Προς το περιεχόμενο

υπαρχει καποιος τροπος να αυξησω την ταχυτητα των case fans?

ceasar1333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω δυο μεγαλους case fans μπροστα και πανω και παιρνουν ρευμα συνδεμενοι στο τροφοδοτικο(οχι στην motherboard.δοκιμασα το peedfan αλλα δεν τους βλεπει.υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Αν είναι συνδεμένα με το κίτρινο και μαύρο καλώδιο είναι σε τέρμα ταχύτητα
(12volt) αν είναι με το κόκκινο μαύρο είναι η χαμηλότερη ταχύτητα (5volt) και αν είναι κόκκινο και κίτρινο είναι μεσαία ταχύτητα (7volt)

post-226781-0-24888100-1439575004_thumb.gif

• Like 1

Καλησπέρα. Αν είναι συνδεμένα με το κίτρινο και μαύρο καλώδιο είναι σε τέρμα ταχύτητα

(12volt) αν είναι με το κόκκινο μαύρο είναι η χαμηλότερη ταχύτητα (5volt) και αν είναι κόκκινο και κίτρινο είναι μεσαία ταχύτητα (7volt)

ωραιος,ευχαριστω φιλε

δηλαδη να συνδεσω μονο στο κιτρινο και μαυρο?

Ναι αν έχει μόνο δυο καλώδια. Και ξέχασα να σου πω πριν για να μπορέσεις να ελέγξεις τους ανεμιστήρες με το speed fan/bios θα πρέπει να είναι συνδεμένη με την μητρική

πως το κοιταμε αυτο? γιατι εχω την εντυπωση οτι οι δικοι μου δεν ειναι, δεν βλέπω πουθενα την ταχυτητα τους.βεβαια εχει ενα κουμπι για γρηγορη και αργη ταχυτητα,λετε για αυτο να μην τους εβαλαν στη μητρικη?

κουτί έχω το zalman z3, τα ανεμιστηράκια είναι 3 και τα είχε προεγκατεστημένα και την συναρμολόγηση την έκανε το eshop. Στο atuning, το πρόγραμμα της μητρικής, και στο uefi βλέπω την ταχύτητα μόνο ενός ανεμιστήρα και αυτός υποθέτω είναι ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Δυστυχώς τώρα είμαι χωριό και δεν μπορώ να δω τα καλώδια πως είναι, θα γράψω όταν γυρίσω πάτρα, ευχαριστώ για την βοήθεια πάτνως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...