nekti_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ηταν ψιλοχαλασμενο απο τον μικρο κ το αποτελείωσα εγω.... ξερεις αν φτιαχνεται???
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω τι ακριβως χαλασε.... Αν μπορεις να βγαλεις το πισω καλυμμα και θα δεις γυμνο τον διακοπτη... Πατα τον με μια οδοντογλυφιδα , στυλο ,κατι , για να δεις αν δουλευει...
nekti_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 το ανοιξα κ το κουμπι δεν υπαρχει ...ειναι ενα κενο στο σημειο που ειναι το εξωτερικο κουμπι.... τα εχω δει ολα με αυτο το ταμπλετ παντως......
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ;;;;;;;;;τι κουλο ειναι αυτο;;;ακριβως μεσα απο το κουμπι επρεπε να υπαρχει ο διακοπτης....
nekti_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 και εγω ετσι πιστευα,αλλα δεν υπαρχει τιποτα απολυτως!!!! αυτο μπορει να διορθωθει???
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ανεβασε μια καθαρή φώτο να δουμε τι έχει γίνει!
nekti_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) πιστευω να σας βοηθανε οι φωτο Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από nekti_
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Χαχα καθαρη ειπα!! Δεν φαινετε τπτ σε αυτές... Focus στο ταμπλετ οχι στο background!
ice25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) καθαρή φώτο δεν το λες απ οτι μπορώ να διακρίνω είναι ενα απλό push buton του εμπορίου...μάλλον έφυγε το πλαστικό που είχε στην μέση για να μετακινεί τις εσωτερικές επαφές λογικά δεξιά αριστερά πρέπει να είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα ουσιαστικά αυτές είναι η επαφές του Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2015 από ice25
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μαυρο-κοκκινο καλωδια....τι ειναι;;;μηπως το power ειναι πανω στο καπακι;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ohhh...τοτε οπως ειπε ο φιλος απο πανω το διακοπτακι ειναι το ασπρο που φαινεται αλλα εφυγε το βυσματακι.... Καπου σου επεσε οταν το ανοιξες. .
nekti_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 μαλλον ναι...αλλα που να το βρω??? το θεμα ειναι αν μπορει καποιος να μου το αντικαταστισει ή αν ειναι τελειως αχρηστο πλεον το ταμπλετ.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Γνωμη μου....με το λινκ του ταμπλετ που εβαλες πιο πανω το εχει στα 20$ αν θυμαμαι.... Δεν αξιζει να ασχοληθεις αλλο και οποιαδηποτε επισκευη θα στοιχισει ακριβοτερα... Δοκιμασε μια πατεντα....βρες συρματακι και διπλωσε το ωστε να εφαρμοζει στην τρυπουλα του διακοπτη...πιεσε το μεσα ωστε να ενωθουν οι επαφες. Αν υπαρξει αντιδραση το βγαζεις , οπως ακριβως αφηνεις και το κουμπι.....κατι αλλο δεν μου ερχεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα