Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε κανουν τετοια γιατι αυτοι -σε αντιθεση με μας- ειναι σοβαροι ανθρωποι.

Τα προηγουμενα χρονια το αντικαθιστουσαν με κατι σαν FYR αν θυμαμαι καλα, τωρα το αφηνουν κενο, φαινεται δεν ειχαν προετοιμαστει ουτε γιαυτο οι αντ1τζηδες.

Get used to it. Ολος ο πλανητης MKD τους λεει επισημα ή μη. Το τυπικο μερος της αποφασης εχει μεινει, οποτε καλα ειναι να το συνηθιζεις.

Κατα τ'αλλα Καλαθης κραταει την περιφερεια σημερα οπως και ο Σλουκας που για αλλη μια φορα συμαζεψε τα ασυμαζευτα του αλλου που οσο ηταν μεσα μονο κακο εκανε, παλι. Η μαγκια του Κατσικαρη (οπως και το κατα ποσο καθοριζει ο ιδιος το ροτεισον) θα φανει στο αν εχει τα κοτσια να τον κρατησει οσο παγκο αξιζει η εικονα που δειχνει (και) σημερα. Αλλα πού...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Get used to it. Ολος ο πλανητης MKD τους λεει επισημα ή μη. Το τυπικο μερος της αποφασης εχει μεινει, οποτε καλα ειναι να συνηθιζεις.

Δεν ειναι το θεμα να το συνηθισω εγω ή εσυ φιλε, ειναι οτι οι ant1τζηδες κοροιδευουν το κοσμο.

Αυτο που λεμε "κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου"...

Δημοσ.

Δεν ειναι το θεμα να το συνηθισω εγω ή εσυ φιλε, ειναι οτι οι ant1τζηδες κοροιδευουν το κοσμο.

Αυτο που λεμε "κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου"...

Άμα δεν το έκαναν όμως θα μαζεύονταν έξω από τα γραφεία του Ant1 να τους κάψουν ζωντανούς κάποιοι φανατικοί, γι αυτό το κάνουν.... 

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν το έκαναν όμως θα μαζεύονταν έξω από τα γραφεία του Ant1 να τους κάψουν ζωντανούς κάποιοι φανατικοί, γι αυτό το κάνουν.... 

Δε νομιζω, τι σχεση εχει το καναλι με τη διοργανωση?

Παλι με πολιτικη εντολη το κανουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Σπανούλη ολυμπιακού ίσως χτυπάγαμε μετάλλιο.Με αυτόν τον Σπανούλη,πιο δύσκολο.

Μάλλον είναι σαν το Μέσι,παίζει τις κάλτσες του με την ομάδα του και στην εθνική τίποτα.

ps. Αν δε λες τα σκόπια Μακεδονία είσαι φανατικός.Μάλιστα.Θα πρόσθετα και ακραίος ή ΝΑΖΙ.

Αυτοί να σε λένε HELL-ASS δεν τρέχει τίποτα.Κάτι άλλα πανό τρέχουνε και τα μαζεύουνε,αυτό τι λέει το μαζέψανε ή όχι?

Επεξ/σία από kostas_sl
Δημοσ.

Δε νομιζω, τι σχεση εχει το καναλι με τη διοργανωση?

Παλι με πολιτικη εντολη το κανουν.

Εγώ το ξέρω ότι δεν φταίει το κανάλι... οι περισσότεροι όμως με το κανάλι θα τα έβαζαν σε πρώτη φάση και θα άκουγαν τα εξ αμάξης εκεί στον Ant1....

Δημοσ.

Αποφάσισε επιτέλους να βγάλει τον Σπανούλη και είδαμε λίγο φως. Άι συχτίρ αυτό με τα αβίαστα λάθη μια ζωή στην καριέρα του. Και είμαι γαύρος, αλλά αν είναι δυνατόν. Πολλά απ τα λάθη του ούτε σε αλάνες δεν γίνονται.

Κάθε φορά που ξεκινάει και με τον Ολυμπιακό, αφού κάνει 10 λάθη και χαλάει άλλες 10 επιθέσεις, αντί να κερδίζουμε με 20, είμαστε στον πόντο, παίρνει το παιχνίδι στο τέλος με 2-3 τρίποντα και γίνεται ήρωας...

Βαρέθηκα πια, φτάνει. Μεγάλος παίχτης συνολικά Σπανούλη, αλλά και μηχανή (αβίαστων) λαθών, για να τα λέμε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον στο μπάσκετ είναι πιο κοντά η κάμερα και είναι λιγότεροι οι παίχτες....Στο uefa στον Ant1 πραγματικά δε μπορούσες να ξεχωρίσεις του παίχτες όταν ήταν λίγο μακρινή η λήψη....

Δημοσ.

"Όλα τα βάζει ο Πρίντεζης ο οποίος κάνει μεγάλο τουρνουά τουλάχιστον σε αυτόν το πρώτο αγώνα".... (πήγε να το σώσει και το έκανε χειρότερο... χαχα γεια σου ρε Ιάκωβε..... )

• Like 1
Δημοσ.

Αποφάσισε επιτέλους να βγάλει τον Σπανούλη και είδαμε λίγο φως. Άι συχτίρ αυτό με τα αβίαστα λάθη μια ζωή στην καριέρα του. Και είμαι γαύρος, αλλά αν είναι δυνατόν. Πολλά απ τα λάθη του ούτε σε αλάνες δεν γίνονται.

Κάθε φορά που ξεκινάει και με τον Ολυμπιακό, αφού κάνει 10 λάθη και χαλάει άλλες 10 επιθέσεις, αντί να κερδίζουμε με 20, είμαστε στον πόντο, παίρνει το παιχνίδι στο τέλος με 2-3 τρίποντα και γίνεται ήρωας...

Βαρέθηκα πια, φτάνει. Μεγάλος παίχτης συνολικά Σπανούλη, αλλά και μηχανή (αβίαστων) λαθών, για να τα λέμε όλα.

...επιτέλους. Δεν πίστευα ότι θα τα δω ποτέ γραμμένα ολ' αυτά.

Αξιοπρεπεστατη μεταδοση απο σπορ φμ. Παπαδογιαννης, χωρις υπερβολες, χωρις φωνες.

Να 'σαι καλά ρε ντοκτόρι. Μ' έσωσες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...