Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

r9 270x

970A-DS3P

6300

Z11 +

BARRACUDA 1TB

HYPERX SAVAGE 8GB

Και τα ρέστα οθόνη αλλά να σου πει κάποιος άλλος γιατί δεν ξέρω καλά από οθόνες πάντως δες σε κάτι 23+ με ips και 1080+

αυτά! 

Πρώτον, είναι τυχαίο ότι και οι δύο (asrock και gb) μητρικές που μου έδειξες υπάρχουν και στο stockhouse του eshop.gr; Δεύτερον δεν χρειάζομαι δεύτερο σκληρό...έχω και από τέτοιον. Τρίτον εάν πάω σε FX δεν θα μείνω στον 6300 θα πάω τουλάχιστον 8320.Τις ram της Kingston μπορώ να τις δεκτώ είναι εφάμιλλες των Corsair σε ποιότητα.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PER.810834.jpg PER.810834

CASE CORSAIR OBSIDIAN SERIES 350D BLACK

product_wishlist_small.jpg

96.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 96.90 € basket_delete.png PER.170369.jpg PER.170369

ΟΘΟΝΗ ASUS LED 23'' VX239H-W FULL HD WHITE

184.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 184.90 € basket_delete.png PER.524377.jpg PER.524377

ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H97M-PLUS RETAIL

112.88 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 112.88 € basket_delete.png PER.549610.jpg PER.549610

RAM CORSAIR CMZ8GX3M2B1600C9G VENGEANCE GREEN 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

59.54 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 59.54 € basket_delete.png PER.558490.jpg PER.558490

CPU INTEL CORE I3-4170 3.70GHZ LGA1150 - BOX

123.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 123.90 € basket_delete.png PER.513726.jpg PER.513726

VGA ASUS RADEON R9 270X R9270X-DC2-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

225.57 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 225.57 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 803.69 €

Επεξ/σία από skopelmix
Δημοσ.

skopelmix καλά τα πήγαινες αλλά στη πορεία τα χάλασες...δεν θα βάλω mini ή micro atx...μόνο atx...μετά μου έβαλες από i5 4460 και fx 8320 των i3 ε όχι.....έχω i3  σε άλλο pc και θέλω να βάλω τα κλάματα με αυτο το cpu.

Υ.Γ. και κουτί έχω....Αυτό.

Δημοσ.

Να πάρω το πρώτο πακέτο δλδ με άλλη mobo και να προσθέσω την 370;;; Μπα....Δεν κάνω άλλη φορά τέτοιο λάθος.... Μόνο Intel - Geforce και AMD - ATI(AMD). Ανάμιξη δεν παίζει.

τι μηπως τσακωθουνε?

:) Τι να πεις.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλαράκο δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νύχια μας να ξέρουμε τί επεξεργαστή έχει ς στο άλλο σου pc και αν το case που διαθέτεις παίρνει ATX factor Μητρική αλλά άν σου φαίνεται αξιολύπητος ο ι3 gia browsing και προτείνεις Α10 7800 με μητρική 180 ευρω για browsing  σύν όλα αυτά που γράφεις περι uber ASUS kai corsair μάλλον εσύ είσαι για κλάματα,αγόρασε λοιπόν ότι σε ευχαριστεί αρκετά ασχοληθηκάμε.

• Like 3
Δημοσ.

<p>Φιλαράκο δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νύχια μας να ξέρουμε τί επεξεργαστή έχει ς στο άλλο σου pc και αν το case που διαθέτεις παίρνει ATX factor Μητρική αλλά άν σου φαίνεται αξιολύπητος ο ι3 gia browsing και προτείνεις Α10 7800 με μητρική 180 ευρω για browsing  σύν όλα αυτά που γράφεις περι uber ASUS kai corsair μάλλον εσύ είσαι για κλάματα,αγόρασε λοιπόν ότι σε ευχαριστεί αρκετά ασχοληθηκάμε.</p>

Κύριοι λίγο πιο όμορφα ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητες του

Δημοσ.

skopelmix μπράβο παλικάρι, μας έδειξες τον πραγματικό εκδικητικό και αλαζονικό (χωρίς λόγο) εαυτό σου και για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο ανίκητος που απλά έχει κάνει -επιεικώς να το πω- off topic post και ακόμα χειρότερα personal empathy. A και να μην ξεχάσω, ναι, ο i3 είναι αξιολύπητος γιατί τον έχω και μπορώ να έχω γνώμη, δεν μιλάω με λόγια του αέρα....όπως πολλοί εδώ μέσα. Και θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις σε κανένα μου θέμα, σαν χάρη στο ζητάω γιατί με κάνεις κι εμένα να παρεκτρέπομαι.

Επίσης να πω ότι όλοι έχετε κολλήσει για την ακριβή mobo που έχω επιλέξει...μα γιατί όχι; δλδ με το υπάρχουν σύστημα εάν αποφασίσω μετά από 2 χρόνια να πετάξω επάνω έναν 4790K στην mobo δεν θα αξίζει το σύστημα;;; Κοιτάξτε το λίγο μακροπρόθεσμα δεν μπορούμε κάθε 3 χρόνια να αγοράζουμε νέο pc. Έχω άδικο ως προς την αναβάθμιση που αναφέρω;;;

Δημοσ.

Φιλαράκο δεν μπορουμε να μυρισουμε τα νύχια μας να ξέρουμε τί επεξεργαστή έχει ς στο άλλο σου pc και αν το case που διαθέτεις παίρνει ATX factor Μητρική αλλά άν σου φαίνεται αξιολύπητος ο ι3 gia browsing και προτείνεις Α10 7800 με μητρική 180 ευρω για browsing  σύν όλα αυτά που γράφεις περι uber ASUS kai corsair μάλλον εσύ είσαι για κλάματα,αγόρασε λοιπόν ότι σε ευχαριστεί αρκετά ασχοληθηκάμε.

Αυτο ακριβως...!

skopelmix μπράβο παλικάρι, μας έδειξες τον πραγματικό εκδικητικό και αλαζονικό (χωρίς λόγο) εαυτό σου και για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο ανίκητος που απλά έχει κάνει -επιεικώς να το πω- off topic post και ακόμα χειρότερα personal empathy. A και να μην ξεχάσω, ναι, ο i3 είναι αξιολύπητος γιατί τον έχω και μπορώ να έχω γνώμη, δεν μιλάω με λόγια του αέρα....όπως πολλοί εδώ μέσα. Και θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις σε κανένα μου θέμα, σαν χάρη στο ζητάω γιατί με κάνεις κι εμένα να παρεκτρέπομαι.

Επίσης να πω ότι όλοι έχετε κολλήσει για την ακριβή mobo που έχω επιλέξει...μα γιατί όχι; δλδ με το υπάρχουν σύστημα εάν αποφασίσω μετά από 2 χρόνια να πετάξω επάνω έναν 4790K στην mobo δεν θα αξίζει το σύστημα;;; Κοιτάξτε το λίγο μακροπρόθεσμα δεν μπορούμε κάθε 3 χρόνια να αγοράζουμε νέο pc. Έχω άδικο ως προς την αναβάθμιση που αναφέρω;;;

Εχεις σκοπο να κανεις ποτε τρελο oc η cf/sli? Αν οχι η mobo των 200 ευρω ειναι απλα overkill για το συστημα που αναφερεις. Ειναι σαν να σου λεω σε ενα μηχανημα με Pentium 4, βαζω ενα 1500αρι τροφοδοτικο. Απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι δεν εχεις μεγαλη εμπειρια πανω στο στησιμο του υπολογιστη (ουτε εγω εχω) αλλα δεν ακους και κανεναν...Ξερεις κατι? Τα λεφτα ειναι δικα σου οποτε παρε οτι θελεις εσυ. 

Προσωπικα για Browsing θα επελεγα την Asus Maximus VII Gene που ειπες, με 2 titan x και 32 giga ram.

Δημοσ.

Δάκρυσα, κλειδωμένος επεξεργαστής με rog z97 μητρική που είναι για OC...

So much win... :-D

Αντίστοιχα και για το amd σύστημα.. :-D

Δημοσ.

Δάκρυσα, κλειδωμένος επεξεργαστής με rog z97 μητρική που είναι για OC...

So much win... :-D

Αντίστοιχα και για το amd σύστημα.. :-D

ή δεν διαβάζετε τι γράφω ή ζηλεύετε μέχρι θανάτου εσείς οι μάγκες που χλευάζετε και κοροϊδεύεται αλλά μάλλον είστε ακόμα παιδάκια οπότε σας δικαιολογώ. Καλή συνέχεια να έχετε σε αυτό που κάνετε είστε άξιοι τις μοίρας σας.... παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα μου από κάποιον mod δεν είστε άξιοι να με βοηθήσετε γιατί πολύ απλά δεν βοηθήσατε.....μόνο κοροϊδεύατε. Κάποια δεν είστε άξιοι εδώ μέσα ούτε το σάλιο μου να ξοδέψω. Καλή χώνεψη γατάκια.

Δημοσ.

ή δεν διαβάζετε τι γράφω ή ζηλεύετε μέχρι θανάτου εσείς οι μάγκες που χλευάζετε και κοροϊδεύεται αλλά μάλλον είστε ακόμα παιδάκια οπότε σας δικαιολογώ. Καλή συνέχεια να έχετε σε αυτό που κάνετε είστε άξιοι τις μοίρας σας.... παρακαλώ να διαγραφεί το θέμα μου από κάποιον mod δεν είστε άξιοι να με βοηθήσετε γιατί πολύ απλά δεν βοηθήσατε.....μόνο κοροϊδεύατε. Κάποια δεν είστε άξιοι εδώ μέσα ούτε το σάλιο μου να ξοδέψω. Καλή χώνεψη γατάκια.

μαλλον δεν ξερεις τι θελεις και τι ψαχεις.αν εσυ θελεις καποια πραγματα μπορεις καλυστα να πας να τα παρεις.αν δεν σου αρεσουν η αποψεις και η προτασης τον παιδιον σεβαστο οπως και η δικη σου αποψη.ειμαστε πολλα παιδια εδω μεσα που ξερουμε αρκετα και πολλα περισοτερα απο εσενα για αυτο σε παρακαλω μην μιλας ετσι γιατι δεν ξερεις κανεναν μας.

καλη αγορα με το pc σου.

• Like 2
Δημοσ.

μαλλον δεν ξερεις τι θελεις και τι ψαχεις.αν εσυ θελεις καποια πραγματα μπορεις καλυστα να πας να τα παρεις.αν δεν σου αρεσουν η αποψεις και η προτασης τον παιδιον σεβαστο οπως και η δικη σου αποψη.ειμαστε πολλα παιδια εδω μεσα που ξερουμε αρκετα και πολλα περισοτερα απο εσενα για αυτο σε παρακαλω μην μιλας ετσι γιατι δεν ξερεις κανεναν μας.

καλη αγορα με το pc σου.

Εσύ φίλε μου δεν βλέπεις σε αυτό το ποστ αυτο που περιγράφω δλδ;;; Είμαι τρελός;;; Αυτό θες να μου πεις;;; Από το 2007 είμαι μέλος άσε με να ξέρω καλύτερα τη παίζει στο φόρουμ...έχει έρθει και έχει φύγει κόσμος από εδώ....παιδάκια και παιδάκια..............

Πιστεύω πως ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στο τι ζητάω από εσάς.... έχω δύο επιλογές και ρωτάω ποια είναι καλύτερη δεν έχει να κάνει με το τι θα προτείνετε εσείς. Ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα. Ευχαριστώ. Και μην παρεξηγηθείς. το είπα όσο ποιο όμορφα μπορώ.

Εάν πάλι πιστεύεται ότι το θέμα μου είναι σε λάθος τοπικ παρακαλώ να μεταφερθεί.

Και στο κάτω κάτω είπα έχω δύο συστήματα και θέλω να μου πουν ποιο είναι καλύτερο....μετά το χάος....ξύλα πέτρες.....

Ένας δεν βρέθηκε να μου απαντήσει σε αυτό που ρωτούσα στο αρχικό ποστ....ούτε ένας.........Κατά τα άλλα είστε πολλοί εσείς που ξέρετε πολλά παραπάνω από εμένα....κούνια που σας κούναγε........

Δημοσ.

η συνθεσεις σου ειναι απαραδεκτες και ανισόρροπες οπως και εσυ.(αυτο αποδεικνύεις με αυτα που γραφεις)

καλο σου μεσημερι και περαστικα. καλυτερα να πας διακοπες με τα λεφτα που θα δωσεις για πισι να ηρεμήσεις!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...