spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα οπότε δώστε φώτα, σας παρακαλώ πρέπει να τον αγοράσω στις επόμενες 7 μέρες.... 1η επιλογή: Intel I5 4460 3.2 Asus Maximus VII Gene Asus GTX750 2GB GDDR5 STRIX(128bit) Corsair 2X4(8GB) (1600mhz) 2η επιλογή: AMD A10 7800 3.5 ASUS CROSSBALE RANGER ASUS R7 370 STRIX(256bit) Corsair 2X4(8GB) (2133mhz) Όπως καταλαβαίνετε στις παρενθέσεις έχω γράψει τους ενδοιασμούς μου bit GPU και mhz των ram αλλα με ενδιαφέρει να μου πείτε γνώμες σαν σύνολο.. Τα watt δεν με πολυενδιαφέρουν αν και πάνω κάτω είναι τα ίδια στα δυο αυτά συστήματα. Το pc θα φτιαχτεί για ανάμικτη χρήση κυρίως βαρύ browsing και κάνα lol και la2 άντε πού και πού κάνα λίγο ποιο βαρύ game. Στο σύστημα εννοείτε πως θα υπάρχει SSD. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ποσό που διαθέτουμε : 850€Χρήση υπολογιστή : Βαρύ browsing, ελαφρύ έως μέτριο gaming.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΌχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΝαίΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). eshop.grΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? μόνο eshop.grΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΌχιΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Όχι Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από spysoumi
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πρώτα συμπλήρωσε αυτά Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πιστεύω πως ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στο τι ζητάω από εσάς.... έχω δύο επιλογές και ρωτάω ποια είναι καλύτερη δεν έχει να κάνει με το τι θα προτείνετε εσείς. Ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα. Ευχαριστώ. Και μην παρεξηγηθείς. το είπα όσο ποιο όμορφα μπορώ. Εάν πάλι πιστεύεται ότι το θέμα μου είναι σε λάθος τοπικ παρακαλώ να μεταφερθεί.
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Πιστεύω πως ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στο τι ζητάω από εσάς.... έχω δύο επιλογές και ρωτάω ποια είναι καλύτερη δεν έχει να κάνει με το τι θα προτείνετε εσείς. Ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα. Ευχαριστώ. Και μην παρεξηγηθείς. το είπα όσο ποιο όμορφα μπορώ. Εάν πάλι πιστεύεται ότι το θέμα μου είναι σε λάθος τοπικ παρακαλώ να μεταφερθεί. Κανένα πρόβλημα έτσι και αλλιώς "μια παρέα" είμαστε εδώ! Εγώ σου είπα να μας αναφέρεις τα παραπάνω πχ στο 1ο με τον intel θα έβαζα καλύτερο cpu και λίγο φτηνότερη μητρική αν θες κάνε ένα κόπο και συμπλήρωσε την φόρμα για να πάρεις ολοκληρωμένες απαντήσεις!
spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έκανα επεξεργασία του πρώτου ποστ και πρόσθεσα την φόρμα. 1
andreapaog328 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 για το πρωτο... προσωπικα δε θαδινα 2 κατοσταρικα για μητρικη απ τη στιγμη που το συστημα παει για browsing και δε πας για oc/sli. κοβεις απο κει 50-100 γιουρο και παιρνεις πολυ καλυτερα πραγματα γυρω γυρω...καλυτερη gpu να σου μεινει κιολας κοψε απ τη mobo βαλτα στην 370 και gg
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δες και σε fx στα 850 βάζεις και τον 8320 αν και καλύτερα να έβαζες έναν 6300 και μια καλή κάρτα γραφικών! πχ 6300 970 pro4 r2.0 Bx100 370
spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να πάρω το πρώτο πακέτο δλδ με άλλη mobo και να προσθέσω την 370;;; Μπα....Δεν κάνω άλλη φορά τέτοιο λάθος.... Μόνο Intel - Geforce και AMD - ATI(AMD). Ανάμιξη δεν παίζει.
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) γιατί το λες λάθος? πολλά παιδιά εδώ μέσα όπως και εγώ έχουμε intel-ati δίχως προβλήματα! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από Duck Dodgers 1
spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να κατάλαβες γιατί σου είπα ότι ήμουν ξεκάθαρος στις δύο επιλογές που έδωσα γιατί αρχίζετε και μου προτείνετε πράγματα που εγώ προσωπικά όταν τα ακούω κάνω εμετό(π.χ. AsRock). Οπότε να προσδιορίσω ότι επιλέγω μόνο ASUS και Corsair σε όλα τα επιμέρους κομμάτια τίποτα άλλο. Μην μου πείτε γιατί...γιατί απλά αυτές εμπιστεύομαι. γιατί το λες λάθος? πολλά παιδιά εδώ μέσα όπως και εγώ έχουμε ntel-ati δίχως προβλήματα! Ναι φίλε μου δεν αντιλέγω απλά έχω κι εγώ τα παθήματα που έγιναν μαθήματα. Και δεν αλλάζω γνώμη δύστυχος. Επίσης να αναφέρω πως υπάρχει ήδη SSD και PSU( Corsair εννοείτε ).
andreapaog328 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να πάρω το πρώτο πακέτο δλδ με άλλη mobo και να προσθέσω την 370;;; Μπα....Δεν κάνω άλλη φορά τέτοιο λάθος.... Μόνο Intel - Geforce και AMD - ATI(AMD). Ανάμιξη δεν παίζει. τι μηπως τσακωθουνε? 2
hliastsek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 "Θελω το pc για browsing, οποτε ας βαλω 210 ευρω μητρικη asus γιατι αυτη εμπιστευομαι". seems legit 1
spysoumi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 τι μηπως τσακωθουνε? Ακριβός αυτό(διένεξη). "Θελω το pc για browsing, οποτε ας βαλω 210 ευρω μητρικη asus γιατι αυτη εμπιστευομαι". seems legit Κάπως έτσι. ποία ακριβώς? τότε αλλάζει το "πλάνο" PSU CS550M 80+ GOLD SSD CSSD-F120GBLSB Force
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 r9 270x970A-DS3P 6300 Z11 + BARRACUDA 1TB HYPERX SAVAGE 8GB Και τα ρέστα οθόνη αλλά να σου πει κάποιος άλλος γιατί δεν ξέρω καλά από οθόνες πάντως δες σε κάτι 23+ με ips και 1080+αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα