iordanis77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 1. Εκτος 8δας σχεδον μονιμως εισαι και τωρα και ψωνιζεις wildcards για να σε παρουν σε τελικες φασεις διοργανωσεων, γιατι αλλιως δεν προκρινεσαι καν. Με εξαιρεση τη λαμπρη πορεια σου φετος Βλεπεις μπασκετ. 2. Η Ιταλια στο τουρνουα που σε γλεντησε, οταν σε γλεντησε, κερδισε την Ισπανια που ουτως ή αλλως δεν τα πηγε καλα. Η Ιταλια αυτη λοιπον απλα σε απεκλεισε και αποκλειστηκε κατευθειαν στην επομενη φαση. Βγαλε ομαδαρα και την Ιταλια του '13 τωρα, για να περισωσεις τον legend της εθνικης Ελλαδος, να γελασουμε λιγο. 3. Επιμενεις οτι εχεις πεταξει σουπερ επιχειρηματαρα στο τραπεζι για τους συμπαικτες του Ναβαρο, την ωρα που δεν εχεις απαντησει για τον ηγετη και τους αποκλεισμους απο Νιγηριες, Φινλανδιες, Ιταλιες. Δεν τον εφτανε το ροστερ ε; Βλεπεις μπασκετ χ2. Πες μας τωρα κι εσυ για τον καταπληκτικο Σπανουλη που ελεγες μετα το ματς με την ανυπαρκτη Κροατια και ειμαστε οκ. Για κανα τετοιο μπασκετικο επιχειρημα καλος εισαι κι εσυ Φιλε ειναι προφανες οτι απο μπασκετ εχεις μαυρα μεσανυχτα Απ την αλλη, αν κι εγω ημουν πορωμενος παναθηναϊκος δεν αποκλειεται να ειχα παρομοια μανια καταδιωξης Σπανουλη. Κουραγιο, καποια στιγμη θα τον ξεπερασεις 1
gdriver Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ωραία παιχνίδια και τα 2 σήμερα. Οτιδήποτε άλλο εκτός Γαλλία-Σερβία θα είναι τεράστια έκπληξη αν και οι Γαλλοι παίζουν με πολύ άπειρες ομάδες εως τώρα να σου πω, τους Γάλλους και τους Ιταλούς τους πάω πολύ. σε αυτή όμως τη διοργάνωση έπεσε τόσο χάϊδεμα στη Γαλλία , εύκολες ομαδούλες όλες προκειμένου να πάνε ανενόχλητοι σε τελικό και ξεκούραστοι, που δε θέλω καν να ξαναδώ αγώνα αυτής της διοργάνωσης. Να δούμε στο επόμενο Ευρωπαϊκό ποιά ομάδα θα θελήσει η fiba να ντύσει πρωταθλήτρια.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε ειναι προφανες οτι απο μπασκετ εχεις μαυρα μεσανυχτα Απ την αλλη, αν κι εγω ημουν πορωμενος παναθηναϊκος δεν αποκλειεται να ειχα παρομοια μανια καταδιωξης Σπανουλη. Κουραγιο, καποια στιγμη θα τον ξεπερασεις Ετσι ετσι. Τεκμηριωμενες αποψεις και μπασκετικα επιχειρηματα διαβαζουμε παλι Eλπιζω τουλαχιστον να ειδες Λιθουανια χθες και να πηρες μυρωδια απο τι σημαινει ηγετης μεσα στο παρκε, φου ο Γκασολ δε σου κανει επειδη παιζει αλλη θεση ( ) και δε σου κανει ουτε και ο Ναβαρο για τετοιος ( ). Αλλα και να ειδες, σιγα μην καταλαβες. Μπαινει τριποντο, φωναζεις γκολ, βγαινει αιφνιδιασμος , φωναζεις οφφσαιντ, γινεται φαουλ, φωναζεις πεναλτι Ευκολακι κι εσυ, ας περασει το επομενο σπανουλοτρολλακι με επιχειρηματα σαν το απο πανω ποστ.
xgol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Χαρειτε τον, αφήστε τον να flameαρει, και μετά κλειδωστε και αυτό το νήμα αφού είναι θέμα χρόνου να του απαντήσει κάποιος στο επίπεδο του. Και μετά θα φταίει ο γείτονας που θα γίνει μπαχαλο. Wash είσαι εμμονικος με τον Σπανούλη δεν έχουν μπασκετική λογική τα όσα γράφεις. 2
iordanis77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι ετσι. Τεκμηριωμενες αποψεις και μπασκετικα επιχειρηματα διαβαζουμε παλι Ακολουθω το παραδειγμα σου Eλπιζω τουλαχιστον να ειδες Λιθουανια χθες και να πηρες μυρωδια απο τι σημαινει ηγετης μεσα στο παρκε, φου ο Γκασολ δε σου κανει επειδη παιζει αλλη θεση ( ) και δε σου κανει ουτε και ο Ναβαρο για τετοιος ( ). Ποτε ειπα οτι ο γκαζοζας και ο ναβαγιο δε μου κανουν? Δε μου κανουν απο ποια αποψη?
Zus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει καμία σημασία αν το είπες. Φτάνει μόνο που άνοιξες «διάλογο» με τον χιλιομπαναρισμένο MiDi_MiLiZ> Dos Canones> Soopercharged> MiDiMiLiZ Έχεις να φας διαστρέβλωση στα όσα γράφεις που θα λες άσπρο και θα σε κατηγορεί για το μαύρο. 2
SlimData Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε ειναι προφανες οτι απο μπασκετ εχεις μαυρα μεσανυχτα Τάδε έφη.... Βασίλης Σκουντής; Τέλος πάντων, φιλικά θα στο πω, όταν χρησιμοποιείς την παραπάνω απάντηση επειδή σε ενοχλεί κάποια γνώμη, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείξεις την πολύ μικρή σχέση που έχεις με όσα σχολιάζεις. Είναι στάνταρ απάντηση, στάνταρ ατόμου. Και πίστεψε με, το ίδιο σκέφτεται και όποιος ενδεχομένως σου κάνει ουαου-λαικ Δεν έχω τίποτα μαζί σου, φιλικά στο λέω. 1
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αντι να μιλαμε για την εθνικη καταστρεφεται το θρεντ με την Σπανουλειαδα γι ακομα μια χρονια Αντε να τα κλεισουνε τα αθλητικα γενικα, δεν ειμαστε για τιποτα. 1
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει η λίστα αγνόησης. Εγώ την έχω τιγκαρισμένη. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, με άκομψο τρόπο, κερδίζει μία θέση εκεί. Και τα νήματα μένουν καθαρά. 1
crom251 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μα για την εθνικη μιλαμε που την χαντακωσε ακομα μια φορα ο "ηγετης" της... Για ποιο θεμα να μιλησουμε μετα τον αποκλεισμο αν οχι για την κυρια αιτια του αποκλεισμου. Τωρα αν καποιοι δεν μπορουν να δεχτουν την πραγματικοτητα που ολοι ειδαν, λογω οπαδικων κριτηριων ειναι δικο τους θεμα.
MiDiMiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Στο μεταξυ περι Σπανουλη μιλω καθαρα με μπασκετικα επιχειρηματα, λεω την αποψη μου και ειμαι ανοιχτος σε καθε συζητηση με καθε μελος εδω και σελιδες. Για απαντησεις δεχομαι συνεχεις προσβολες επι προσωπικου, εμεσες ή αμεσες απο σχετικους ή κι απο ασχετους με το thread που μπηκαν μονο για να επιτεθουν επι προσωπικου σε 1-2 μελη. Τα ιδια ατομα που ριχνουν το thread σε αυτο το επιπεδο και εχουν οδηγησει τα αλλα σε κλειδωμα, εμφανιζονται τωρα ως ανησυχα για πιθανο κλειδωμα κι αυτου του thread. Η λογικη του παραλογου απο τους γνωστους 1000μπαναρισμανους τυπου Erwdios-->LRoi-->Jenkins-->Zus ή Chris_85-->xgol κλπ. Eχουν κανει join στο club και οι υπολοιποι γνωστοι γαυροι του φορουμ και στησαν παρτι προσβολης προς την αντιθετη γνωμη και ταυτοχρονης ανησυχιας για το μελλον του thread Ετσι ειναι οταν δεν εχεις επιχειρηματα ομως. Σου λενε για Γκασολ, Ναβαρο, ΔΔ, Παπαλουκα ακομα και για τις εμφανισεις Ματσιουλις και εσυ πουλας τρελιτσα με τους ομοιδεατες σου για να την βγαλεις "καθαρη". Οσο για σενα iordani του 1977, πες μας για το Φιλιπουσης>Σκουντης και μετα μιλαμε για μπασκετ. Κοινως, απαλλασεσαι Τα γυμνασιακα τσιτατα τυπου "δεν εχεις ιδες" απεναντι σε μπασκετικα επιχειρηματα, μπορεις να τα συζητησεις με το παρεακι που ανταλλαζει likes. Ως εκει φτανει η αποψη σου. Μαζι με σενα απαλλασεται και ο Chris_85 που εγραψε οτι ο Σπανουλης ηταν σε καλη μερα προχθες Οι ατακες φυσικα, μενουν. ΥΓ. Και φυσικα καμια απαντηση για Ναβαρο, απο αυτους που δε δεχονται το Γκασολ για συγκριση με οτι δικαιολογια τους ηρθε στο κεφαλι. Συνεχιστε τωρα να "ανησυχειτε" για το μελλον του thread ριχνοντας επι προσωπικου τσιτατα
iordanis77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τάδε έφη.... Βασίλης Σκουντής; Τέλος πάντων, φιλικά θα στο πω, όταν χρησιμοποιείς την παραπάνω απάντηση επειδή σε ενοχλεί κάποια γνώμη, το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείξεις την πολύ μικρή σχέση που έχεις με όσα σχολιάζεις. Είναι στάνταρ απάντηση, στάνταρ ατόμου. Και πίστεψε με, το ίδιο σκέφτεται και όποιος ενδεχομένως σου κάνει ουαου-λαικ Δεν έχω τίποτα μαζί σου, φιλικά στο λέω. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο MidiMiliz συμφωνησε μαζι σου Οσο για σενα iordani του 1977, πες μας για το Φιλιπουσης>Σκουντης και μετα μιλαμε για μπασκετ. Πουθενα δεν ειπα Φιλιπουσης>Σκουντης Επαναλαμβανεις τις μπουρδες του NoExit. Τακτικη που σας βγαζει απευθειας νοκ αουτ... :oneup:
MiDiMiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Eισαι και πονηρουλης. Εδω τι εγραψες τις προαλλες συγκρινοντας Φιλιπουση με Σκουντη. Υπαρχουν και χειροτερα (Σκουντης). Πες μας τωρα κανα τσιτατο με "νοκ αουτ"
iordanis77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αντι να μιλαμε για την εθνικη καταστρεφεται το θρεντ με την Σπανουλειαδα γι ακομα μια χρονια Nαι, ειναι μεγαλος ο καημος καποιων γιατι καθε χρονο τον καλουν οι προπονητες. Εχουν να λαβουν πολυ πονο ακομα Eισαι και πονηρουλης. Εδω τι εγραψες τις προαλλες συγκρινοντας Φιλιπουση με Σκουντη. Πες μας τωρα κανα τσιτατο με τα νοκ αουτ. Μιλουσαμε για τον τροπο μεταδοσης οχι για τις μπασκετικες γνωσεις, πονηρε συκοφαντουλη του σπανουλη, χαχαχα
MiDiMiLiZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι βρε , το ξερω οτι "δεν ειναι αυτο που φαινεται". Αν μη τι αλλο αλλωστε. Εγραψες οτι ο Σκουντης ειναι χειροτερος απο τον Φιλιπουση αλλα δεν εγραψες οτι Φιλιπουσης>Σκουντης. Ειναι προφανες , να μας συγχωρεις που σε συκοφαντησαμε! To 0 ειναι μικροτερο απο το 1, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το 1 ειναι μεγαλυτερο απο το 0. iordanis του 1977, 17/9/2015.
Προτεινόμενες αναρτήσεις