Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως χρειάζεσαι αλλαγή πάστας? Για καλό και για κακό, τρέξε το  Malwarebytes ή το AdwCleaner.

Το καθαρίζεις συχνά?

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας..Πρεπει να περασε ιος στον υπολογιστη και με το καλημερα cpu gpu βαραει 70 βαθμους...Την βοηθεια σας!

Μπορεις να εισαι λιγο πιο σαφης? Το πρωι ειχες καλες θερμοκρασιες,τωρα τι εγινε και αλλαξε η κατασταση? Κατεβασες υποπτο λογισμικο?Πηγες σε τσοντο site? :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Χα χα χα!Για τετοια πραγματα εχω το κινητο!!Οχι κατεβασα απο το stardock εφαρμογη που κανει τα windows 10 σαν τα 7 και απο εκει και μετα ο υπολογιστης εγινε φουρνακι!

Δημοσ.

Χα χα χα!Για τετοια πραγματα εχω το κινητο!!Οχι κατεβασα απο το stardock εφαρμογη που κανει τα windows 10 σαν τα 7 και απο εκει και μετα ο υπολογιστης εγινε φουρνακι!

Ξήλωσε το πρόγραμμα τούτο που πέρασες με revo uninstaller και πάτα την advanced επιλογή για να διαγράψει και τις καταχωρήσεις σε registry/leftover αρχεία.

• Like 2
Δημοσ.

Πάτα Ctrl+Shift+Esc και πήγαινε στην καρτέλα processes και δες μήπως γράφει πουθενά τη λέξη miner...

Πιθανώς να στο έχουν μετατρέψει το pc σου σε bitcoin miner και δουλεύουν όλοι οι πυρήνες στο 100% και σου σηκώνει θερμοκρασίες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν πιστευω οτι ο ιος σου ανεβαζει θερμοκρασιες..παρε ενα blower βγαλε τον υπολογιστη στο μπαλκονι και καντο φυλλο και φτερο..σκονη λογικα θα εχει πιασει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υψηλή χρήση CPU/GPU ανεβάζει θερμοκρασίες. Προφανώς ο ιός χρησιμοποιούσε CPU-GPU στο φουλ. :D

Επεξ/σία από Kris_Lyn
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δείτε λίγο και την δικιά μου θερμοκρασία  εχω πρόβλημα με το λάπτοπ κάνει boot μόνο με πιστολάκι

mothearboard HP 1475

AMD CPU V120 processor και πάει 58 εώς 71c

temperatur difference λέει  65-67C

εκτός απο cpu και κάρτα γραφίκων πρέπει να βάλω και αλού thermal past?

Επεξ/σία από laikos123
Δημοσ.

Θυμάμαι που κάποιο πρόγραμμα τορρεντάδικου έβαζε bitcoin miner στα μηχανήματα και μετά από κράξιμο έβγαλαν update που το είχαν αφαιρέσει.. Παίζει να είναι αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...