Ntenteras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γυρίζει το παιχνίδι με τέτοια εμφάνιση. Νταξει παλι μεσα ο Σπανουλης, δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτην την εθνικη. γελάω 8
_linuslost_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά είναι να γελάς με οτι διαβάζεις εδώ μέσα... Που είναι οι άλλοι που λέγανε να μην πάρει Σπανούλη κ Μπουρούση στην εθνική? 5
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 https://youtube.com/watch?v=jSKLMFmK9RQ- 1
chill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έβλεπα ΑΝΤ1... Κακώς.... Έχει 4k pixel ανάλυση!!! 4
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Livebasket hd stream k περιγραφή στα αγγλικά, win-win
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Livebasket hd stream k περιγραφή στα αγγλικά, win-win Έβαλα και εγώ,αλλά στην tv μου δε δείχνει τόσο καλά.. Η ποιότητα είναι καλή αλλά η κίνηση σαν να μην είναι εντελώς φυσική. Στην οθόνη είναι εντάξει.
mrpink Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κολλούσε και σε σας χθες ο web player του ΑΝΤ1 στα ριπλέι στο β ημίχρονο, όχι μόνο σε μένα;
Getta Robo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οι "βαφλοφαγοι μπυροποτες" Βελγοι νικησαν τους Λιθουανους. Κατα τα αλλα, η ηττα μας απο το Βελγιο ηταν απο μια ανυπαρκτη ομαδα απο μια ψευτικη χωρα.
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Περα απο τη νικη των Βελγων επι της Λιθουανιας, υπηρξε η νικη της Φινλανδιας επι της Ρωσιας (0/3 οι Ρωσοι)... Κι αυτη των Βοσνιων επι του Ισραηλ.
mrpink Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 @mrpink για λιγα δευτερολεπτα ναι. Για λίγα δευτερόλεπτα σε ΚΑΘΕ ριπλέι, θες να πεις. ¨Εχω παλιές εκδόσεις chrome και flash κι ήθελα να σιγουρευτώ ότι δε φταίει αυτό, αλλά και σήμερα που κατέβασα τις τελευταίες, κολλούσε το σύμπαν
kostas_sl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το ερώτημα από δω και πέρα είναι και το εξής. Ξεκινάει η πεντάδα με βασικό Καλάθη ή Σλούκα?Για μένα Σλούκας και αλλαγή Μάντζαρης αλλά πραγματικά στο μπάσκετ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και πως θα σου βγει ο κάθε παίκτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις