Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ο Kill Bill και ο Πρίντεζης το πήραν.

Ναι μπορείτε να είστε περίφανοι για την Ολυμπιακάρα σας.

Το θέμα είναι που πάμε όταν τα μόνα τριποντα που βάζει η ομάδα είναι τα meme shots του Σπανούλη.

Έλεος ακόμα και περισυ ήμασταν πολύ πιο ισορροπημένοι σε αυτόν τον τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Μην λέτε για την διαιτησία. Αν ήθελαν θα έδιναν το αντιαθλητικό...

Το κανονισμο τον ξέρεις ή επειδή το είπε ο Φιλιππούσης το λες και εσύ?

Δημοσ.

Γιατί εμείς δεν μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τον Πρίντεζη πχ(υποκλίνομαι προσωπικά)?

Έλληνες δεν είμαστε,τι είμαστε Κροάτες? :P

Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως το παιχνίδι γύρισε γιατί οι Κροάτες ήταν losers.

Μόλις έφτασε η διαφορά στους 2 χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια, τραγικά λάθη, μανταλάκια στην επαναφορά κλπ.

• Like 5
Δημοσ.

Θα φτάσουμε στα νοκ-άουτ αήττητοι, με τέτοιες εμφανίσεις ψυχής, ποσοστά ομάδας τυφλών, θα χάσουμε και θα πέσουμε από τα σύννεφα.

Το κανονισμο τον ξέρεις ή επειδή το είπε ο Φιλιππούσης το λες και εσύ?

Δεν έβλεπα ΑΝΤ1... Εσύ τον ξέρεις;

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καλάθης θέλει έναν Ομπράντοβιτς από πάνω συνέχεια να του φωνάζει,αλλιώς δε στρώνει αυτός ο παίχτης.

Ευτυχώς που θα χουμε για τελευταία χρονιά Μήτσο αλλιώς..

Δημοσ.

Αν χάναμε μπορεί να βγαίνανε θέματα στον αφρό και διορθώναμε κάποια.

Το μόνο που θα έβγαινε αν χάναμε θα ηταν εσύ να πανηγυρίσεις. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ο Kill Bill και ο Πρίντεζης το πήραν.

Ναι μπορείτε να είστε περίφανοι για την Ολυμπιακάρα σας.

Το θέμα είναι που πάμε όταν τα μόνα τριποντα που βάζει η ομάδα είναι τα meme shots του Σπανούλη.

Έλεος ακόμα και περισυ ήμασταν πολύ πιο ισορροπημένοι σε αυτόν τον τομέα.

Κλασσικοι πανηγυρτζηδες γαυροι κι οπαδοι της σχολης Ιωαννου, φιλε. Μυρωδια απο μπασκετ το βασικο συστατικο της επιτυχιας τους. Απο κει και περα σαν τυπικοι κι επιφανειακοι πανηγυρτζηδες, δεν θα σταθουν σε ολο τον αγωνα, δεν θα σταθουν στο τι πηγε λαθος επι 30 λεπτα που μεχρι κι ο Ουκιτς εκανε πλακιτσα, δεν θα προβληματιστουν καν για το τι πρεπει να διορθωθει μετα απο τοσα λαθη, θα σταθουν ομως στο μονο απο τα 4 10λεπτα που παιξαμε καλα, απλα επειδη αυτο εφερε την νικη μετα απο εναν πολυ κακο αγωνα και θα στησουν τεμεναδες στον καλυτερο παιχτη αυτου του 10λεπτου, ασχετως αν στα προηγουμενα τρια ηταν κακιστος ιδιαιτερα στην αμυνα. Απλα για να την πουν στον αντιπαλο οπαδο και να ικανοποιησουν τα (γνωστα) οπαδικα τους συμπλεγματα.

Ο Σπανουλης στο 4ο δεκαλεπτο ηταν καλος και δεν εγραψα πουθενα το αντιθετο. Στα προηγουμενα ανηκε σε ενα συνωθυλευμα που δεν βλεποταν επιθετικα και ηταν απο τους χειροτερους παιχτες αμυντικα. Οποιος διαφωνει με αυτο, ειτε να βγαλει τα κοκκινα γυαλια, ειτε οφθαλμιατρο, γρηγορα.

Προφανως δεν περιμενω να συνενοηθω με κατι μαργαριτες και κατι Chris_85 (xgol). Γνωστοι σε ολο το φορουμ για το τι ρολο βαρανε σαν οπαδοι σε επιπεδο συμπλεγματων (μιλαμε για ατομα που κατα καιρους εχουν βρισει εως και συγγενεις φιλαθλων αντιπαλης ομαδας, ειτε σε αυτο το φορουμ, ειτε σε αλλα). Γνωστο και τι μπασκετ ξερουν γενικοτερα, εχουν ξεμπροστιαστει σε αυτο εδω το φορουμ ουκ ολιγες φορες με ξεκαρδιστικο τροπο. Τα ποστ μου απευθυνονται σε αλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που θα έβγαινε αν χάναμε θα ηταν εσύ να πανηγυρίσεις. :-D

Σας τα έχω πει... Αλλά δεν βλέπετε μπάσκετ. Βλέπετε την Εθνική.

Πρέπει να έκανε πλάκα η Ισπανία απόψε.

Δημοσ.

Θα φτάσουμε στα νοκ-άουτ αήττητοι, με τέτοιες εμφανίσεις ψυχής, ποσοστά ομάδας τυφλών, θα χάσουμε και θα πέσουμε από τα σύννεφα.

Δεν έβλεπα ΑΝΤ1... Εσύ τον ξέρεις;

Υπάρχουν τα 2 ανύπαρκτα φάουλ στον Αντετοκουμπο που θα μπορούσαν να φτάσουν στο αντιαθλητικό αλλά δεν ήταν καν φάουλ και η φάση που κρατάει ο Κουφός τον αντίπαλο γιατί δεν μπορεί να τον φτάσει αλλά υπάρχουν αλλοι 2 αμυντικοί μετά

Τον κανονισμό τον ξέρω και είναι απαραίτητη προυπόθεση να μην υπάρχει αλλος αμυνόμενος μετά αυτόν που κάνει το ας πουμε "εσκεμμένο" φάουλ.

Οπότε αφου δεν έβλεπες Αντ1 που είπε την παπαρια ο εκφωνητής σε ποια φάση λες λοιπον?

Δημοσ.

Σας τα έχω πει... Αλλά δεν βλέπετε μπάσκετ. Βλέπετε την Εθνική.

Πρέπει να έκανε πλάκα η Ισπανία απόψε.

Αυτή είναι η ομάδα μας και αυτές οι δυνατότητες μας..Οι καλοί Έλληνες παίχτες αυτοί είναι πάνω κάτω..Ίσως έπαιρνε βελτίωση στο θέμα προπονητή αλλά τι να κάνουμε τώρα.Όποιος θέλει τη βλέπει.

Αν πετάξουμε έξω τους παίχτες που είχες προτείνει πρόσφατα θα είμασταν στο επίπεδο των σκοπίων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...