Προς το περιεχόμενο

Note 3 και Lollipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε αυτοί που έχετε κάνει αναβάθμιση στη συσκευή από KitKat σε Lollipop αν είχατε θέματα και τί προτιμάτε. Έχω μείνει με 4.4.χ και ψιλοβαριέμαι να ασχοληθώ να κάνω αναβάθμιση κυρίως γιατι καπου πήρε το μάτι μου κάτι σκαλωματουλάκια (και ένας φίλος που έχει επίσης παραπονιόταν). 

Για πείτε αν δε σας κάνει κόπο υπέρ και κατά. 

Φχαριστίες εκ των προτέρων. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε αυτοί που έχετε κάνει αναβάθμιση στη συσκευή από KitKat σε Lollipop αν είχατε θέματα και τί προτιμάτε. Έχω μείνει με 4.4.χ και ψιλοβαριέμαι να ασχοληθώ να κάνω αναβάθμιση κυρίως γιατι καπου πήρε το μάτι μου κάτι σκαλωματουλάκια (και ένας φίλος που έχει επίσης παραπονιόταν). 

Για πείτε αν δε σας κάνει κόπο υπέρ και κατά. 

Φχαριστίες εκ των προτέρων. 

Καλησπερα, εάν κολλάει το κινητό σου τότε κάνε αναβάθμιση, μπορείς να ψάξεις για video να δεις πως είναι το lollipop και εάν σου αρέσει, μερικοί θέλουν lollipop άλλοι όχι.. Σε μερικές συσκεύες δεν είναι διαθέσιμο το lollipop, οπότε είσαι τυχερή :D. Τώρα για υπέρ και κατά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου πω

Δημοσ.

Το δικό μου μετά την αναβάθμιση:

- Δεν κάνει αυτόματα ανανεώσεις εφαρμογών, ενώ το έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις (ό,τι κι αν δοκίμασα).

- Αν επιλέξω να φαίνεται ο καιρός στην οθόνη του SView, όταν ανοίγω το cover το annimation του καιρού κάνει ένα ασταμάτητο loop (ό,τι κι αν δοκίμασα).

- Το ήδη κακό bluetooth (σε θέμα συνδεσιμότητας με hands free) επιδεινώθηκε (ό,τι κι αν δοκίμασα).

- ΛΙΓΟ καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και ίσως λίγο καλύτερη διαχείρηση μνήμης, αλλά όχι ότι είχε κανένα πρόβλημα με kit kat, τα 3 gb είναι υπεραρκετά.

- Σαν συνδιασμός χρωμάτων μου άρεσε περισσότερο το kit kat.

Θα την έκανα την αναβάθμιση όμως ακόμα κι αν ήξερα από πριν τα προβλήματα (έχω θέμα με τις αναβαθμίσεις, θέλω πάντα να έχω την τελευταία - ψυχαναγκαστικό).

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω ψυχαναγκαστικουλιές, δεν έχω κάποιο θέμα όλα καλά δουλεύουν απλά είπα να ρωτήσω να δω αν αξίζει να μπω στον κόπο. 

Δημοσ.

Για μένα είναι κάτι σαν υποχρέωση.

Φαντάζομαι πάντως ότι υπάρχουν Note 3 (ίσως και τα περισσότερα) που δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με την αναβάθμιση

Επίσης οι αναβαθμίσεις δε γίνονται μόνο για να διορθώνουν προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...