Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η συνθεσεις σου ειναι απαραδεκτες και ανισόρροπες οπως και εσυ.(αυτο αποδεικνύεις με αυτα που γραφεις)

καλο σου μεσημερι και περαστικα. καλυτερα να πας διακοπες με τα λεφτα που θα δωσεις για πισι να ηρεμήσεις!!!!!

Αποκάλυψες κι εσύ τον χαρακτήρα σου......μπράβο.

Κάποιος άλλος;;;;Να δούμε πόσοι τέτοιοι είστε εδώ μέσα.........

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν δε σεβοντε την προσπαθεια που κανω εστο και για καποιον που ειναι λαθος (οπως εσενα τωρα με την δικη σου αποψη που εχεις) και με βρίζει και δεν ξερω εγω τι απλα απαντάω με το επιπεδο που μου μιλανε.ξερεις αν και απο καλυτερη εμπιρια του άλλου στην εξυπνάδα μπορει καμια φορα αυτος που κατεβαίνει στο επιπεδο του να καταφερνει να κερδιζει. ;)

καλο σου μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ φίλε μου δεν βλέπεις σε αυτό το ποστ αυτο που περιγράφω δλδ;;; Είμαι τρελός;;; Αυτό θες να μου πεις;;; Από το 2007 είμαι μέλος άσε με να ξέρω καλύτερα τη παίζει στο φόρουμ...έχει έρθει και έχει φύγει κόσμος από εδώ....παιδάκια και παιδάκια..............

Και στο κάτω κάτω είπα έχω δύο συστήματα και θέλω να μου πουν ποιο είναι καλύτερο....μετά το χάος....ξύλα πέτρες.....

Ένας δεν βρέθηκε να μου απαντήσει σε αυτό που ρωτούσα στο αρχικό ποστ....ούτε ένας.........Κατά τα άλλα είστε πολλοί εσείς που ξέρετε πολλά παραπάνω από εμένα....κούνια που σας κούναγε........

Σου απαντησαμε, καμία απο τα 2. Οπως ειπε και ο nikos1982 και οι δυο συνθεσεις ειναι ανισορροπες. Ηρθες σε τεχνολογικο forum και ζητας την αποψη μας την οποια δεν δεχεσαι. Οποτε γιατι μπηκες στον κοπο να γραψεις εδω? Παρε και μια 4κ αναλυση οθονη να ολοκληρωσεις το σετακι σου. Καλο μεσημερι και ξυδακι για τα νευρα.

Δημοσ.

οταν δε σεβοντε την προσπαθεια που κανω εστο και για καποιον που ειναι λαθος (οπως εσενα τωρα με την δικη σου αποψη που εχεις) και με βρίζει και δεν ξερω εγω τι απλα απαντάω με το επιπεδο που μου μιλανε.ξερεις αν και απο καλυτερη εμπιρια του άλλου στην εξυπνάδα μπορει καμια φορα αυτος που κατεβαίνει στο επιπεδο του να καταφερνει να κερδιζει. ;)

καλο σου μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν σε σέβομαι επειδη δεν συμφωνώ μαζί σου και επειδη ΕΣΥ με χλευάζεις;;;;;; Σε βρίζω και δεν ξέρω τι άλλο;;;;; Σοβαρά τώρα;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

skopelmix μπράβο παλικάρι, μας έδειξες τον πραγματικό εκδικητικό και αλαζονικό (χωρίς λόγο) εαυτό σου και για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο ανίκητος που απλά έχει κάνει -επιεικώς να το πω- off topic post και ακόμα χειρότερα personal empathy. A και να μην ξεχάσω, ναι, ο i3 είναι αξιολύπητος γιατί τον έχω και μπορώ να έχω γνώμη, δεν μιλάω με λόγια του αέρα....όπως πολλοί εδώ μέσα. Και θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις σε κανένα μου θέμα, σαν χάρη στο ζητάω γιατί με κάνεις κι εμένα να παρεκτρέπομαι.

Επίσης να πω ότι όλοι έχετε κολλήσει για την ακριβή mobo που έχω επιλέξει...μα γιατί όχι; δλδ με το υπάρχουν σύστημα εάν αποφασίσω μετά από 2 χρόνια να πετάξω επάνω έναν 4790K στην mobo δεν θα αξίζει το σύστημα;;; Κοιτάξτε το λίγο μακροπρόθεσμα δεν μπορούμε κάθε 3 χρόνια να αγοράζουμε νέο pc. Έχω άδικο ως προς την αναβάθμιση που αναφέρω;;;

ή δεν διαβάζετε τι γράφω ή ζηλεύετε μέχρι θανάτου εσείς οι μάγκες που χλευάζετε και κοροϊδεύεται αλλά μάλλον είστε ακόμα παιδάκια οπότε σας δικαιολογώ. Καλή συνέχεια να έχετε σε αυτό που κάνετε είστε άξιοι τις μοίρας σας.... παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα μου από κάποιον mod δεν είστε άξιοι να με βοηθήσετε γιατί πολύ απλά δεν βοηθήσατε.....μόνο κοροϊδεύατε. Κάποια δεν είστε άξιοι εδώ μέσα ούτε το σάλιο μου να ξοδέψω. Καλή χώνεψη γατάκια.

Εσύ φίλε μου δεν βλέπεις σε αυτό το ποστ αυτο που περιγράφω δλδ;;; Είμαι τρελός;;; Αυτό θες να μου πεις;;; Από το 2007 είμαι μέλος άσε με να ξέρω καλύτερα τη παίζει στο φόρουμ...έχει έρθει και έχει φύγει κόσμος από εδώ....παιδάκια και παιδάκια..............

Και στο κάτω κάτω είπα έχω δύο συστήματα και θέλω να μου πουν ποιο είναι καλύτερο....μετά το χάος....ξύλα πέτρες.....

Ένας δεν βρέθηκε να μου απαντήσει σε αυτό που ρωτούσα στο αρχικό ποστ....ούτε ένας.........Κατά τα άλλα είστε πολλοί εσείς που ξέρετε πολλά παραπάνω από εμένα....κούνια που σας κούναγε........

τα μπολτ ειναι η απαντηση στο ποιος χλευάζει απο την αρχη πριν καν σου απαντησω σε κατι.

• Like 2
Δημοσ.

"Θελω το pc για browsing, οποτε ας βαλω 210 ευρω μητρικη asus γιατι αυτη εμπιστευομαι". seems legit

τι μηπως τσακωθουνε?

:) Τι να πεις.

Φιλαράκο δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νύχια μας να ξέρουμε τί επεξεργαστή έχει ς στο άλλο σου pc και αν το case που διαθέτεις παίρνει ATX factor Μητρική αλλά άν σου φαίνεται αξιολύπητος ο ι3 gia browsing και προτείνεις Α10 7800 με μητρική 180 ευρω για browsing  σύν όλα αυτά που γράφεις περι uber ASUS kai corsair μάλλον εσύ είσαι για κλάματα,αγόρασε λοιπόν ότι σε ευχαριστεί αρκετά ασχοληθηκάμε.

Δάκρυσα, κλειδωμένος επεξεργαστής με rog z97 μητρική που είναι για OC...

So much win... :-D

Αντίστοιχα και για το amd σύστημα.. :-D

Και όλα αυτά τα μηνύματα είναι ακριβώς πριν από κάθε δικό μου που παράθεσες....

Δημοσ.

γτ πολυ απλα δεν διαβαζες τι σου λενε τα παιδια πριν ολα αυτα.η επειδη δεν θελεις η επειδη εισαι κολλημένος με την γυαλα.βγες λιγο εξω απο την γυαλα και ασε τους κομπλεξισμους.σου προτάθηκαν καποια πραγματα τα οποια απόρριψες.σου ειπανε οτι δεν ειναι σωστα αυτα που εχεις επιλέξει και εσυ τον χαβασου.οποτε περαστικα και καλο καλοκαιρι.

Δημοσ.

Νίκο άστο ρε φίλε είσαι κι εσύ είμαι κι εγώ άλλα περισσότερο είναι όλοι οι άλλοι εδώ μέσα ........τι να μου αποδείξεις και τι να σου αποδείξω χέσε μέσα..........Καταλαβαίνεις(θέλω να πιστεύω) ότι έχω δίκαιο για την συμπεριφορά των άλλων στις απαντήσεις τους στο θέμα μου....απλά κι εγώ άνθρωπος είμαι........Ναι και το παραδέχτηκα(σε ποιό πάνω απάντησή μου) ότι έχω κόλλημα με κάποια πράγματα και δεν το αλλάζω......εάν μπορείς να βοηθήσεις(εσύ ή ο οποιοσδήποτε) σε αυτο που ρώτησα καλός εάν όχι μην γράφεις τπτ. Ευχαριστώ και καλό καλοκαίρι και από εμένα.

Δημοσ.

Απαντήσεις πήρες, που λίγο πολύ αυτό λέγαν..

η συνθεσεις σου ειναι απαραδεκτες και ανισόρροπες...

Τώρα αν εσύ ήθελες απλά επιβεβαίωση για το πόσο γαμάτες συνθέσεις έκανες και δεν σκόπευες να ακούσεις κάποια άλλη πρόταση ή πετάς ατάκες του στύλ μόνο AMD με AMD γιατί έτσι, τότε...

deal-with-it.gif

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που προσπαθούν να σου πουν τα παιδιά, είναι ότι οι 2 συνθέσεις του πρώτου ποστ είναι λίγο-πολύ λάθος από πολλές απόψεις. Ο καθένας έχει τα κολλήματά του, δεκτό, αν θέλεις μόνο Asus και Corsair ή intel-nvidia και amd-amd είναι σαφώς δικό σου θέμα. Οι συνθέσεις όμως είναι λάθος για άλλους λόγους. Θα σπαταλήσεις πολλά χρήματα χωρίς να έχεις την ανάλογη απόδοση.

Μπορείς να κάνεις έναν τέτοιο συνδυασμό:

http://i.snag.gy/hhZFG.jpg

Δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε gaming απ' ό,τι κατάλαβα, οπότε μπορείς να μείνεις με τα ενσωματωμένα του επεξεργαστή. Χρησιμοποίησε ένα καλό μέρος του budget (200-300€) για να πάρεις μια καλή Asus (:P)  οθόνη που θα σου μείνει και θα είναι επένδυση για το μέλλον. Και αν δεις ότι χρειάζεσαι επιπλέον κάρτα γραφικών, αγοράζεις μία Asus gtx στο μέλλον με τα χρήματα που θα σου περισσέψουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παλίκαρε, πόσο αδαής είσαι φαίνεται από την AMD σύνθεση, που πας και βάζεις apu (7800, την πιο δυνατή σε θέμα ενσωματωμένων γραφικών από την AMD), μνήμες 2133MHz που είναι καλές όντως για την apu ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. Δηλαδή ακυρώνεις εντελώς τις 2 προηγούμενες επιλογές...

Αλλά ναι εμείς δεν ξέρουμε... :rolleyes:

Συνέχισε την πορεία σου προς την αποτυχία... :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν ξέρω ρε ξεροκέφαλε ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιαυτό ρώτησα εδώ μέσα....ΕΛΕΟΣ. Μην αναφέρεις τώρα αφού δεν ξέρεις γιατι θες ντε και καλά ASUS και Corsair. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ  πως αλλιώς να το πώ για να καταλάβεις δλδ;;;

Δημοσ.

Τόση ώρα κάθεσαι και μου την μπαίνεις.......Δώσε κάτι με αυτό που ζητάω και άσε τους εμπαιγμούς και τα κορόιδεματα..... τόσο δύσκολο σου είναι να φερθείς φυσιολογικά;;;;;;

:)

asus corsair intel  nvidia ακριβως οπως τα θελεις καλοδούλευτα

Αυτό μάλιστα ρε Νίκο...πυροβολάει.....κάνω λάθος;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...