Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο MidiMiliz συμφωνησε μαζι σου

Και αυτο σημαίνει ότι....;

Δεν έχω καταλάβει, θεωρείς ευατόν καλύτερο από τον midi;

Και αν ναι, για ποιον ακριβώς λόγο;

Η μήπως νομίζεις πως όταν σε ανώνυμη κόντρα με έναν παναθηναικό μαζεύεις like από ολυμπιακούς, αυτό σημαίνει πως είπες και κάτι σωστό;

Έλα αδερφέ, πρέπει να ανέβεις λίγο level στην αντίληψη της συζήτησης

In other news, τελικό Σερβία-Ισπανία και πάρτι τεόντοσιτς προβλέπω

Δημοσ.

Τάδε έφη.... Βασίλης Σκουντής;

Τέλος πάντων, φιλικά θα στο πω, όταν χρησιμοποιείς την παραπάνω απάντηση επειδή σε ενοχλεί κάποια γνώμη, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείξεις την πολύ μικρή σχέση που έχεις με όσα σχολιάζεις. Είναι στάνταρ απάντηση, στάνταρ ατόμου.

Και πίστεψε με, το ίδιο σκέφτεται και όποιος ενδεχομένως σου κάνει ουαου-λαικ

Δεν έχω τίποτα μαζί σου, φιλικά στο λέω.

Ρε συ, πραγματικά, σοβαρά τώρα?

Πες μου έναν εδώ μέσα που κατά τη γνώμη του DosCanonesSoopercharged ξέρει έστω και να μπιστάει τη σπυριάρα.

Μιλάμε τώρα για τον άνθρωπο που εδώ μέσα το παίζει μετεμψύχωση του Συρίγου και ψέγεις τους άλλους προς υπερασπισή του, για να τσιμπήσεις το like του?

Δημοσ.

Θα μπορούσα μόνο από τη λαλακία με το like να μην σου απαντήσω, αλλά επειδή κάποτε σ'αγάπησα :wub:  θα το προσπεράσω.

Στο πολύ απλό, την αλήθεια του είπα. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σχετικό, με επιχειρήματα, να λέει "ρε είσαι άσχετος". Πάντα μα πάντα οι άκυροι το λένε. Οι αλέφαντοι. Μα πάντα όμως.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και ιντερνετικά, ακόμα και μέσα στην ανωνυμία, ο midi σου έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως και ασχολείται και ξέρει 5-10 πράγματα. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες :ph34r: αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα.

Και ffs, με τον midi εγώ ο ίδιος έχω διαφωνήσει πολλές φορές.

Αλλά να εμφανίζεται κάθε κομήτης του halley να λέει τους άλλους άσχετους, μου κάνει κλικ.

Στο ακόμα πιο απλό, όταν βλέπω τον ένα να γράφει σελίδα και τον άλλον επειδή αδυνατεί να απαντήσει να χρησιμοποιεί την έυκολη ατάκα για οπαδοlike, ζορίζομαι να το προσπεράσω.

Δημοσ.

Πάντως ανεξάρτητα με τον ποιον συμφωνεί ο καθένας ένα θεμα με τίτλο ας πουμε τρολαρωντας τα τρολ θα ήταν χρήσιμο ώστε να μην φτάνουν στο σημείο να κλειδώνονται όλα τα υπολοιπα

Δημοσ.

Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες :ph34r: αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα.

Αυτην την προταση επρεπε να την σταματησεις στο emoticon....

Δημοσ.

ο κλασσικος μλκας "απογοητευμενος" ο ελληνας που πηγε εκει να παρει την κουπα θα χασει και απο την λετονια, ελεος

και ο μπουκ αλλος μλκας κι αυτος, παει και μας δινει να καλυψει 11,5 ποντους η ομαδαρα, χαχαχαχααχ

Δημοσ.

Θα μπορούσα μόνο από τη λαλακία με το like να μην σου απαντήσω, αλλά επειδή κάποτε σ'αγάπησα :wub: θα το προσπεράσω.

Στο πολύ απλό, την αλήθεια του είπα. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σχετικό, με επιχειρήματα, να λέει "ρε είσαι άσχετος". Πάντα μα πάντα οι άκυροι το λένε. Οι αλέφαντοι. Μα πάντα όμως.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και ιντερνετικά, ακόμα και μέσα στην ανωνυμία, ο midi σου έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως και ασχολείται και ξέρει 5-10 πράγματα. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες :ph34r: αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα.

Και ffs, με τον midi εγώ ο ίδιος έχω διαφωνήσει πολλές φορές.

Αλλά να εμφανίζεται κάθε κομήτης του halley να λέει τους άλλους άσχετους, μου κάνει κλικ.

Στο ακόμα πιο απλό, όταν βλέπω τον ένα να γράφει σελίδα και τον άλλον επειδή αδυνατεί να απαντήσει να χρησιμοποιεί την έυκολη ατάκα για οπαδοlike, ζορίζομαι να το προσπεράσω.

Δεν με ενοχλεί το ότι ξέρει και μπορώ να του το αναγνωρίσω στο άπειρο αυτό. Με ενοχλεί μία συνεχής προσπάθεια να υποβαθμίσει τον άλλο και να τον κάνει να φαίνεται στα μάτια άλλων ότι δεν ξέρει, κυρίως με λογοπαίγνια και παιχνίδια με τις λέξεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει ποτέ σοβαρός διάλογος εδώ μέσα.

PS Εγώ ακόμα σε αγαπάω να ξέρεις, γι' αυτό και σε σχολίασα έστω και έντονα και δεν σε τρόλαρα απλά! :P

Δημοσ.

Τι επιμονη ειναι αυτη ρε σε παιχτες και σχηματα που ΔΕΝ βγαινουν; 

0 - 16 σερι σου εκαναν ρε Κατσικαρη μεσα σε 4 λεπτά και εσυ συνεχιζεις με τις Λαθος αλλαγες που έκανες τη στιγμή που η ομάδα ειχε βρει ρυθμό και εδειχνε να καθαριζει το παιχνίδι. Απορουν απο το προηγουμενο παιχνίδι και οι σχολιαστες της fiba. Γιατι δεν κανει το ένα, γιατι δεν βαζει τον αλλο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ασοβαρη ομάδα και χάλια νοοτροπία από όλους. Εύγε Κατσικαρη που τους βλέπεις και τους αφήνεις μέσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...