Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουνε βγει και άλλα καλά μοντέλα γύρω σε αυτά τα λεφτά.

Οπως;

Η παραγγελία για τα συστηματα εγινε.

Δεν καταλαβαίνω. Τα Windows ΔΕΝ σχεδιάστηκαν για μην σβήνουν ποτέ: θα πρέπει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ να κάνεις update και εγώ υποπτευτούμε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα PC για server. Αλλιώς δεν βλέπω κάποιον λόγο στο να συγκεκριμένα να δίνεις αυτήν την λεπτομέρεια που γίνετε με κάθε υπολογιστή εφόσον δεν υπάρχει θέληση ανανέωσης λογισμικού ή πρόβλημα ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτοι οι υπολ. θα ειναι στη ρεσεψιόν που ειναι 24ωρη, οι υπάλληλοι θα δουλευουν με αυτους ολη μερα. Δεν νομιζω να κλείνουν λοιπον.
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια κι εγώ δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο για ssd, ένα πρόγραμμα θα δουλεύει, δεν θα κάνει και τεράστια διαφορά στην ταχύτητα...αλλά αν το θέλεις οκ

Ούτε και για i5, i7 βρίσκω το λόγο, ακόμα και με νέας γενιάς Celeron μια χαρά δουλειά θα κάνεις. Αλλά ισχύει πάλι το ότι αν τους θέλεις και μπορείς γιατί όχι :)

Δημοσ.

Οπως;

Όπως 1-2 Dell που βγήκαν το τελευταίο χρόνο όπως η S2415H,κάποιες Samsung (βγάζει αρκετές γενικά η samsung),BenQ,LG κ.α είναι πολλά μοντέλα.Γενικά η οθόνη θέλει ψάξιμο και αν πας για IPS/PLS panel καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και για αλλαγή.

Δημοσ.

Όπως 1-2 Dell που βγήκαν το τελευταίο χρόνο όπως η S2415H,κάποιες Samsung (βγάζει αρκετές γενικά η samsung),BenQ,LG κ.α είναι πολλά μοντέλα.Γενικά η οθόνη θέλει ψάξιμο και αν πας για IPS/PLS panel καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος και για αλλαγή.

Για τη δουλειά που θέλει δε νομίζω ότι θέλει και πολύ ψάξιμο...ας πάρει 4 απλές φτηνές οθόνες να κάνει τη δουλειά του

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγειλαμε το πρωι 4 Link.png Site: τετοια 

Χωρις ssd . Εχει και win 7 και μας συμφερει αρκετα.

Ποιά είναι ακριβώς η χρήση; 1000€ σκοπεύει να δώσει (λέμε τώρα),αν δεν το ψάξει για τέτοιο ποσό για πόσα θα το ψάξει;

Μονο δουλεια γραφειου. Σε ενα αλλο θεμα μου προτειναν την S2415H και μαλλον σε αυτη θα καταλήξω. 

btw το μπατζετ για τις οθονες θα ηταν αρκετα πιο χαμηλο , γλυτωσαμε ομως πολλα απο τους υπολογιστες. 

Δημοσ.

Ποιά είναι ακριβώς η χρήση; 1000€ σκοπεύει να δώσει (λέμε τώρα),αν δεν το ψάξει για τέτοιο ποσό για πόσα θα το ψάξει;

Έχει γράψει ότι είναι για ρεσεψιόν, ένα πρόγραμμα θα τρέχει κυρίως κι αν χρειαστεί καμιά συμπληρωματική δουλειά γραφείου

Παραγγειλαμε το πρωι 4 Link.png Site: τετοια 

Χωρις ssd . Εχει και win 7 και μας συμφερει αρκετα.

Μονο δουλεια γραφειου. Σε ενα αλλο θεμα μου προτειναν την S2415H και μαλλον σε αυτη θα καταλήξω. 

Μεγειά φίλε, καλά έκανες και πήγες σε επώνυμη λύση :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω! Επειδη τωρα εχουμε μια παλια lg και δεν χωραει γιατι ειναι κατω απο ενα πασο την εχουμε στηριξει με μια βαση vesa. Υπαρχει κατι ιδιο για δυο οθονες; Το υψος απο το σημειο που βρισκει κατω μεχρι πανω ειναι 31 εκατοστα. 

post-296451-0-84776500-1439657220_thumb.jpg

Επεξ/σία από vaggelouras
Δημοσ.

Σε ευχαριστω! Επειδη τωρα εχουμε μια παλια lg και δεν χωραει γιατι ειναι κατω απο ενα πασο την εχουμε στηριξει με μια βαση vesa. Υπαρχει κατι ιδιο για δυο οθονες; Το υψος απο το σημειο που βρισκει κατω μεχρι πανω ειναι 31 εκατοστα. 

Edit: πως μπορω να βαλω φωτο να καταλαβετε;

Πήγαινε εκεί που λέει περισσότερες επιλογές απάντησης, ανεβάσεις φωτογραφία και κάνεις εισαγωγή στο μήνυμα

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε εκεί που λέει περισσότερες επιλογές απάντησης, ανεβάσεις φωτογραφία και κάνεις εισαγωγή στο μήνυμα

done , δεν ξερω αν καταλαβαινετε βεβαια.. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια φάση πάλι σε ρεσεψιόν είχαμε στηρίξει τις οθόνες σε χειροποίητη ξύλινη βάση...σχεδόν ξαπλωμένες ήταν. Επίσης, νομίζω δεν θα βολέψουν μεγάλες οθόνες γι'αυτή τη δουλειά. Τι διάσταση κοιτάς; Και 19άρες θα κάνανε

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια φάση πάλι σε ρεσεψιόν είχαμε στηρίξει τις οθόνες σε χειροποίητη ξύλινη βάση...σχεδόν ξαπλωμένες ήταν. Επίσης, νομίζω δεν θα βολέψουν μεγάλες οθόνες γι'αυτή τη δουλειά. Τι διάσταση κοιτάς; Και 19άρες θα κάνανε

Και αυτη εδω ξαπλωμενη τη λες (19 επισης αλλα με μεγαλα περιθωρια. Πιστευω πως μια 19-22 μα μικρα περιθωρια θα ειναι ενταξει.

• Like 1
Δημοσ.

για τις οθονες, θα προτεινα την μικροτερη σε μεγεθος που μπορεις να βρεις στην αγορα, αλλα με 1080Ρ αναλυση, ωστε να εχεις αρκετη επιφανεια εργασιας, ασχετως του μεγεθους της οθονης..! 

κανε και μια μετρηση το πολυ-πολυ, να δεις αν χωρανε οι 21.5" 1080Ρ (21.5" γιατι δεν βλεπω μικροτερες 1080Ρ..)..!!  

εγω εχω την LG 22EA63 η οποια ειναι σαν αυτη  σε design, και την θεωρω αρκετα "μαζεμενη"  και με λεπτα bezels. αν χωραει εκει απο κατω, ειναι παρα πολυ ωραια οθονιτσα..!!  το "υψος" της συγκεκριμενης -χωρις βαση φυσικα- ειναι 30,6εκ..!!

ομως θα εχεις ενα θεμα με τα κουμπια του on-off και των ρυθμισεων, καθως βρισκονται στην κατω δεξια πλευρα της οθονης, και οχι μπροστα..!!

μαζι με κατι απο αυτα https://www.google.gr/search?q=dual+lcd+monitor+stand&espv=2&biw=1858&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-OhucKtxwIVAdYaCh07bAc4

θα βολευες ανα ζευγη τις οθονες..!!

• Like 2
Δημοσ.

για τις οθονες, θα προτεινα την μικροτερη σε μεγεθος που μπορεις να βρεις στην αγορα, αλλα με 1080Ρ αναλυση, ωστε να εχεις αρκετη επιφανεια εργασιας, ασχετως του μεγεθους της οθονης..! 

κανε και μια μετρηση το πολυ-πολυ, να δεις αν χωρανε οι 21.5" 1080Ρ (21.5" γιατι δεν βλεπω μικροτερες 1080Ρ..)..!!  

εγω εχω την LG 22EA63 η οποια ειναι σαν αυτη  σε design, και την θεωρω αρκετα "μαζεμενη"  και με λεπτα bezels. αν χωραει εκει απο κατω, ειναι παρα πολυ ωραια οθονιτσα..!!  το "υψος" της συγκεκριμενης -χωρις βαση φυσικα- ειναι 30,6εκ..!!

ομως θα εχεις ενα θεμα με τα κουμπια του on-off και των ρυθμισεων, καθως βρισκονται στην κατω δεξια πλευρα της οθονης, και οχι μπροστα..!!

μαζι με κατι απο αυτα https://www.google.gr/search?q=dual+lcd+monitor+stand&espv=2&biw=1858&bih=995&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi-OhucKtxwIVAdYaCh07bAc4

θα βολευες ανα ζευγη τις οθονες..!!

Το θέμα είναι ότι δεν θα χωρέσουν αυτές οι βάσεις...

• Like 1
Δημοσ.

βασεις μπορει να βαλει και ανεξαρτητες μικρες..!   

το κυριως ζητουμενο ειναι οι οθονες, να χωρεσουν εκει κατω...!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...