Προς το περιεχόμενο

hard reset σε no name tablet pc 7inch a23 dual core tablet pc???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Μου έχουν στείλει από το εξωτερικό δώρο για τον γίο μου το "no name tablet pc 7inch a23 dual core tablet pc" και έβαλε από μόνος του μοτίβο και τώρα δεν το θυμάται και δεν μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε. δοκίμασα πόσες φορές να κάνω reset, πατώντας το power + vol (ειτε με - , είτε με + , είτε και με  + - ), αλλά δεν κάνει τίποτα. Μήπως μπορείς κανείς να με βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την βοηθεια....αλλα θα ηθελα κατι ακομα αν μπορεις. υπαρχει καπου το αρχειο για την ρομ σε winrar???

Δημοσ.

σε μπερδεψα. συγνωμη.... εγω εχω στον υπολογιστη μου εγκατεστημενο το winrar ,και αυτο που εχει το site ειναι σε winzip. και δεν μπορω να το ξεζιπαρω....   :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

Δημοσ.

Λοιπον..... Winzip winrar 7z etc ολα την ιδια δουλεια κανουν....αποσυμπιεζουν συμπιεσμενα αρχεια.... Τωρα , αν δεν ξεζιπαρεται το αρχειο που εχεις ειναι απλα στην τελικη μορφη του.....οι ρομς παντα ειναι σε αρχειο ζιπ.... Αυτο θα φορτωσεις στον φοινικα....

Λοιπον... Μπηκα στο λινκ της ρομ και ειδα....ολα ειναι οκ... Το αρχειο ειναι .img οπως πρεπει....απλα το winrar το βλεπει συμπιεσμενο..... Δεν αποσυμπιεζεις τιποτα....φορτωνεις την ρομ ως ειναι στον φοινικα...

Δημοσ.

κανω οτι μου λενε οι οδηγιες και μου βγαζει αυτο : "burn firmware failed! Please insure the firmware is valid and the device work out correctly"

τα ειχα χύμα που λενε ,μου ηρθαν και τσουβαλατα.... χαλασε το power....  θα το παω σε καποιον να δουμε αν φτιαχνετε.... σε ευχαριστω για την βοηθεια σου! να εισαι καλα και παντα τοσο εξυπηρετικος.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...