poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ναι η arvato γενικα ειναι sucks.Πραγματι απειρα αρνητικα.τα μισα κινητα οτι εχουν υγρασια μεσα και τετοια.ρωτησε τους τι ισχυει για τα pixel.διοτι αμα δεν σε καλυπτει η εγγυηση τοτε τζαμπα πηγε το κινητο εκει.
Crazy Tony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παιδιά πήρα τηλέφωνο χθες στην επίσημη αντιπροσωπεία της Huawei στην Ελλάδα και με διαβεβαίωσαν πως το κινητό μου πρέπει οπωσδήποτε να πάει για αντικατάσταση,ανεξαρτήτως τον αριθμό των καμένων pixel.Μου είπαν επίσης ότι αρμοδιότεροι είναι αυτοί απ'τους οποίους παρέλαβες την συσκευή και είναι υποχρεωμένοι να σου την αλλάξουν.Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τηλέφωνο απ'την Wind και μου είπαν πως το κινητό μόλις έφτασε πίσω στο κατάστημα και ότι ο τεχνικός δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα...Μετά η υπάλληλος άρχισε τα μα μου σου ξου και με παρέπεμψε στα κεντρικά της Wind.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,Η WIND EINAI ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!Εσείς παιδιά τί θα κάνατε απ'εδώ και στο εξής;
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 αν μπορεις μιλα με αντιπροσωπεια να το πας απευθειας εσυ εκει αμα γινεται να τελειωνεις.αλλιως ζητας email wind και λες στην αντιπροσωπεια να στειλει Email σε σενα και wind Μαζι για αυτα που σου ειπαν
Crazy Tony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παιδιά πήγα σήμερα στην Wind να παραλάβω την συσκευή,η συσκευή φαινόταν να έχει ανοικτεί.Τα καμένα pixel ωστόσο είχαν εξαφανιστεί!
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 λογικα θα αλλαξαν κανα Panel.μηπως εννοουν οτι δεν βρηκαν τωρα προβλημα στην wind που το εφτιαξαν? πως φαινεται οτι εχει ανοιχτει?προχειρο δουλεια?και το θεμα ειναι οτι τωρα θα σου πουν φτιαχτηκε και δεν στο αλλαζουμε.
carrypizza Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 τσεκαρες imei κτλπ μη σου δωσαν καμια αλλη?
Crazy Tony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το imei είναι το ίδιο. Δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια προχειροδουλειάς, απλώς μπροστά υπάρχει καινούργια ζελατίνα άριστα τοποθετημένη και στην πίσω πλευρά μαζί με την ζελατίνα που είχε το imei έχουν τοποθετήσει και την παλιά μπροστά μεμβράνη.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 σου αλλαξαν Panel το οποιο ειχε μεβρανη και την παλια απλα στην εδωσαν πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα