V for Vagelis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 το παιχνίδι χάθηκε με τις μαλακίες του καλάθη στην αρχή της 4ης περιόδου.... δύο φάσεις και τις χαράμισε μόνος του!!! Δηλαδή; Εγώ είδα έναν πολύ σοβαρό και δημιουργικό Καλάθη σήμερα και ήταν και αρκετά εύστοχος νομίζω. Δυστυχώς μόνο τα αμερικανάκια και ο Πρίντεζης πάλεψαν οι υπόλοιποι ήταν από ανυπαρκτοι εως αρνητικοί ειδικά στο τέλος. Πολύ κακό κοουτσάρισμα τραγικά αργός ρυθμός στο 1ο που τους άφησε ξεκούραστους, ξέχασε Σλουκα όταν ψάχναμε σκορ, αφησε τον Σπανούλη να καταστρέψει όλες τις τελευταίες επιθέσεις Κρίμα τον Αντετοκούμπο που έκανε εμφάνιση allstar και τον Καλάθη που πίεσε όσο όλοι οι βετεράνοι μαζί Συμφωνώ σε όλα. Οι NBAers ξεχώρησαν εύκολα απόψε, τόσο σε εμάς όσο και στους Ισπανούς. Ρεσπέκτ στον Gasol, πολύ καλός και ο Mirotic. 1
xstreamgamer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Χωρίς να δικαιολογώ τίποτα όλοι εσείς που λέτε για Σπανούλη μήπως είδατε το ξύλο που έτρωγε απλά για να φτάσει ως την μπάλα πόσο μάλλον δε για να κάνει σουτ;Και αυτό ακριβώς δεν εκμεταλλευτήκαμε- είχαμε την δυνατότητα,εφόσον προσαρμοζόταν η άμυνα τους έτσι πάνω στον Σπανούλη να έκανε κάποιος άλλος την ζημιά.Αλλά ας αφήσουμε τις θεωρίες το παιχνίδι κρίθηκε στις βολές.
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ο αντιστοιχος Ματζαρης απο τους iσπανους ειναι Ματζαρης x2 Nαι, γι'αυτό και καλύτερη ομάδα στην οποία έχει παίξει, είναι η Μάλαγα...
EKTELESTES Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Ισπανοί αυτοί στο μπάσκετ πάντως, μου θυμίζουν το τρολάρισμα που μας είχαν κάνει στο ποδόσφαιρο μια δόση. Μας είχαν βάλει να παίξουμε με τα 2α τους και...καταφέραμε να τους πάρουμε ισοπαλία ή να χάσουμε 2-1 στο τέλος. Δεν θυμάμαι. Ειλικρινά, με όσα βλέπω νομίζω ότι με το που στρίβει η μύτη του Γκασόλ στην γωνία, έχουμε γίνει Λούηδες.
bilisios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά νομίζω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να πάρει το τιμόνι ο Αντετοκούμπο, δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλά πολλές φορές και στο σημερινό άλλα και σε προηγούμενα παιχνίδια μετά από ένα δυο εύστοχα σουτ έπαιρναν τα μυαλά του αέρα με αποτέλεσμα να κατεβάζει την μπάλα να κάνει περίεργες προσπάθειες και γενικά να μην παίζει το ομαδικό μπάσκετ που χαρακτηρίζει αυτήν την ομάδα. Όπως και να έχει θα έρθει η ώρα του, ακόμα μικρός είναι. Θα εδινα τα κλειδια στον Αντετοκουμπο
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δύο στα τρία δεν είχε σήμερα ο Μαυρούλης; Δεν νομίζω πως πήραν καθόλου τα μυαλά του αέρα. Αδερφούς έχει;
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δεν εχουμε αλλον απο τον σπανουλη λετε; Πατε καλα; Το ειδατε το ματς; Το παιχνιδι το εχασε αποκλειστικα αυτος. Και ο κατσικαρης εχει ευθυνη βεβαια που δεν τον πεταξε στον παγκο και παρακολουθουσε να βιαζει ο σπανουλης την προσπαθεια της εθνικης... To μεγαλύτερο +- πάντως, το είχε ο Σπαν, +9, το μικρότερο ο Ζήσης, -8…. Ο Σπανούλης έφταιγε κατά τ'άλλα… (που όντως δεν ήταν καλός). Όποτε έβγαινε, μας έπαιρναν φαλάγγι.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά νομίζω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να πάρει το τιμόνι ο Αντετοκούμπο, δεν ξέρω αν πρόσεξες αλλά πολλές φορές και στο σημερινό άλλα και σε προηγούμενα παιχνίδια μετά από ένα δυο εύστοχα σουτ έπαιρναν τα μυαλά του αέρα με αποτέλεσμα να κατεβάζει την μπάλα να κάνει περίεργες προσπάθειες και γενικά να μην παίζει το ομαδικό μπάσκετ που χαρακτηρίζει αυτήν την ομάδα. Όπως και να έχει θα έρθει η ώρα του, ακόμα μικρός είναι. Φετος δεν ειναι ετοιμος. Το '17 θα ειναι. Τοτε θα ειναι το μεγαλο επομενο τουρνουα, εκτός και αν κανουν σοβαρη προσπαθεια στο προολυμπιακο.
daPro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι δεν εχουμε αλλον απο τον σπανουλη λετε; Πατε καλα; Το ειδατε το ματς; Το παιχνιδι το εχασε αποκλειστικα αυτος. Και ο κατσικαρης εχει ευθυνη βεβαια που δεν τον πεταξε στον παγκο και παρακολουθουσε να βιαζει ο σπανουλης την προσπαθεια της εθνικης... έχεις δίκαιο παλικάρι..ο Σπανουλης φταίει που στο 4 δεκάλεπτο βάλαμε 4 πόντους σε 9 λεπτά.Ισπανία vs Σπανουλης ε? Σορρυ φίλε αλλά μου φαίνεται ότι είσαι λίγο αμπαλος..
silverado Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παραπονιεστε που δεν επαιξαν περισσοτεροι. Αν το ειχε κανει ο Κατσικαρης οι Ισπανοι θα κερδιζαν με πανω απο 20 ποντους. Σημερα ειχαμε 4 παικτες και ενα χρησιμο φαντασμα. Πολυ καλος ο Γιανννης με τα 3ν,ωραιο διδυμο Καλαθης και Κουφος,καλος Πριντεζης και καλος μονο ως φαντασμα ο Σπανουλης. Οταν ο Σπανουλης νομιζε οτι ειναι κατι παραπανω μας εστειλε αδιαβαστους. Οσο ηταν αυτη η πενταδα στο παρκε ειχαμε τις προυποθεσεις για την νικη. Μπραβο στον Γκαζολ που εκανε καταπληκτικο παιχνιδι. 1
~mxls~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μείνει ο Κατσικάρης; Ούτε για αστείο. Είμαι πάντα υπέρ της επιπλέον ευκαιρίας, αλλά κοουτς απων από ΟΛΟΚΛΗΡΟ γαμημενο δεκάλεπτο ; WTF?
bilisios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως είδα σήμερα μια εθνική Ισπανίας να επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στον σπανούλη. Είναι κρίμα να προτείνουμε να φύγει ένας παίκτης απ'την εθνική ο όποιος έχει σώσει την εθνική με τα κρίσιμα καλάθια του και πόσο μάλλον όταν στην επίθεση έχει 2 και 3 παίκτες να τον κυνηγάνε. 1
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλυτικά στατιστικά που και πότε βγαίνουν; Αν θυμάμαι καλά ο Σπανούλης έχασε τρία σου από θέσεις που τα βάζει ανάποδα με κλειστά μάτια. Και δύο βολές; Αλλά ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ; Γιατί ρε παλικάρια;
Antwni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε ο Ζήσης έκανε πολλά στο σημερινό ματς. Με 5 πόντους έμεινε... Πιστεύω όλοι περιμέναμε κάτι παραπάνω από αυτόν...
daPro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αναλυτικά στατιστικά που και πότε βγαίνουν; Αν θυμάμαι καλά ο Σπανούλης έχασε τρία σου από θέσεις που τα βάζει ανάποδα με κλειστά μάτια. Και δύο βολές; Αλλά ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ; Γιατί ρε παλικάρια; όπως ο άλλος μετράει τις άδειες θέσεις του Καραϊσκάκης..εσύ τα χαμένα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις