Προς το περιεχόμενο

hard reset σε no name tablet pc 7inch a23 dual core tablet pc???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως χαλασε.... Αν μπορεις να βγαλεις το πισω καλυμμα και θα δεις γυμνο τον διακοπτη... Πατα τον με μια οδοντογλυφιδα , στυλο ,κατι , για να δεις αν δουλευει...

Δημοσ.

το ανοιξα κ το κουμπι δεν υπαρχει ...ειναι ενα κενο στο σημειο που ειναι το εξωτερικο κουμπι.... τα εχω δει ολα με αυτο το ταμπλετ παντως......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθαρή φώτο δεν το λες  απ οτι μπορώ να διακρίνω είναι ενα απλό push buton του εμπορίου...μάλλον έφυγε το πλαστικό που είχε στην μέση για να μετακινεί τις εσωτερικές επαφές

λογικά δεξιά αριστερά πρέπει να είναι κολλημένο πάνω στην πλακέτα ουσιαστικά αυτές είναι η επαφές του

Επεξ/σία από ice25
Δημοσ.

Ohhh...τοτε οπως ειπε ο φιλος απο πανω το διακοπτακι ειναι το ασπρο που φαινεται αλλα εφυγε το βυσματακι.... Καπου σου επεσε οταν το ανοιξες. .

Δημοσ.

μαλλον ναι...αλλα που να το βρω??? το θεμα ειναι αν μπορει καποιος να μου το αντικαταστισει ή αν ειναι τελειως αχρηστο πλεον το ταμπλετ. 

Δημοσ.

Γνωμη μου....με το λινκ του ταμπλετ που εβαλες πιο πανω το εχει στα 20$ αν θυμαμαι.... Δεν αξιζει να ασχοληθεις αλλο και οποιαδηποτε επισκευη θα στοιχισει ακριβοτερα...

Δοκιμασε μια πατεντα....βρες συρματακι και διπλωσε το ωστε να εφαρμοζει στην τρυπουλα του διακοπτη...πιεσε το μεσα ωστε να ενωθουν οι επαφες. Αν υπαρξει αντιδραση το βγαζεις , οπως ακριβως αφηνεις και το κουμπι.....κατι αλλο δεν μου ερχεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...