devil-ji Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πρωτη φορα συμφωνω με τον Killik !!! Τρομερη φολα σε γενικες γραμμες. Πολυ μεγαλη διαρκεια για αυτα που δειχνει, καλουτσικοι διαλογοι που δεν μπορουν ομως να σε ξυπνησουν,. Αν ηταν 1:30 διαρκεια μπορει , τωρα καλυτερα να κοιτας το ταβανι 3 ωρες παρα αυτο. Τουλαχιστον με κοιμησε 2 μερες σερι
speedy23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ηταν λες και ο Ταραντινο δεν ξερει το cutting room floor. Η σκηνη για παραδειγμα που ειναι εξω στο χιονι και φτιαχνουν τον υποτυπωδη διαδρομο με τα σχοινια για να βλεπουν την μυτη τους οταν πανε να χεσουν και για το σταβλο. Κρατησε αρκετα για μια σκηνη που ουτε διαλογο ειχε ουτε βοηθησε στη συνεχεια του εργου(αν θυμαμαι σωστα). 1
LongTom Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το είδα τις προάλλες. Πολύ μεγάλο και αρκετές κοιλιές στην πλοκή. Βλέπεται, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο.
gavros10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ηταν λες και ο Ταραντινο δεν ξερει το cutting room floor. Η σκηνη για παραδειγμα που ειναι εξω στο χιονι και φτιαχνουν τον υποτυπωδη διαδρομο με τα σχοινια για να βλεπουν την μυτη τους οταν πανε να χεσουν και για το σταβλο. Κρατησε αρκετα για μια σκηνη που ουτε διαλογο ειχε ουτε βοηθησε στη συνεχεια του εργου(αν θυμαμαι σωστα). Δεν σου εχει απαντησει ακομα καποιος, οποτε ας κανω τον κοπο με ευγενεια και ηθος. Το cutting room floor το γνωριζει πολυ καλα. Για αρχη, να πουμε οτι προβληθηκε σε φιλμ 70mm σε πολλους κινηματογραφους της αμερικης και της ευρωπης. Υπηρχαν διαφορες μεταξυ της εκδοσης φιλμ και της ψηφιακης που προβληθηκε στους περισσοτερους κινηματογραφους λογω υποδομων. Σε μια τετοια ταινια που τα εξωτερικα πλανα τα ψαχνεις με το κυαλι, τετοιες εικονες τις κρατας και ειδικα στην εκδοση του φιλμ ειναι must. Μπορει να μην εκοψε αυτη τη σκηνη, που δεν χρειαζοταν, αλλα μειωσε την διαρκεια μιας αλλης σκηνης στην ψηφιακη εκδοση επειδη υστερουσε σε "greatness" σε σχεση με το φιλμ. Μιλαω για την σκηνη του τραγουδιου. Αν δεν σε επεισα, δεν πειραζει, προσπαθησα. 2
speedy23 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Good job, good effort. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Το αποτελεσμα ομως μενει το ιδιο. 2
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Την είδα χθες. Προσωπικά μου άρεσε, δεν ξέρω προς τι τόσο αρνητικά σχόλια. Ναι, ήταν φλύαρη, ναι, δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα να περάσει, αλλά σκηνοθετικά ήταν σχεδόν άρτια. Δε βαρέθηκα στιγμή. Αν ήταν μία ώρα μικρότερη σε διάρκεια, ίσως να μου άρεσε λιγότερο, ίσως να ήταν ακόμα περισσότερο ανούσια. 2
mikeron Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εμένα μου άρεσε, δίνει πιο πολύ την αίσθηση κινηματογραφικής "σπουδης" παρά ολοκληρωμένης ταινίας (το ίδιο feeling πήρα και φέτος με την Επιστροφή). Φλύαρη, μεγάλη, θεατρική σε κάποια σημεία, αυτα τα βάζω στα θετικά όταν πρόκειται για Ταραντινο. Το μονο μειονέκτημα, δεν ήταν όλοι στο ίδιο επίπεδο από άποψη ερμηνείας. PS. Η μουσικη απλά αριστουργηματική. Και το original score (Oscar και τα τραγούδια).
elvisjedi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 μετα απο μπασταρδους και τζανγκο για μενα ειχε βαλει πολυ ψηλα τον πυχη ο ταραντινο και με την συγκεκριμενη με απογοητευσε....αν ηταν οποιουδηποτε αλλου θα ελεγα οκ αλλα για ταραντινο δεν με επεισε...Το σαουντρακ και η σκηνοθεσια υποδειγματικα αλλα μεχρι εκει, σεναριο - ερμηνειες εντελως αδιαφορα οποτε ζυγιζοντας τα η ψηφος γινεται αρνητικη
Σελήνη Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 η ταινία είναι άψογη, πολύ ευχάριστη έκπληξη, γαμάτες ερμηνείες και η πλοκή με κράτησε σε αγωνία, δε κατάλαβα πότε πέρασε ο χρόνος, μακάρι να είχαμε πιο συχνά ταινίες σε αυτό το παρεξηγημένο είδος. χωρίς σχόλιο βέβαια οι άκυροι με τις φόλες τους. 3
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μου αρεσε απο την αρχη το ηξερα οτι παω σε ταινια που βασίζετε σε μπλα μπλα ,απο το τρειλερ φανηκε αλλωστε, και κανα μισαωρο παραπανω ηταν δν θα με χαλαγε. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εμένα προσωπικά μου άρεσε η ταινία πάρα πολύ κιόλας, την θεωρώ από τις καλύτερες του Ταραντίνο.Αρχικά, υπάρχει το στοιχείο του "Σου δείχνω αυτό μόνο και μόνο επειδή γουστάρω να στο δείξω" που ίσως είναι και αυτό που κάποιους τους κάνει να μισήσουν αυτή την ταινία. Πολλά πλάνα, πολλές σκηνές έγιναν μόνο για να γίνουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.Επίσης, μου αρέσει γιατί θίγει πολιτικά δρώμενα τα οποία κάποιος μπορεί να πάρει και να πει ότι γίνονται ακριβώς τα ίδια σήμερα. Βλέπε Εμφύλιος της Αμερικής, δικαιώματα των Μαύρων μπλαμπλαμπλα. Οι διάλογοι ήταν άψογοι και οι ερμηνείες καταπληκτικές, ιδίως ο Βρετανός που κρεμάει ανθρώπους (δεν θυμάμαι το όνομα του). Δεν βρήκα τρύπα στην πλοκή αλλά αν κάποιος θέλει να διευκρινήσει είμαι όλος αυτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα