SlimData Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι τυχαιο οτι ο MidiMiliz συμφωνησε μαζι σου Και αυτο σημαίνει ότι....; Δεν έχω καταλάβει, θεωρείς ευατόν καλύτερο από τον midi; Και αν ναι, για ποιον ακριβώς λόγο; Η μήπως νομίζεις πως όταν σε ανώνυμη κόντρα με έναν παναθηναικό μαζεύεις like από ολυμπιακούς, αυτό σημαίνει πως είπες και κάτι σωστό; Έλα αδερφέ, πρέπει να ανέβεις λίγο level στην αντίληψη της συζήτησης In other news, τελικό Σερβία-Ισπανία και πάρτι τεόντοσιτς προβλέπω
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τάδε έφη.... Βασίλης Σκουντής; Τέλος πάντων, φιλικά θα στο πω, όταν χρησιμοποιείς την παραπάνω απάντηση επειδή σε ενοχλεί κάποια γνώμη, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείξεις την πολύ μικρή σχέση που έχεις με όσα σχολιάζεις. Είναι στάνταρ απάντηση, στάνταρ ατόμου. Και πίστεψε με, το ίδιο σκέφτεται και όποιος ενδεχομένως σου κάνει ουαου-λαικ Δεν έχω τίποτα μαζί σου, φιλικά στο λέω. Ρε συ, πραγματικά, σοβαρά τώρα? Πες μου έναν εδώ μέσα που κατά τη γνώμη του DosCanonesSoopercharged ξέρει έστω και να μπιστάει τη σπυριάρα. Μιλάμε τώρα για τον άνθρωπο που εδώ μέσα το παίζει μετεμψύχωση του Συρίγου και ψέγεις τους άλλους προς υπερασπισή του, για να τσιμπήσεις το like του?
SlimData Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσα μόνο από τη λαλακία με το like να μην σου απαντήσω, αλλά επειδή κάποτε σ'αγάπησα θα το προσπεράσω. Στο πολύ απλό, την αλήθεια του είπα. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σχετικό, με επιχειρήματα, να λέει "ρε είσαι άσχετος". Πάντα μα πάντα οι άκυροι το λένε. Οι αλέφαντοι. Μα πάντα όμως. Από εκεί και πέρα, ακόμα και ιντερνετικά, ακόμα και μέσα στην ανωνυμία, ο midi σου έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως και ασχολείται και ξέρει 5-10 πράγματα. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα. Και ffs, με τον midi εγώ ο ίδιος έχω διαφωνήσει πολλές φορές. Αλλά να εμφανίζεται κάθε κομήτης του halley να λέει τους άλλους άσχετους, μου κάνει κλικ. Στο ακόμα πιο απλό, όταν βλέπω τον ένα να γράφει σελίδα και τον άλλον επειδή αδυνατεί να απαντήσει να χρησιμοποιεί την έυκολη ατάκα για οπαδοlike, ζορίζομαι να το προσπεράσω.
TAKE5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως ανεξάρτητα με τον ποιον συμφωνεί ο καθένας ένα θεμα με τίτλο ας πουμε τρολαρωντας τα τρολ θα ήταν χρήσιμο ώστε να μην φτάνουν στο σημείο να κλειδώνονται όλα τα υπολοιπα
crom251 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα. Αυτην την προταση επρεπε να την σταματησεις στο emoticon....
xgol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τι αυθαίρετος συλλογισμός είναι πως όποιος ασχολείται ξέρει έστω και κάτι λίγο;
patrickdrd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ο κλασσικος μλκας "απογοητευμενος" ο ελληνας που πηγε εκει να παρει την κουπα θα χασει και απο την λετονια, ελεος και ο μπουκ αλλος μλκας κι αυτος, παει και μας δινει να καλυψει 11,5 ποντους η ομαδαρα, χαχαχαχααχ
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσα μόνο από τη λαλακία με το like να μην σου απαντήσω, αλλά επειδή κάποτε σ'αγάπησα θα το προσπεράσω. Στο πολύ απλό, την αλήθεια του είπα. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σχετικό, με επιχειρήματα, να λέει "ρε είσαι άσχετος". Πάντα μα πάντα οι άκυροι το λένε. Οι αλέφαντοι. Μα πάντα όμως. Από εκεί και πέρα, ακόμα και ιντερνετικά, ακόμα και μέσα στην ανωνυμία, ο midi σου έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως και ασχολείται και ξέρει 5-10 πράγματα. Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Μπορεί συχνά να σκέφτομαι ότι λες πίπες αλλά ξέρω ότι τις λέει κάποιος που ασχολείται και ξέρει κι αυτός 5-10 πράγματα. Και ffs, με τον midi εγώ ο ίδιος έχω διαφωνήσει πολλές φορές. Αλλά να εμφανίζεται κάθε κομήτης του halley να λέει τους άλλους άσχετους, μου κάνει κλικ. Στο ακόμα πιο απλό, όταν βλέπω τον ένα να γράφει σελίδα και τον άλλον επειδή αδυνατεί να απαντήσει να χρησιμοποιεί την έυκολη ατάκα για οπαδοlike, ζορίζομαι να το προσπεράσω. Δεν με ενοχλεί το ότι ξέρει και μπορώ να του το αναγνωρίσω στο άπειρο αυτό. Με ενοχλεί μία συνεχής προσπάθεια να υποβαθμίσει τον άλλο και να τον κάνει να φαίνεται στα μάτια άλλων ότι δεν ξέρει, κυρίως με λογοπαίγνια και παιχνίδια με τις λέξεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα γίνει ποτέ σοβαρός διάλογος εδώ μέσα. PS Εγώ ακόμα σε αγαπάω να ξέρεις, γι' αυτό και σε σχολίασα έστω και έντονα και δεν σε τρόλαρα απλά!
sl028 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Με το που βγήκε ο Καλάθης η επίθεση πήρε τα πάνω της
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τι επιμονη ειναι αυτη ρε σε παιχτες και σχηματα που ΔΕΝ βγαινουν; 0 - 16 σερι σου εκαναν ρε Κατσικαρη μεσα σε 4 λεπτά και εσυ συνεχιζεις με τις Λαθος αλλαγες που έκανες τη στιγμή που η ομάδα ειχε βρει ρυθμό και εδειχνε να καθαριζει το παιχνίδι. Απορουν απο το προηγουμενο παιχνίδι και οι σχολιαστες της fiba. Γιατι δεν κανει το ένα, γιατι δεν βαζει τον αλλο.. 1
xgol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ασοβαρη ομάδα και χάλια νοοτροπία από όλους. Εύγε Κατσικαρη που τους βλέπεις και τους αφήνεις μέσα.
patrickdrd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 άντε και στο διάολο γελοίοι ανύπαρκτοι
EKTELESTES Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πρόλαβα να το δω και διαβάζω τώρα ότι μέσα σε 3 λεπτά και 17" φάγαμε 16-0 σερί. Καλή μας χώνεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις