atheatos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έχω βαρεθεί αυτή την ανοησία με την "αντιγραφή". Πάμε ενα ενα 1. Το Chromebox της Samsung είναι αυτό. Δεν ξέρω που βρήκε την εικόνα ο βλάκας που την εφτιαξε αλλά σε τεχνολογικό site είσαι. Ενα ρημάδι google search μπορείς να το κάνεις. http://tinyurl.com/p3txowx 2. Αυτό είναι το Samsung SPH-I300 απο το 2001 http://tinyurl.com/ourwxma και αυτό το Samsung Instict απο το 2007 http://tinyurl.com/ojjctfr 3. Tα icons στο store δεν έχουν σχέση. Εκτός αν θες να πεις πως ολα τα τετράγωνα με στρογγυλές άκρες είναι πατέντα της Apple. Τότε γιατί δεν έκραζες και τις τελευταίες εκδόσεις του Symbian; 4. To λαπτοπ στο δίνω αν και τα Chromebook της Samsung είναι πιο χοντρά με πιο στρογγυλες γωνίες. 5. Πως ακριβώς είναι ίδια αυτά τα ακουστικά εκτός απο το χρώμα; Αλλά ασε να μαντέψω... Το λευκό είναι πατέντα Apple. 6. To καλώδιο στο δίνω. Με την προυπόθεση πως θα παραδεχτείς πως τα καλώδια της Apple σήμερα είναι μικρότερα και μοιάζουν με της Samsung. 7. Δεν ασχολούμαι καν με την βλακεία που δείχνει το πενάκι. Θα πω μονο πως αν θες να το πάμε έτσι το 97 η Palm έβγαλε το PalmPilot το οποίο φυσικά δεν θυμάσαι γιατί απο τα posts σου καταλαβαίνει κανείς πως δεν είσαι παραπάνω απο 10-15 Και επειδή έγραψα πολλά. Απο το να γράφεις βλακείες που δεν ισχύουν θα έπρεπε να χαίρεσαι με τις πιθανές αντιγραφές. Αν η Apple δεν δανειζόταν (αντέγραφε για σένα) την ιστορία της Nokia και της Motorola δεν θα είχαμε iPhone. Αν η Samsung δεν δανειζόταν (αντέγραφε για σένα) τις ιδέες της Apple δεν θα είχαμε S και Note. Αν οι κινέζοι δεν δανείζονταν (αντέγραφαν για σένα) τις ιδέες όλων τώρα δεν θα είχαμε την Xiaomi/ZTE κτλ να βγάζουν τρομερές συσκευές με 250 Ευρώ. Αλλά βέβαια τα παιδάκια σαν εσένα δεν ενδιαφέρονται για το καλό του καταναλωτή. διαφέρονται να μπορούν να μπαίνουν σε forums και να γράφουν "η δικιά μου προσωπική επιλογή συσκευής είναι καλύτερη απο την δικιά σου προςωπική επιλογή νια νια νια". Αλλιώς θα ανέβαζες και καμά εικόνα με το τι έχει κλέψει η Apple απο το Android που το iOS κοντεύει να γίνει skin του Android! Αν αυριο το πρωί η Apple/Samsung βγάλει μια συσκευη που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που πάντα έψαχνα, το τελευταίο που με απασχολεί θα είναι αν θα μοιάζει με της Samsung/Apple. Σχετικά με το mac mini και φαντάζομαι και chromebox , αυτα που εδειξε στις φωτογραφίες ειναι η κάτω επιφανεια τους. Οποτε το 1. Το Chromebox της Samsung είναι αυτό. Δεν ξέρω που βρήκε την εικόνα ο βλάκας που την εφτιαξε αλλά σε τεχνολογικό site είσαι. Ενα ρημάδι google search μπορείς να το κάνεις. http://tinyurl.com/p3txowx νομίζω ,στο πρωτο κιόλας επιχειρημα , εσύ δεν έχεις συνειδοτοποιήσει οτι βρίσκεσαι σε τεχνολογικό site και αν βαρέθηκες τις συγκρισεις δεν χρειαζεται να τις σχολιαζεις αφού δεν έχουν νοημα και όλοι αντιγράφουν. Υπ'οψιν δεν διαφωνώ μαζί σου αλλα δεν βρίσκω λογο να μπαίνεις σε μια αχρηστη διαδικασία που μπορεί να σου γυρίσει μπουμερανκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Νομίζω ότι άργησε να κάνει την διαφορά οπότε όλα είναι θέμα αισθητικής...και μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δλδ για να διαβάσεις τα notifications θα πρέπει να περιστρέψεις τον καρπό σου ή το κεφάλι σου ή και τα 2 κατά 180 μοίρες?.... η Samsung τουλάχιστον δίνει επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δλδ για να διαβάσεις τα notifications θα πρέπει να περιστρέψεις τον καρπό σου ή το κεφάλι σου ή και τα 2 κατά 180 μοίρες?.... η Samsung τουλάχιστον δίνει επιλογές Κοίτα, για να μην υπερβάλλουμε, εμένα με αρέσει αυτό. Και σαν design και σαν στυλ στα notifications. Το θέμα είναι με τι θα είναι συμβατό με το tizen που θα τρέχει καθώς και τι συμβαίνει με την μπαταρία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα