vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Έχουνε βγει και άλλα καλά μοντέλα γύρω σε αυτά τα λεφτά.Οπως; Η παραγγελία για τα συστηματα εγινε. Δεν καταλαβαίνω. Τα Windows ΔΕΝ σχεδιάστηκαν για μην σβήνουν ποτέ: θα πρέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ να κάνεις update και εγώ υποπτευτούμε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα PC για server. Αλλιώς δεν βλέπω κάποιον λόγο στο να συγκεκριμένα να δίνεις αυτήν την λεπτομέρεια που γίνετε με κάθε υπολογιστή εφόσον δεν υπάρχει θέληση ανανέωσης λογισμικού ή πρόβλημα ηλεκτρικού ρεύματος.Αυτοι οι υπολ. θα ειναι στη ρεσεψιόν που ειναι 24ωρη, οι υπάλληλοι θα δουλευουν με αυτους ολη μερα. Δεν νομιζω να κλείνουν λοιπον.
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο για ssd, ένα πρόγραμμα θα δουλεύει, δεν θα κάνει και τεράστια διαφορά στην ταχύτητα...αλλά αν το θέλεις οκ Ούτε και για i5, i7 βρίσκω το λόγο, ακόμα και με νέας γενιάς Celeron μια χαρά δουλειά θα κάνεις. Αλλά ισχύει πάλι το ότι αν τους θέλεις και μπορείς γιατί όχι
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Οπως; Όπως 1-2 Dell που βγήκαν το τελευταίο χρόνο όπως η S2415H,κάποιες Samsung (βγάζει αρκετές γενικά η samsung),BenQ,LG κ.α είναι πολλά μοντέλα.Γενικά η οθόνη θέλει ψάξιμο και αν πας για IPS/PLS panel καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και για αλλαγή.
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Όπως 1-2 Dell που βγήκαν το τελευταίο χρόνο όπως η S2415H,κάποιες Samsung (βγάζει αρκετές γενικά η samsung),BenQ,LG κ.α είναι πολλά μοντέλα.Γενικά η οθόνη θέλει ψάξιμο και αν πας για IPS/PLS panel καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και για αλλαγή. Για τη δουλειά που θέλει δε νομίζω ότι θέλει και πολύ ψάξιμο...ας πάρει 4 απλές φτηνές οθόνες να κάνει τη δουλειά του 1
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ποιά είναι ακριβώς η χρήση; 1000€ σκοπεύει να δώσει (λέμε τώρα),αν δεν το ψάξει για τέτοιο ποσό για πόσα θα το ψάξει; 1
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παραγγειλαμε το πρωι 4 Site: τετοια Χωρις ssd . Εχει και win 7 και μας συμφερει αρκετα. Ποιά είναι ακριβώς η χρήση; 1000€ σκοπεύει να δώσει (λέμε τώρα),αν δεν το ψάξει για τέτοιο ποσό για πόσα θα το ψάξει; Μονο δουλεια γραφειου. Σε ενα αλλο θεμα μου προτειναν την S2415H και μαλλον σε αυτη θα καταλήξω. btw το μπατζετ για τις οθονες θα ηταν αρκετα πιο χαμηλο , γλυτωσαμε ομως πολλα απο τους υπολογιστες.
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ποιά είναι ακριβώς η χρήση; 1000€ σκοπεύει να δώσει (λέμε τώρα),αν δεν το ψάξει για τέτοιο ποσό για πόσα θα το ψάξει; Έχει γράψει ότι είναι για ρεσεψιόν, ένα πρόγραμμα θα τρέχει κυρίως κι αν χρειαστεί καμιά συμπληρωματική δουλειά γραφείου Παραγγειλαμε το πρωι 4 Site: τετοια Χωρις ssd . Εχει και win 7 και μας συμφερει αρκετα. Μονο δουλεια γραφειου. Σε ενα αλλο θεμα μου προτειναν την S2415H και μαλλον σε αυτη θα καταλήξω. Μεγειά φίλε, καλά έκανες και πήγες σε επώνυμη λύση 1
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω! Επειδη τωρα εχουμε μια παλια lg και δεν χωραει γιατι ειναι κατω απο ενα πασο την εχουμε στηριξει με μια βαση vesa. Υπαρχει κατι ιδιο για δυο οθονες; Το υψος απο το σημειο που βρισκει κατω μεχρι πανω ειναι 31 εκατοστα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2015 από vaggelouras
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω! Επειδη τωρα εχουμε μια παλια lg και δεν χωραει γιατι ειναι κατω απο ενα πασο την εχουμε στηριξει με μια βαση vesa. Υπαρχει κατι ιδιο για δυο οθονες; Το υψος απο το σημειο που βρισκει κατω μεχρι πανω ειναι 31 εκατοστα. Edit: πως μπορω να βαλω φωτο να καταλαβετε; Πήγαινε εκεί που λέει περισσότερες επιλογές απάντησης, ανεβάσεις φωτογραφία και κάνεις εισαγωγή στο μήνυμα 1
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Πήγαινε εκεί που λέει περισσότερες επιλογές απάντησης, ανεβάσεις φωτογραφία και κάνεις εισαγωγή στο μήνυμα done , δεν ξερω αν καταλαβαινετε βεβαια.. 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε παρόμοια φάση πάλι σε ρεσεψιόν είχαμε στηρίξει τις οθόνες σε χειροποίητη ξύλινη βάση...σχεδόν ξαπλωμένες ήταν. Επίσης, νομίζω δεν θα βολέψουν μεγάλες οθόνες γι'αυτή τη δουλειά. Τι διάσταση κοιτάς; Και 19άρες θα κάνανε 1
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε παρόμοια φάση πάλι σε ρεσεψιόν είχαμε στηρίξει τις οθόνες σε χειροποίητη ξύλινη βάση...σχεδόν ξαπλωμένες ήταν. Επίσης, νομίζω δεν θα βολέψουν μεγάλες οθόνες γι'αυτή τη δουλειά. Τι διάσταση κοιτάς; Και 19άρες θα κάνανε Και αυτη εδω ξαπλωμενη τη λες (19 επισης αλλα με μεγαλα περιθωρια. Πιστευω πως μια 19-22 μα μικρα περιθωρια θα ειναι ενταξει. 1
cabdik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 για τις οθονες, θα προτεινα την μικροτερη σε μεγεθος που μπορεις να βρεις στην αγορα, αλλα με 1080Ρ αναλυση, ωστε να εχεις αρκετη επιφανεια εργασιας, ασχετως του μεγεθους της οθονης..! κανε και μια μετρηση το πολυ-πολυ, να δεις αν χωρανε οι 21.5" 1080Ρ (21.5" γιατι δεν βλεπω μικροτερες 1080Ρ..)..!! εγω εχω την LG 22EA63 η οποια ειναι σαν αυτη σε design, και την θεωρω αρκετα "μαζεμενη" και με λεπτα bezels. αν χωραει εκει απο κατω, ειναι παρα πολυ ωραια οθονιτσα..!! το "υψος" της συγκεκριμενης -χωρις βαση φυσικα- ειναι 30,6εκ..!! ομως θα εχεις ενα θεμα με τα κουμπια του on-off και των ρυθμισεων, καθως βρισκονται στην κατω δεξια πλευρα της οθονης, και οχι μπροστα..!! μαζι με κατι απο αυτα https://www.google.gr/search?q=dual+lcd+monitor+stand&espv=2&biw=1858&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-OhucKtxwIVAdYaCh07bAc4 θα βολευες ανα ζευγη τις οθονες..!! 2
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 για τις οθονες, θα προτεινα την μικροτερη σε μεγεθος που μπορεις να βρεις στην αγορα, αλλα με 1080Ρ αναλυση, ωστε να εχεις αρκετη επιφανεια εργασιας, ασχετως του μεγεθους της οθονης..! κανε και μια μετρηση το πολυ-πολυ, να δεις αν χωρανε οι 21.5" 1080Ρ (21.5" γιατι δεν βλεπω μικροτερες 1080Ρ..)..!! εγω εχω την LG 22EA63 η οποια ειναι σαν αυτη σε design, και την θεωρω αρκετα "μαζεμενη" και με λεπτα bezels. αν χωραει εκει απο κατω, ειναι παρα πολυ ωραια οθονιτσα..!! το "υψος" της συγκεκριμενης -χωρις βαση φυσικα- ειναι 30,6εκ..!! ομως θα εχεις ενα θεμα με τα κουμπια του on-off και των ρυθμισεων, καθως βρισκονται στην κατω δεξια πλευρα της οθονης, και οχι μπροστα..!! μαζι με κατι απο αυτα https://www.google.gr/search?q=dual+lcd+monitor+stand&espv=2&biw=1858&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-OhucKtxwIVAdYaCh07bAc4 θα βολευες ανα ζευγη τις οθονες..!! Το θέμα είναι ότι δεν θα χωρέσουν αυτές οι βάσεις... 1
cabdik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 βασεις μπορει να βαλει και ανεξαρτητες μικρες..! το κυριως ζητουμενο ειναι οι οθονες, να χωρεσουν εκει κατω...! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα