Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Α, επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο. Με είχατε μπερδέψει με τις κριτικές σας, δεν ήξερα αν θέλω να τη δω ή όχι. Πλέον ξέρω.
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Α, επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο. Με είχατε μπερδέψει με τις κριτικές σας, δεν ήξερα αν θέλω να τη δω ή όχι. Πλέον ξέρω. In KilliK we trust
lalanis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Α, επιτέλους ξεκαθάρισε το τοπίο. Με είχατε μπερδέψει με τις κριτικές σας, δεν ήξερα αν θέλω να τη δω ή όχι. Πλέον ξέρω. Μπα, για μια φορά θα συμφωνήσω με τον killik.... Όχι φόλα, αλλά σίγουρα κάποιος που περιμένει ταινία επιπέδου Django & Basterds θα απογοητευτεί....
kirileman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάντα έχει δίκιο. Και όταν έχει άδικο, δικαίως το έχει! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Απλά παραδεχθείτε ότι κάνατε λάθος, μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε, είναι πλέον αργά.
ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πάντα έχει δίκιο ακόμα και όταν έχει άδικο. Fixed. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μετά το Jackie Brown βρίσκω όλες τις ταινίες του μαζί και αυτήν τελείως μέτριες και αρκετά κουραστικές imho.
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πολυ καλη, δεν ειναι αριστουργημα αλλα οι σχεδον 3 ωρες περνανε ανετα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα