρωδια ή που εχει την ικανοτητα τουλαχιστον να τρολλαρει ελαφρως καλυτερα.
gdriver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τεραστιος Γκασολ και σημερα αλλα και οι Γαλλοι χωμα...Εχεις φυγει στο σκορ με +11 και στο γυρναει ενας παιχτης επειδη στο 4ο δεκαλεπτο κουτουλαγαν σε τοιχο οι Γαλλοι....Ο αλλος απο τον παγκο τον Gelabale που εκανε πολυ καλο πρωτο ημιχρονο τον ξεχασε στον παγκο και επαιξε ο Diaw 40 λεπτα σχεδον ενω δεν δοκιμασε καθολου αμυνα ζωνης... Καταφερνεις και το πας παραταση και εισαι στο σκορ 72-76 και χανεις 2 βολες οταν οι αλλοι τις βαζουν ολες....Συνολικα στην παραταση ειχαν 1/7 Batum-Diaw-Parker....Φυσικο ειναι να χασεις....Στο καρφωμα του Gasol για το 78-75 κανει πεντακαθαρο επιθετικο φαουλ πριν το ριμπαουντ στον Lauvergne ενω του χαριστηκαν και σε αλλες 2 περιπτωσεις σε ενα lay up του De Colo και σε ενα σουτ απο κατω του Gobert για να τα λεμε ολα..... αυτό είδα και εγώ. ξεκάθαρες ορισμένες φάσεις και λίγο ευνοικότερη μεταχειριση,πολλά βηματα αυτού του παίκτη που δε σφυρίχτηκαν και δυστυχώς όλα σε κρίσιμες χρονικές περιόδους ... έσωσαν την παρτίδα για τους ισπανούς. Επίσης οι μισοί ποντοι του μέγα Ισπανού ήταν από βολές. + ότι οι ισπανοί βαρεσαν τραγικώς περισσότερες βολές και ευρύτερα είχαν πολύ λιγότερα φάουλ. σχεδόν 10 φάουλ λιγότερα οι ισπανοί. πόσοι Γάλλοι είχαν από 4 φαουλ έχασα μέτρημα. αυτό βεβαίως δε μειώνει το τεράστιο κατόρθωμα τους να πάνε για μετάλλιο έστω και με τόσες πολλές απώλειες.Αυτό όμως που μένει ως θεατής είναι πως και η Ελλάδα είχε κάθε προσόν να περάσει στον τελικό και γενικότερα να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει τσαγανό και τσαμπουκά και να "πάρει τον αέρα" του αντιπάλου. Μου έδωσαν την εντύπωση , ειδικώς με Ισπανούς πως δεν πήγαν να κερδίζουν αλλά για να χάσουν με όσο μικρότερη διαφορά μπορούσαν και όταν κατάλαβαν πως είχαν δύναμη και προσόντα να κερδίσουν, πλέον ήταν αργά. Προσωπική γνώμη και μόνο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από gdriver
SlimData Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓ. Ο ιορδανης του 1977 ας μας πει πρωτα για το Φιλιπουσης>Σκουντης που "το ειπε αλλα δεν το εννοουσε" κι εννοουσε μονο οτι Σκουντης<Φιλιπουσης. Δεν έχω διαβάσει τα original αλλά αυτό το, το είπα αλλά δεν το εννοούσα μου θυμίζει έναν άλλο παλιότερα που μας έλεγε εγώ είμαι αντικειμενικός δεν υποστηρίζω καμία μεγάλη ομάδα, μετά το ξέχασε και άρχισε τα θρύλε θεέ μου και έλεγε εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν υποστηρίζω μεγάλη ομάδα. Ο τύπος που μάλλον νόμιζε ότι τα παλιά μηνύματα εξαφανίζονται Ρε τι έχουμε δει εδώ μέσα Κατά τ'άλλα και για να κλείσω την δική μου συνεισφορά στο θέμα σπανούλη, θα πω κάτι για να βοηθήσω τους φίλους γαύρους που θίγονται. Ο midi, ανέκαθεν έκανε τέτοιου είδους κριτική. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, που με μια αναζήτηση λύνεται βέβαια εύκολα, την έκανε και για ανθρώπους του παναθηναικού. Αθλητές, διοικούντες και παρατρεχάμενους. Πολύ συχνά. Οπότε, μην τρελαίνεστε. Φυσικά θα πει και πιο βαριές κουβέντες για έναν αθλητή του γαύρου αλλά σε κάθε περίπτωση, έτσι είναι το ύφος του τι να κάνουμε; Εγώ π.χ. δεν συμφωνώ, όσο και να με στεναχώρησε με τη μαλακία που έκανε, και του αναγνωρίζω ότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις στο μπάσκετ όπου αθλητής, στα δικά μου μάτια, βελτιώθηκε κοντά αλλά και μετά τα 30 και ηγέτη τον βλέπω. Ηγέτη που χρειάζεται κάποιον να του τραβήξει χαλινάρι όταν γίνεται αυτοκαταστροφικός αλλά ηγέτη. Άλλαξε και σαν χαρακτήρας βέβαια, για να ταιριάξει με την ομάδα που εκπροσωπεί προφανώς. Έχω κουραστεί πλέον να τον βλέπω κάθε φορά που του σφυρίζουν φαουλ, κάθε φορά που θέλει φάουλ και δεν του το δίνουν να γκρινιάζει στους διαιτητές. Και πιέζομαι να μην τον βρίσω. Οπότε, λίγο αυτό, λίγο τα αυτάκια και οι γλωσσίτσες, λίγο η μεταγραφή η ίδια, πόσο να θέλει ο κόσμος να αντιπαθήσει κάποιον; Γι'αυτό ξεκολλάτε κι εσείς λίγο αφού ξέρετε ότι τα ίδια θα λέγατε. Εδώ λέτε για τον διαμαντίδη με τον 1/10 των αφορμών. Αφήστε μια κουβέντα να πέσει κάτω και πείτε οπως είδατε τον γιανιμπλουμ χθες. In other news, τρομερό ματς χθες και γενικά νομίζω η διοργάνωση μας έχει αποζημιώσει με μπόλικα θριλερ. Λογικά περνάνε οι σέρβοι και πάμε για έναν μεγάλο τελικό όπου πάλι οι ιτς θα κάνουν πάρτι, χlimdata χpeakin ε...
MiDiMiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν έχω διαβάσει τα original αλλά αυτό το, το είπα αλλά δεν το εννοούσα μου θυμίζει έναν άλλο παλιότερα που μας έλεγε εγώ είμαι αντικειμενικός δεν υποστηρίζω καμία μεγάλη ομάδα, μετά το ξέχασε και άρχισε τα θρύλε θεέ μου και έλεγε εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν υποστηρίζω μεγάλη ομάδα. Ο τύπος που μάλλον νόμιζε ότι τα παλιά μηνύματα εξαφανίζονται Ρε τι έχουμε δει εδώ μέσα Aναφερεσαι στον xstreamgamer aka καντε_με_ban_απο_το_αδικο_forum_σας_δε_θελω_να_υπαρχω_πια_εδω aka manofsteel. Oσο για τον Ιορδανη μας: Τους ενωνει η αμνησια για οτι γραφουν και μετα τρεχουν να τα μπαλωσουν. Ειναι και συνομηλικοι, τυχαιο; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2015 από MiDiMiLiZ
EKTELESTES Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε λίστα με τους καλύτερους όλων των εποχών έχουμε πολλά ονόματα μέσα. Σε άσσους βάζουμε σίγουρα και Μαρτσιουλιόνις και Τζορτζεβιτς, πχ. ( τον 1ο θεωρώ τον καλύτερο έβερ και αν δεν κάνω λάθος και τον 1ο Ευρωπαίο άσσο και απ τους πρώτους γενικά που έπαιξαν ΝΒΑ ) 1. Ντίρκ2. Σαμπόνις3. Πέτροβιτς4. Πάρκερ5. Γκασόλ
bilisios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι ακόμα για αυτούς που μιλούν αρνητικά για τον Σπανούλη ως ηγέτη. Κάθε ομάδα απαιτείτε να έχει έναν ηγέτη είτε είναι ο αρχηγός του είτε όχι. Το κύριο μέλημα του ηγέτη, επαναλαμβάνω το κύριο, δεν είναι να τα βάζει όλα και από παντού είναι να εμπνέει σεβασμό και σιγουριά στους παίκτες ΌΧΙ ευχαριστιακή στους οπαδούς. Πρέπει να τον βλέπουν οι παίκτης της ομάδας του και να είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να νικήσουν και απ' την άλλη να τον βλέπει η αντίπαλη ομάδα και να τον θεωρεί τον Νο1 κίνδυνο. Μετά λοιπόν την αποχώρηση των μεγάλων Παπαλουκά και ΔΔ κάποιος έπρεπε να πάρει αυτήν την θέση, ή εθνική εκείνη την εποχή είχε τρομερούς παίκτες, παίκτες όμως που έπαιζαν σαν δεύτεροι, έκαναν την ήσυχη δουλεία. Ο μόνος που μπορούσε να πάρει αυτήν την ευθύνη (και λέω ευθύνη γιατί σε μια νίκη συν χαίρουν όλους τους παίκτες αλλά σε μια ήττα κατηγορούν τον ηγέτη) ήταν ο Σπανούλης. Οπότε ας μην τον κατηγορούμε αυτό μπορούσε να κάνει, αυτό έκανε, δεν είναι όλοι οι ηγέτες σαν τον ΔΔ. Και μην ξεχνάμε ότι έβαλε αρκετά καθοριστικά καλάθια. Υ.Γ. Δεν υποστηρίζω ότι είναι ισάξιος του ΔΔ αλλά είναι κρίμα να μιλάμε έτσι για έναν παίκτη που έπαιζε υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά λοιπόν την αποχώρηση των μεγάλων Παπαλουκά και ΔΔ κάποιος έπρεπε να πάρει αυτήν την θέση, ή εθνική εκείνη την εποχή είχε τρομερούς παίκτες, παίκτες όμως που έπαιζαν σαν δεύτεροι, έκαναν την ήσυχη δουλεία. Ο μόνος που μπορούσε να πάρει αυτήν την ευθύνη (και λέω ευθύνη γιατί σε μια νίκη συν χαίρουν όλους τους παίκτες αλλά σε μια ήττα κατηγορούν τον ηγέτη) ήταν ο Σπανούλης. Οπότε ας μην τον κατηγορούμε αυτό μπορούσε να κάνει, αυτό έκανε, δεν είναι όλοι οι ηγέτες σαν τον ΔΔ. Kαλα οσο για να το να παιρνει ως ηγετης την ευθυνη πανω του, αλλο τιποτα: "Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Στις αποτυχίες πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας". Μια χαρα τα ειχε πει τοτε για ολους τους υπολοιπους ο... ηγετης. Σε εμπνεει αν μη τι αλλο συναδελφος που αμεσως μετα απο μια αποτυχια βγαινει με την ιδιοτητα του αρχηγου και ηγετη στα καναλια και προτεινει στους αλλους να αναλαβουν την ευθυνη τους γενικως κι αοριστως και λιγο πιο συγκεκριμενα για αναγκη ξεσκαρταρισματος-εκδιωγμου απο την εθνικη (ριχνοντας ξεκαθαρα το μπαλακι της αναληψης ευθυνων, αλλου...).
bilisios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλα οσο για να το να παιρνει ως ηγετης την ευθυνη πανω του, αλλο τιποτα: "Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Στις αποτυχίες πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας". Μια χαρα τα ειχε πει τοτε για ολους τους υπολοιπους ο... ηγετης. Μάλλον κατάλαβες λάθος αυτό που έγραψα, δεν έγραψα πως ήταν ο τέλειος ηγέτης, άλλα ο μόνος που μπορούσε εκείνη την εποχή να γίνει! Οπότε τα λάθη σε αυτόν του το ρόλο είναι και αναμενόμενα και απολύτως κατανοητά.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Kαταλαβα τι ειπες και μια χαρα τα λες. Με αφορμη τα σωστα πραγματα που εγραψες, απλως υπενθυμιζω οτι πραγματα που για εναν πραγματικο ηγετη επρεπε να ειναι αυτονοητα (πχ σεβασμος συμπαικτων, αναληψη των ευθυνων που του αντιστοιχουν ως ηγετη κλπ), για τον Σπανουλη δεν ισχυαν. Οι ευθυνες των αποτυχιων στους αλλους με δημοσιες αιχμες εναντιον τους. Και οι συνεπειες αυτης της συμπεριφορας ειναι χειροπιαστες βεβαιως, απο τοτε που ανελαβε αυτο το ρολο εως και τωρα που αποφασισε επιτελους οτι πρεπει να παει στην μπαντα. Αρα ηγετης δεν ηταν. Ενας πολυ καλος παιχτης -πλην ασταθης- που σκοραρε ή/και δημιουργουσε κατα συρροη οποτε ηταν σε καλη μερα και παθαινε ντελιριο το πανελληνιο για παρτη του, ναι. Απο τη στιγμη ομως, που εβγαζε την ουρα του απεξω στις αποτυχιες της εθνικης, αυτοματως προκυπτει οτι ουδεποτε υπηρξε σοβαρος ηγετης σε αυτην. Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που αποδειχθηκε ο πιο αποτυχημενος ηγετης που γνωρισε ποτε η εθνικη απο το 1987 κι επειτα.
TAKE5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν οι υπόλοιποι Ισπανοί παίξουν στο ίδιο επίπεδο στην άμυνα (ειδικά με την ζώνη που θα κόψει το pnr του Τεόντοσιτς) και του Σερβους μπορεί να τους κερδίσει μόνος του στην επίθεση. Δεν νομιζω ότι οι Σέρβοι μπορούν να παίξουν καλύτερη άμυνα πάνω του από του Γάλλους ή από εμάς (που δεν είμασταν και τόσο κακοί τελικά) ενώ το κόλπο με Μπιέλιτσα και Ερτσέγκ θα χρειαστεί τρελλή ευστοχία στα 3π για να ξαναπιάσει 2
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Kαταλαβα τι ειπες και μια χαρα τα λες. Με αφορμη τα σωστα πραγματα που εγραψες, απλως υπενθυμιζω οτι πραγματα που για εναν πραγματικο ηγετη επρεπε να ειναι αυτονοητα (πχ σεβασμος συμπαικτων, αναληψη των ευθυνων που του αντιστοιχουν ως ηγετη κλπ), για τον Σπανουλη δεν ισχυαν. Οι ευθυνες των αποτυχιων στους αλλους με δημοσιες αιχμες εναντιον τους. Και οι συνεπειες αυτης της συμπεριφορας ειναι χειροπιαστες βεβαιως, απο τοτε που ανελαβε αυτο το ρολο εως και τωρα που αποφασισε επιτελους οτι πρεπει να παει στην μπαντα. Αρα ηγετης δεν ηταν. Ενας πολυ καλος παιχτης -πλην ασταθης- που σκοραρε ή/και δημιουργουσε κατα συρροη οποτε ηταν σε καλη μερα και παθαινε ντελιριο το πανελληνιο για παρτη του, ναι. Απο τη στιγμη ομως, που εβγαζε την ουρα του απεξω στις αποτυχιες της εθνικης, αυτοματως προκυπτει οτι ουδεποτε υπηρξε σοβαρος ηγετης σε αυτην. Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που αποδειχθηκε ο πιο αποτυχημενος ηγετης που γνωρισε ποτε η εθνικη απο το 1987 κι επειτα. Απέναντι στον Λεμπρόν, τον Καρμέλο, τον Ουέιντ, τον Χάουαρντ, τον Μπος και τον Πολ, μήπως θυμάσαι ποιος ήταν ο ηγέτης της εθνικής μας; Για να σε προλάβω, σου παραθέτω τι έγραφε τo Sports Illustrated: «ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ελληνική ομάδα με 22 πόντους και άφησε σοκαρισμένους τους Αμερικανούς». Έτσι εγκυκλοπαιδικά βρε αδερφέ...
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μακαρι οι Σερβοι να τους κερδισουν αλλα αφου δε ρο καταφεραν ουτε οι Γαλλοι στην εδρα τους, το βλεπω δυσκολο
MiDiMiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Απέναντι στον Λεμπρόν, τον Καρμέλο, τον Ουέιντ, τον Χάουαρντ, τον Μπος και τον Πολ, μήπως θυμάσαι ποιος ήταν ο ηγέτης της εθνικής μας; Για να σε προλάβω, σου παραθέτω τι έγραφε τo Sports Illustrated: «ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ελληνική ομάδα με 22 πόντους και άφησε σοκαρισμένους τους Αμερικανούς». Έτσι εγκυκλοπαιδικά βρε αδερφέ... Ουτε ρολο αρχηγου, ουτε ρολο ηγετη της εθνικης ειχε εκεινη την περιοδο (και ουτε και περναγε κι απο το μυαλο του οσο υπηρχαν οι 2 legends του ειδους). Ενα απλο μελος του ροστερ ηταν, απο τους πιο ταλαντουχους παιχτες κατα τ'αλλα με τα μυαλα μεσα στο κεφαλι ακομα, και σε εκεινο το παιχνιδι επαιξε εξαιρετικοτατα, οπως επαιξε κι ο Σχορτσιανιτης πχ. Αρα με τη λογικη σου, Σχορτσιανιτης-->ηγετης της εθνικης Ελλαδος. Για πες να γελασουμε παλι ΥΓ. Αυτο που επιστρατευετε δηλωσεις παιχτων, προπονητων και αρθρα εφημεριδων/sites κλπ για να μου αποδειξετε κατι που δεν εχω αμφισβητησει ποτε μου, οτι δηλαδη ειναι ενας εξαιρετικος μπασκετμπολιστας, ξεπερνα και τον ξεπερασμενο ηγετη της εθνικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις