Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο καλαθης ηταν μετριος

lol :lol: :lol:

Και ο πρίντεζης μέτριος ήταν. :lol: :lol:

Τι λένε οι ξένοι για τον Σπανούλη από το χθεσινό ματς?

Ξέρει κανείς?

Btw μια απορία.

Υπάρχει άλλος που χαρακτηρίζεται ως "καλύτερος ευρωπαϊκός παίκτης" από μερικούς και να πετάει τέτοια τούβλα?

Ειλικρινής απορία.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω απογοητευθεί τρελά!Αν δεν κάναμε τώρα διάκριση πότε θα κάνουμε :cry:

Οταν μας πεσει διασταυρωση σαν αυτη που ειχε χτες η Γαλλια! :)

Εγω αισθανομουν οπως εσυ περυσι που χασαμε απο τη Σερβια, τωρα εχω θωρακιστει καπως :)

Ολοι οι 82-83 εξω. Δλδ. Μπουρουσης, Σπανουλης, Καιμακογλου. Τον Ζήση μπορει να τον κρατουσα για 5ο γκαρντ. Θα εδινα τα κλειδια στον Αντετοκουμπο και Καλαθη και γύρω τους θα εβαζα την ομαδα του '90 μαζί με προσθηκες Αγραβανη, Παπαπετρου, Μποχωρίδη; Από το 2017 ακομα και Χαραλαμποπουλου - Παπαγιαννη - Ντορσει;. Μπορει να έβαζα και το σωλήνα να παει με ερπινγκ ως τη Βαρκελώνη να κανει Ελληνα τον Βεζενκοφ :P και εννοείται θα αλλαζα προπονητη. 

Φαντασου τους ισπανους να βγαζαν εξω τους δικους τους 30+ρηδες... Θα αποκλειονταν καθε χρονο απο τους ομιλους.

Με Αγραβανη, Παπαπετρου, Μποχωριδη βασικους που θα εφτανες?...

Nαι, γι'αυτό και  καλύτερη ομάδα στην οποία έχει παίξει, είναι η Μάλαγα...

Δεν ειναι απαραιτητο οι καλλιστοι παιχτες να παιζουν σε καλλιστες ομαδες, αλλα θεωρεις οτι κακως τον πηρε ο Σκαριολο, ή μηπως οτι δεν ειχε καλυτερο?

Πιστευω οτι παιχτες σα το Ματζαρη και το Κατσιβελη δε πρεπει να παιζουν στον Ολυμπιακο.

Δύο στα τρία δεν είχε σήμερα ο Μαυρούλης; Δεν νομίζω πως πήραν καθόλου τα μυαλά του αέρα.

Και 2 φορες βηματα σε κρισιμα σημεια.

Εγω παντως δεν καταλαβαινω  πως μας ειχαν φαβορι??

1.80 με 1.90 μας εδιναν τα γραφεια στοιχηματων. Οι αποδοσεις αυτες διαμορφωνονται βασει των προηγουμενων αποτελεσματων, αφου εμειςς καναμε 6 νικες κι αυτοι μονο 4 λογικο ηταν να εχουμε μικροτερη αποδοση.

Tο βλεπες, το παιξες? :lol: :lol:

Δημοσ.

"Μερικοι" ειναι ολοκληρη η ευρωπη και παιχτες ακομα και απο την αλλη ακρη του ατλαντικου που μιλανε γι αυτον με τα καλυτερα λογια; 3 f4 mvp και τι θεσεις σε ποντους και ασιστ;

Μπαινει/βγαινει ο σπανουλης στο παρκε σε εκτος εδρας αγωνες πχ Μιλανο και πεφτει χειροκροτημα απο το γηπεδο, ξενοι περιμενουν την αποστολη γι αυτογραφο κλπ

Πωπω πραγματικα η ολη κατασταση μ αυτον τον παιχτη ειναι αρρωστη.

Οσο για τον Καλαθη ευτυχως που έπαιξε -αφηνοντας εξω Σλουκα και Μαντζαρη, και μας οδηγησε στην κορυφη.

Ευτυχως που επαιζε αμυναρες και δε μας κανανε γιογιο στη περιφερεια.

ΑΝ ποτε καποιοι δειτε ποσο ασφυκτικα μαρκαρεται ο Σπανουλης τα λεμε. Η μαλλον δε τα λεμε, γιατι φυσικα το βλεπετε και το ξερετε.

Οξω ο Μετριος Σπανουλης απο την εθνικη, φερτε Μποχωριδη και Γιανκοβιτς να τα σαρωσουμε ολα

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σλούκας μόλις μπήκε έκανε λάθος πάσα ή κάνω λάθος?

Δεν μου απάντησες πάντως, αμα κάνει κανείς άλλος τέτοια airball...

Υ.Γ.Άλλος έχει θεωρηθεί κορυφαίος της Ευρώπης στις assist...

Δημοσ.

Παιδια θα το ξαναπω γιατι μερικοι νομίζω δεν γνωριζουν τι σημαινει ισπανια. Εχουν gasol που εμεις τετοιο παικτη δεν εχουμε δει ουτε στα ονειρα μας, και εχουν αλλους 2-3 ισαξιους του σπανουλη.

Δηλαδη όσοι κραζετε τον σπανουλη αν του χρονου εισασταν προπονητες δεν θα τον καλουσατε στην εθνικη? Αυτος ειναι ειναι οτι καλυτερο διαθετουμε,αλλα δυστυχώς δεν ειναι parker ουτε nowitski σε ταλεντο.

Στα θετικα του ευρωμπασκε ειναι ο αντετακουμπο που εδειξε οτι εχει μεγαλες προοπτικες,ενω στα αρνητικα ειναι οτι λειπει πολύ το σουτ απο την περιφερεια.

Δημοσ.

Όλοι μέτριοι ήταν εκτός από τον Αντετοκούνμπο που σε 5 χρόνια θα τον παρακολουθούμε με τηλεσκόπιο. Και θα του ζητάει ο Σπανούλης αυτόγραφο να το πουλήσει. 

Δημοσ.

Όταν σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ, βλέπω από ορισμένους ότι σε κάθε αποτυχία φταίει ο ένας (Σπανούλης), το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι το μπέρδεψαν με το τένις...

• Like 5
Δημοσ.

Τουλάχιστον ας το σηκώσουν οι Ισπανοί. Είναι και αυτό μια παρηγοριά.

Μπα μην το λες..

Θα σκεφτούν όλοι ότι ενώ εμείς ήμασταν καλύτεροι, μας νίκησαν από τύχη και τώρα θα το σηκώναμε εμείς (αλλά μας έφαγαν τα συμφέροντα..) 

Δημοσ.

Καλά, χάσαμε από τους ισπανούς. Γιατί τρελαινόμαστε;

Είναι ακόμα και τώρα, ακόμα και με τόσες ελλείψεις, καλύτερη ομάδα.

Εμένα αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν όλοι αυτοί που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δεν το κατάλαβα καθόλου.

Σα να ανέλαβε ο κατσικάρης ομάδα εν μέσω διοργάνωσης με παίκτες που είχε διαλέξει άλλος, και απλά έπαιξε με όσους πίστευε.

Μόνος του απέδειξε ότι είτε έκανε λάθος επιλογές, είτε δεν είχε σχέδιο για όλους αυτούς.

Κατα τ΄άλλα, προσωπική άποψη, μόνο κουφός και αντετοκούνμπο προσέφεραν περισσότερα από ότι περίμενα.

Οι υπόλοιποι, ξαναλέω για μένα, ήταν είτε μέτριοι είτε αρνητικοί. Και φυσικά κρίνω μόνο όσους πήραν χρόνο.

Θα μπορούσα να πω και για τον καλάθη ίσως γιατί έδωσε πόντους που δεν περίμενα, αλλά οργανωτικά ενώ μοίραζε τις ασίστ μου φαινόταν πολύ αργός, για καλάθης.

Τέλος πάντων, δε νομίζω να σταματήσει κάποιος από τους μεγάλους φέτος. Πιστεύω, θα παλέψουν για την ολυμπιάδα. Και συμφωνώ να το κάνουν κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ, βλέπω από ορισμένους ότι σε κάθε αποτυχία φταίει ο ένας (Σπανούλης), το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι το μπέρδεψαν με το τένις...

Προφανώς δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας. Απλά όπως και στις νίκες με καλό παιχνίδι του Σπανούλη λέμε(νε) ότι κουβάλησε την ομάδα, κτλπ, έτσι και στις ήττες, με κακό παιχνίδι του Σπανούλη, θα ακούσει παραπάνω κράξιμο από τους άλλους.

Δημοσ.

Αν υπήρχε και ένας δεύτερος Σπανούλης να τραβήξει την ομάδα, όταν ο Σπανούλης κλεινόταν από 2-3 παίχτες, θα είχαμε κερδίσει. Αντ' αυτού είχαμε Ζήση, που στις κρισιμότερες επιθέσεις είχε 0/2 τρίποντα και τον Καλάθη με το αναξιόπιστο σουτ, παρά το γεγονός ότι ήταν καλός.

Αντί λοιπόν ο Κατσικοπόδης να βάλει Σπανούλη, Σλούκα μαζί, προτίμησε να ποντάρει στο γατάκι τον Ζήση. Περαστικά μας.

PS Ενδεικτικό του πόση πίεση ασκήθηκε στον Σπανούλη, είναι το γεγονός ότι στην τέταρτη περίοδο ήταν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσε να φτάσει καν το στεφάνι, σουτάροντας. Μιλάμε για τόσο άμπαλο, που απλά προσαρμόστηκε μία ολόκληρη Ισπανία πάνω του, όπως στο ΣΕΦ με την Μπαρτσελόνα, αλλά εκεί υπήρχε ο ύπνος Τόμιτς και όχι ο θρύλος Γκασόλ, δυστυχώς.

Δημοσ.

Ο Σλούκας μόλις μπήκε έκανε λάθος πάσα ή κάνω λάθος?

Δεν μου απάντησες πάντως, αμα κάνει κανείς άλλος τέτοια airball...

Υ.Γ.Άλλος έχει θεωρηθεί κορυφαίος της Ευρώπης στις assist...

Οταν πρωτομπεις σ εναν αγωνα δεν ειναι περιεργο να κανεις λαθος και γενικα λαθος μπορει να κανεις οποιαδηποτε στιγμη. Αν ηταν ετσι να βγαζε και τον Καλαθη καθε φορα που εκανε ενα λαθος... Πχ στο τελος με τη διπλη τριπλα.

Ο Σλουκας ερχεται απο γεματη σεζον, και σου χει δειξει οτι σαφως μπορει να βοηθησει

Για τα σουτ του σπανουλη δεν εχω να πω κατι ναι οταν κουραζεται μπορει να ριξει και ερμπολ. Αυτο δε σημαινει κατι ομως. Και στη τελικη αν ο χ Σπανουλης δε παιζει καλα ο προπονητης του πρεπει να τον διαχειριστει αναλογως.

Παντως και στον τελικο με τη ρεαλ στο α πεταγε αετο και στο β τους ισοπεδωσε. Αυτος ειναι ο Σπανουλης. Μπορει να σερνεται σ εναν αγωνα και ξαφνικα να ξυπνησει και να στον παρει. Πχ φετεινος ημιτελικος κομτρα στη τσσκα

Πολυ λιγοι παιχτες στο ευρωπαικο μπασκετ μπορουν να δειχνουν τετοια ψυχραιμια στα δυσκολα κ ν αλλαζουν ριζικα την αποδοση τους.

Και να μη ξεχναμε οτι πια ειναι 33 κ ερχεται απο γεματες χρονιες, δεν ειναι μικρος

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας. Απλά όπως και στις νίκες με καλό παιχνίδι του Σπανούλη λέμε(νε) ότι κουβάλησε την ομάδα, κτλπ, έτσι και στις ήττες, με κακό παιχνίδι του Σπανούλη, θα ακούσει παραπάνω κράξιμο από τους άλλους.

Μα προφανώς και ο αρχηγός μιας ομάδας φέρει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε μια ήττα. Πόσο μάλλον όταν πετάει τούβλα από τα 8 μέτρα και χάνει και τις βολές αλλά είναι αστείο να του καταλογίζονται όλες οι ήττες και να προτείνονται αστεία αντίμετρα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...