sil_unique Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το καινούριο τροφοδοτικό έχει πρίζα σούκο με γείωση όπως το παλιό ή όχι. Εαν δεν έχει γείωση θα μπορούσε να δικαιολογεί το ότι όταν το κρατάς στα πόδια δεν έχεις θέμα [κάνεις εσύ την γείωση] 1
Mathletic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το καινούριο τροφοδοτικό έχει πρίζα σούκο με γείωση όπως το παλιό ή όχι. Εαν δεν έχει γείωση θα μπορούσε να δικαιολογεί το ότι όταν το κρατάς στα πόδια δεν έχεις θέμα [κάνεις εσύ την γείωση] Τι ακριβώς είναι η γείωση? Πώς μπορώ να ξέρω αν το καινούριο τροφοδοτικό έχει πρίζα σούκο με γείωση?
sil_unique Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το καλώδιο που κουμπώνει από την πρίζα στον φορτιστή έχει 2 επαφές ή 3; Εαν έχει 3 τότε έχει και γείωση
ice25 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εμένα μου κάνει για παράσιτο στην τροφοδοσία η ακόμα και από το δισκοΜε το δίσκο το είχα πάθει με ένα εξωτερικό μάρκα με έκαψες (μέσα WD ) με εξωτερική τροφοδοσία, μόλις το πλησίαζα στο λαπτοπ τρελαίνονταν το touchpad βεβαια με βοήθησε να πάρω χαμπάρι ότι η πρίζα δεν είχε γείωση μόλις την συνέδεσα όλα οκΤώρα το νεο σου τροφοδοτικό μπορεί να βγάζει κυματωση(παράσιτο στην έξοδο)Το ότι δεν το έκανε στο άλλο asus δικαιολογείτε στο καλύτερο ή σε καλύτερη κατάσταση κύκλωμα τροφοδοσίας της μητρικής(οι πυκνωτές χάνουν χωρητικότητα με τα χρόνια)
Alt3rnative Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Το κάνει μόνο όταν το λαπτοπ ειναι πανω στον φορτιστη. Ο φορτιστής έχει τρία πινάκια οποτε εχει γειωση. Μολις βγει απο το ρευμα και μεινει με μπαταρια σταματαει να το κανει.
toshd3000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 εχεις καθαρισει ποτε το ποντικι απο κατω?!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα