iordanis77 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Aπο τα πλεον αμπασκετα σχολια. Ο Σκουντης ξερει μπασκετ. Στοιχειωδες, ισως και περισσοτερο απο το στοιχειωδες. Φιλε δε μιλαμε για τις γνωσεις του σπηκερ. Μιλαμε για το τροπο που κανει μεταδοση. O αγαπημενος μου σπηκερ ηταν ο μακαριτης Συριγος. Αργοτερα διαπιστωσα οτι ειχε πολλες αντιπαθειες, λογω ομως συλλογικων συμφεροντων. Οι προαναφερομενοι(Σκουντης, Φιλιππουσης, Ιωαννου) εχουν αντιπαθειες διοτι μεταδιδουν με ενοχλητικο τροπο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από iordanis77
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε δε μιλαμε για τις γνωσεις του σπηκερ. Μιλαμε για το τροπο που κανει μεταδοση. O αγαπημενος μου σπηκερ ηταν ο μακαριτης Συριγος. Αργοτερα διαπιστωσα οτι ειχε πολλες αντιπαθειες, λογω ομως συλλογικων συμφεροντων. Οι προαναφερομενοι(Σκουντης, Φιλιππουσης, Ιωαννου) εχουν αντιπαθειες διοτι μεταδιδουν με ενοχλητικο τροπο. Ο Σκουντής αντέχεται,οι άλλοι δύο (+Χατζηγεωργίου) δεν παλεύονται με τίποτα.
doctorkostis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παπαδογιάννης, καρύδας για μπάσκετ. Ο Σκουντης ήταν καλός κάποτε, τώρα νομίζει ότι αυτά που έχει να πει είναι σημαντικότερα από τον αγώνα. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και μόνο η σύγκριση με Γιακωβο, μου γυρίζει τα άντερα. Να θυμίσω, σαν σε προπόνηση, τέρας ψυχραιμίας, βάζει καλάθι με χαρακτηριστική ευκολία, προκλητικός ο αντίπαλος. Άσε που μεταδίδει με το caps lock πατημένο. 2
revolver1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς δεν μίλησε για το χιτσοκικό γκρανγκινιολικό φινάλε 1
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Τι μαλακία είναι το τετραγωνάκι που εμφανίζεται;
Geosim79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 νευρικότητα βλέπω μέχρι τώρα από πλευρά Εθνικής...
iordanis77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παλιο αυτη η γελοιοτητα με το ονομα, MKD τη λεει η fiba αλλα εμεις εδω οι ιθαγενεις δε πρεπει να το βλεπουμε αυτο... 1
MikeJ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πέθανα στα γέλια με το "χαζαπλάστ" που έχει κολλήσει ο Ant1 για να μην φαίνεται το MKD.... ο ορισμός του ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.... Αν ήμουν της παραγωγής του eurobasket για να τους τρολάρω στον Ant1 θα άλλαζα διαρκώς τη θέση που εμφανίζεται το το σκορ για να μην μπορούν να το καλύψουν.... χαχα 2
iordanis77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήμουν της παραγωγής του eurobasket για να τους τρολάρω στον Ant1 θα άλλαζα διαρκώς τη θέση που εμφανίζεται το το σκορ για να μην μπορούν να το καλύψουν.... χαχα Δε κανουν τετοια γιατι αυτοι -σε αντιθεση με μας- ειναι σοβαροι ανθρωποι. Τα προηγουμενα χρονια το αντικαθιστουσαν με κατι σαν FYR αν θυμαμαι καλα, τωρα το αφηνουν κενο, φαινεται δεν ειχαν προετοιμαστει ουτε γιαυτο οι αντ1τζηδες.
washcloud Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ant1 webtv δε παίζει για εξωτερικό ε? ...σε Chrome, Opera, Firefox εγκαθιστάς το add-on "Hola" (γκούγκλαρε για "Hola + όνομα browser") και από το εικονίδιό του επιλέγεις να συνδεθείς μέσω ελληνικού σέρβερ και βουαλά. Εύκολο είναι, όρμα. (...το μόνο κακό είναι θα το κάνεις για ν' ακούς μετά,,,,Φιλιππούστη.) 1
Geosim79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω πάλι τις ίδιες (κακές) νοοτροπίες...Όλες οι προσπάθειες να περνάνε από τα χέρια του Σπανούλη.
MikeJ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει βασικά το λάθος όμως είναι της Fiba και της διοργάνωσης που τους αναγράφει ως MKD και όχι ως FYROM η ROM κλπ.... γιατί άσχετα αν όλοι οι άλλοι τους λένε μακεδονία πλέον, τυπικά το ζήτημα της ονομασίας δεν έχει λήξει... Ε από εκεί και πέρα ο Ant1 δε μπορεί να κάνει και κάτι άλλο, απλά βάζει ένα μπάλωμα στη κυριολεξία για να γλυτώσει από τις αντιδράσεις εδώ (αν και δεν είναι ευθύνη του Ant1) Στον Ote tv πως το έχουν κάνει αν ξέρει κάποιος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις