Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερικές φορές 1 το μίνα η την εβδομάδα όταν ανοίγω το pc κολλά στο πρώτο boot εκeι που δείχνει να φορτώνει η ram και τα driver έχω 3 HDD ώτα βγάζω τους 2 εκτός από αυτόν που έχω τα windows επανέρχεται και μπαίνει στα windows τον κλίνω  βάζω τους άλλους 2 κανί τεστ για σφάλματα oταν φορτώνει τα windows και μπαίνει κανονικά (κάπως έτσι γίνετε) :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow:

δεν μπορώ να καταλάβω τη φταίει mothebord - psu έχω μπερδεύει εάν μπορείτε πείτε μου τι γνώμη σας

για να μην βάλω την κάρτα γραφικών που αγόρασα και έχω και κανένα άλλο πρόβλημα

Ευχαρισω ............................................ 

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν κάποιος από τους δίσκους να σε αφήνει,μπορεί όμως να είναι και από κάποιο από τα καλώδια ,και/ή δεδομένων και/ή τροφοδοσίας, μπορεί να έχει φθαρεί και το sata βύσμα της μητρικής μπορεί και κάποιος πυκνωτής της μητρικής να αρχίζει να χαλάει. 

Όπως βλέπεις δεν είναι εύκολο να βρεις τι φταίει,ιδίως αφού το κάνει και σπάνια, θα πρέπει να κάνεις δοκιμές και να παρακολουθείς.

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν κάποιος από τους δίσκους να σε αφήνει,μπορεί όμως να είναι και από κάποιο από τα καλώδια ,και/ή δεδομένων και/ή τροφοδοσίας, μπορεί να έχει φθαρεί και το sata βύσμα της μητρικής μπορεί και κάποιος πυκνωτής της μητρικής να αρχίζει να χαλάει. 

Όπως βλέπεις δεν είναι εύκολο να βρεις τι φταίει,ιδίως αφού το κάνει και σπάνια, θα πρέπει να κάνεις δοκιμές και να παρακολουθείς.

για δίσκους δεν νομίζω γιατί τους άλλαξα πριν 6 μίνες για αυτό το λόγο τώρα για τα άλλα μπορεί παντος μετα πρεπι να παο για αναβάθμιση γιατί socet 1156 δεν υπάρχει να αλλάξω mothebord   

Δημοσ.

ο δίσκος μπορεί να χαλάσει ανα πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να το περιμένεις.

δεν έχει καμία σημασία οτι τους έχεις 6 μήνες,και σε 2 ώρες μπορεί να χαλάσουν.

Κατέβασε το hard disk sentinel και δες την υγεία των δίσκων,εαν είναι ολα οκ αλλαξε τα καλώδια sata με καινούρια.

• Like 1
Δημοσ.

hard disk sentinel

η δισkι ειναι   Health    C: 93%

D: 100%

E: 100%

εάν προχωρήσω σε αναβάθμιση η παρακάτω σύνθεση είναι καλή 

MSI B85-G43 GAMING RETAIL CPU INTEL CORE I5-4690 3.50GHZ LGA1150 - BOX

MSI 970 GAMING RETAIL CPU AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX

DDR-3 1333GHz

380 euro παραπάνω δεν διαθέτω  

για αρχή αυτά και μετά σιγά σιγά

Δημοσ.

μακριά απο MSI με AMD επεξεργαστές.

το HDS έχει ενα παραθυράκι στο κέντρο σε κάθε δίσκο και γράφει τι πρόβλημα έχει,πόσταρε και αυτά.

Η πρώτη σύνθεση με τον Ι5 είναι δυνατότερη για gaming να το ξέρεις.

Αν θες γενικότερα βαρύ multitask πήγαινε στον FX αλλα ΟΧΙ με MSI Μητρική,δες για 970Α-UD3P, asrock 970 fatality.

Δημοσ.

μακριά απο MSI με AMD επεξεργαστές.

το HDS έχει ενα παραθυράκι στο κέντρο σε κάθε δίσκο και γράφει τι πρόβλημα έχει,πόσταρε και αυτά.

Η πρώτη σύνθεση με τον Ι5 είναι δυνατότερη για gaming να το ξέρεις.

Αν θες γενικότερα βαρύ multitask πήγαινε στον FX αλλα ΟΧΙ με MSI Μητρική,δες για 970Α-UD3P, asrock 970 fatality.

μου έβγαλε κάτι τετιο δεν ξερό τι είναι αυτό η αν  πάτησα το σωστό παράθυρο 
14/8/2015 12:17:36 ìì,#199   Ultra ATA CRC Error Count  45126 -> 45132
Δημοσ.

οι δίσκοι είναι ide;

με καλωδιοταινία δηλαδή;

το CRC error σημαίνει ότι δεν στάλθηκε σωστά η πληροφορία χοντρικά/υπήρξε αλλίωση στα δεδομένα.

πιθανότατα να ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα που παρατηρείς.

Δημοσ.

οι δίσκοι είναι ide;

με καλωδιοταινία δηλαδή;

το CRC error σημαίνει ότι δεν στάλθηκε σωστά η πληροφορία χοντρικά/υπήρξε αλλίωση στα δεδομένα.

πιθανότατα να ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα που παρατηρείς.

δηλ τη πρόβλημα ειναι που ακριβός να κοιτάξω 

Δημοσ.

Αυτος ο δισκος πρεπει να εχει προβλημα.

και ώμος όταν βγάλω τους άλλους 2 ει ναι ο μόνος που δουλεύει και φορτώνει τα windows 

ξανά έψαξα για ναι σύστημα γιατί μου έσπασε τα νεύρα αυτό το πρόβλημα και μάλλον καταλήγω στην παρακάτω μητρική 

GIGABYTE H97 HD3 (1150/H97/DDR3) CPU Core i5 4690 (1150/3.5GHz/6MB) δεν αλλαζο προσ το παρομ ram ddr- 3 1333gzh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...