Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^...κι εγώ είμαι ικανοποιημένος με τέτοια ποστ. Εκεί που χαλιέμαι είναι όταν ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι για να είμαστε από 1οι έως 3οι, θέλει ΘΑΥΜΑΤΑ από την ομάδα....

Υπερβάλεις νομίζω. Σήμερα είναι 50-50 το ματς και αν περάσουμε στον ημιτελικό με την Γαλλία οι πιθανότητες θα είναι μαζί τους, αλλά αν δείξει το καλό της πρόσωπο η εθνική νικάει και χωρίς θαύμα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπερβάλεις νομίζω. Σήμερα είναι 50-50 το ματς και αν περάσουμε στον ημιτελικό με την Γαλλία οι πιθανότητες θα είναι μαζί τους, αλλά αν δείξει το καλό της πρόσωπο η εθνική νικάει και χωρίς θαύμα.

...για την γενική δυναμικότητά της, για το γεγονός ότι παίζει μακρυά (και δη εντός Γαλλίας - πόσο μάλλον που γενικά τα γαλλικά γήπεδα δεν μας....τραβάνε), για το ότι είναι νέα ομάδα (μπολιασμένη και δη με νέο προπονητή), για το όλο "ιστορικό" μας, ναι, θεωρώ θαύμα ένα μετάλλιο (και δη σε μεγάλο τελικό).

Άσε που το λέω γενικά για την Εθνική, σε βάθος χρόνων, και όχι απαραίτητα για φέτος (όπου φέτος, όντως δείχνει να έχει ένα τικ παραπάνω πιθανότητα για κάτι "πολύ καλό". Πέρσι ας πούμε ήταν έναν χρόνο πιο άγουρη...).

Προσωπικά πάντως πιο πιθανό θεωρώ ένα μετάλλιο το '17, παρά φέτος.

Δημοσ.

^...και εδώ το πραγματικό πνεύμα που επικρατεί στην Εθνική και η αλήθεια για τις μεταξύ τους σχέσεις... :

( :P)

Δημοσ.

Κάτι είχα δει  που λέγανε μακρυά από hola. Στα του ματς, άντε να δούμε τι θα δούμε.. Θα μπορέσει άραγε ο Κουφός ή ο Μπορούσης να κόψουν την φόρα του Gasol?

Δημοσ.

δεν δουλευει το hola!, μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι διαθεσιμο τωρα κλπ. Τεσπα, streamαδικα με χαλια ποιοτητα, τι να καμουμε :P

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι τη διαφορα σημερα θα την κανει ο Αντετοκουμπο.. 

Δεν εχουν καλη αμυνα οι Ισπανοι και ο Αντε τρεχει γρηγορα στον αιφνιδιασμο 

Δημοσ.

Οι Τούρκοι εργάτες αδέλφια μας έχουν ένα κρυφό ταλέντο να βάζουν ανθρώπους για πνίξιμο σε βάρκες, η Γερμανία η Ουγγαρία η Σλοβενία κι ενδεχομένως κι άλλοι θα κλείσουν τα σύνορα, τελικά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα στον κόσμο κι όλοι έχουν την απαίτηση να αλλάξουμε εμείς. Για να έχουμε τα δικά μας χάλια και να έχουμε και τα δικά τους. Ας ελπίσουμε πως θα διατηρήσουμε στο ακέραιο όλα αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι. Είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε το βέβαιο είναι πως θα γκρινιάζουμε. Καλή επιτυχία!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...