Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα macbook pro mid 2012 και σκέφτομαι στη θέση του hard drive να βάλω έναν SSD και στη θέση του optical drive να βγάλω το CD/DVD και να βάλω τον HDD που έχει.

Μέχρι εδώ όλα καλά..

Έχω μια ερώτηση αυτό που θέλω τώρα είναι στον SSD να έχω το λογισμικό που έχω τώρα (OS X ...) και στον HDD να βάλω linux.

Γίνεται?

μπορεί να τρέξει από τον optical drive λειτουργικό??ή λειτουργεί μόνο σαν αποθηκευτική μονάδα?

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα macbook pro mid 2012 και σκέφτομαι στη θέση του hard drive να βάλω έναν SSD και στη θέση του optical drive να βγάλω το CD/DVD και να βάλω τον HDD που έχει.

Μέχρι εδώ όλα καλά..

Έχω μια ερώτηση αυτό που θέλω τώρα είναι στον SSD να έχω το λογισμικό που έχω τώρα (OS X ...) και στον HDD να βάλω linux.

Γίνεται?

μπορεί να τρέξει από τον optical drive λειτουργικό??ή λειτουργεί μόνο σαν αποθηκευτική μονάδα?

Ευχαριστώ πολύ!!

Δε μπορώ να σου πω για τα linux αλλά επειδή είχα στο pro 2009 optibay και είχα τον SSD βασικό δίσκο και στο optibay τον HDD, ο HDD είχε μέσα Mountain Lion κανονικά (και μπορούσα να κάνω κι απο εκεί boot) και ο SSD είχε το βασικό (Yosemite). Δεν λειτουργεί μόνο σαν αποθηκευτική μονάδα, μπορείς να έχεις κανονικά λογισμικό μέσα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...