Ntenteras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ^...κι εγώ είμαι ικανοποιημένος με τέτοια ποστ. Εκεί που χαλιέμαι είναι όταν ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι για να είμαστε από 1οι έως 3οι, θέλει ΘΑΥΜΑΤΑ από την ομάδα.... Υπερβάλεις νομίζω. Σήμερα είναι 50-50 το ματς και αν περάσουμε στον ημιτελικό με την Γαλλία οι πιθανότητες θα είναι μαζί τους, αλλά αν δείξει το καλό της πρόσωπο η εθνική νικάει και χωρίς θαύμα.
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερβάλεις νομίζω. Σήμερα είναι 50-50 το ματς και αν περάσουμε στον ημιτελικό με την Γαλλία οι πιθανότητες θα είναι μαζί τους, αλλά αν δείξει το καλό της πρόσωπο η εθνική νικάει και χωρίς θαύμα. ...για την γενική δυναμικότητά της, για το γεγονός ότι παίζει μακρυά (και δη εντός Γαλλίας - πόσο μάλλον που γενικά τα γαλλικά γήπεδα δεν μας....τραβάνε), για το ότι είναι νέα ομάδα (μπολιασμένη και δη με νέο προπονητή), για το όλο "ιστορικό" μας, ναι, θεωρώ θαύμα ένα μετάλλιο (και δη σε μεγάλο τελικό). Άσε που το λέω γενικά για την Εθνική, σε βάθος χρόνων, και όχι απαραίτητα για φέτος (όπου φέτος, όντως δείχνει να έχει ένα τικ παραπάνω πιθανότητα για κάτι "πολύ καλό". Πέρσι ας πούμε ήταν έναν χρόνο πιο άγουρη...). Προσωπικά πάντως πιο πιθανό θεωρώ ένα μετάλλιο το '17, παρά φέτος.
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ^...και εδώ το πραγματικό πνεύμα που επικρατεί στην Εθνική και η αλήθεια για τις μεταξύ τους σχέσεις... : ( )
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παιζει κανα proxy απο ελλαδαρα να δουμε σχολιασμο μεσω αντ1 παιδια;;;
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 hola. Και μερικα ακομα αν ψαξεις στα εξτενσιονς firefox (lol) k chrome.
Xero1991 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι είχα δει που λέγανε μακρυά από hola. Στα του ματς, άντε να δούμε τι θα δούμε.. Θα μπορέσει άραγε ο Κουφός ή ο Μπορούσης να κόψουν την φόρα του Gasol?
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 δεν δουλευει το hola!, μου βγαζει συνεχεια οτι δεν ειναι διαθεσιμο τωρα κλπ. Τεσπα, streamαδικα με χαλια ποιοτητα, τι να καμουμε
Swimmer21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω πιστευω οτι τη διαφορα σημερα θα την κανει ο Αντετοκουμπο.. Δεν εχουν καλη αμυνα οι Ισπανοι και ο Αντε τρεχει γρηγορα στον αιφνιδιασμο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Τούρκοι εργάτες αδέλφια μας έχουν ένα κρυφό ταλέντο να βάζουν ανθρώπους για πνίξιμο σε βάρκες, η Γερμανία η Ουγγαρία η Σλοβενία κι ενδεχομένως κι άλλοι θα κλείσουν τα σύνορα, τελικά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα στον κόσμο κι όλοι έχουν την απαίτηση να αλλάξουμε εμείς. Για να έχουμε τα δικά μας χάλια και να έχουμε και τα δικά τους. Ας ελπίσουμε πως θα διατηρήσουμε στο ακέραιο όλα αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι. Είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε το βέβαιο είναι πως θα γκρινιάζουμε. Καλή επιτυχία!
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Παμε μωρη εθνικαρα σημερα σκιστε τους Ισπανους!
tehAllantin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 τι ωραία είναι να ακούς ελληνική περιγραφή μετα απο καιρό! "ο σπανουλης ανοιγει το λογαριασμό"
Προτεινόμενες αναρτήσεις