dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 καλημερα.. εχοντας δει τα παραπανω λεω να δοκιμασω καποιο... ποιο προτεινετε και γιατι...ευχαριστω
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα.. εχοντας δει τα παραπανω λεω να δοκιμασω καποιο... ποιο προτεινετε και γιατι...ευχαριστω Καταρχας να πω πως το α7 αντιμετωπιζει προβληματακια υπερθερμανσης! παρα το exynos (που θεωρειτε πιο δροσερος). Επισης εχει ενα θεμα και με το χρωμα στο πλαισιο(ξεφλουδιζει) οποτε μονο με θηκη. Η καμερα ειναι καλυτερη η πισω στο s5 αλλα η μπροστα σιγουρα καλυτερη στο α7. Στο s5 η μπροστα ειναι τραγικη. Επισης γενικα προτειμαω τα κινητα που ειναι-ηταν ναυαρχιδες(με τη σκεψη οτι θα παρουν πιο πολλες μελοντικες αναβαθμισεις). Το a7 σιγουρα εχει καλυτερη αισθηση στο χερι γιατι δεν ειναι πλαστικο οπως το s5 αλλα αμα ξεφλουδιζει το χρωμα χωρις θηκη τι να το κανεις. Η οθονη παρολο που στα χαρτια ειναι ιδια μου φαινεται καλυτερη η αποδοση των χρωματων στο a7. Μου αρεσει το γεγονος οτι το s5 ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο στη σκονη... Δεν ξερω τωρα πιο ειναι πιο γρηγορο αλλα σιγουρα το s5 ανταπεξερχεται πιο καλα (οχι τοσο υπερθερμανση ). Φυσικα να ακουσεις και τους υπολοιπους που μπορει να θελουν να σε κατατοπισουν. Εγω θα σου προτεινα s5 αν εχεις ενα διλημμα μετχαξυ των 2. Υ.Γ Μου αρεσε το galaxy alpha οταν το πηρα για λιγο στα χερια μου αλλα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη οποτε δεν μπορω να πω κατι. Θελεις Samsung οπωσδηποτε η μπορουμε να σου προτεινουμε και κατι αλλο? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από Masma
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καταρχας να πω πως το α7 αντιμετωπιζει προβληματακια υπερθερμανσης παρα το exynos (που θεωρειτε πιο δροσερος). Επισης εχει ενα θεμα και με το χρωμα στο πλαισιο(ξεφλουδιζει) οποτε μονο με θηκη. Η καμερα ειναι καλυτερη η πισω στο s5 αλλα η μπροστα σιγουρα καλυτερη στο α7. Στο s5 η μπροστα ειναι τραγικη. Επισης γενικα προτειμαω τα κινητα που ειναι-ηταν ναυαρχιδες(με τη σκεψη οτι θα παρουν πιο πολλες μελοντικες αναβαθμισεις). Το a7 σιγουρα εχει καλυτερη αισθηση στο χερι γιατι δεν ειναι πλαστικο οπως το s5 αλλα αμα ξεφλουδιζει το χρωμα χωρις θηκη τι να το κανεις. Η οθονη παρολο που στα χαρτια ειναι ιδια μου φαινεται καλυτερη η αποδοση των χρωματων στο a7. Μου αρεσει το γεγονος οτι το s5 ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο στη σκονη... Δεν ξερω τωρα πιο ειναι πιο γρηγορο αλλα σιγουρα το s5 ανταπεξερχεται πιο καλα (οχι τοσο υπερθερμανση ). Φυσικα να ακουσεις και τους υπολοιπους που μπορει να θελουν να σε κατατοπισουν. Εγω θα σου προτεινα s5 αν εχεις ενα διλημμα μετχαξυ των 2. Υ.Γ Μου αρεσε το galaxy alpha οταν το πηρα για λιγο στα χερια μου αλλα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη οποτε δεν μπορω να πω κατι. Θελεις Samsung οπωσδηποτε η μπορουμε να σου προτεινουμε και κατι αλλο? ειμαι κατοχος 2 lumia 930 και ελεγα να κανω μια αλλαγη. αυτα τα δυο ειναι που μου αρεσουν περισσοτερο. κοιταζα και lg g3 αλλα τελικα οχι... δε θελω κινεζικα . με ενδιαφερει να ειναι λεπτο δυνατο με οσο το δυνατον λιγοτερα κολληματα. τα 930 ειναι απιστευτα σε ολα και θελω κατι αντιστοιχο. επιασα το α7 και μου αρεσε αρκετα
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καταρχας να πω πως το α7 αντιμετωπιζει προβληματακια υπερθερμανσης παρα το exynos (που θεωρειτε πιο δροσερος). Επισης εχει ενα θεμα και με το χρωμα στο πλαισιο(ξεφλουδιζει) οποτε μονο με θηκη. Η καμερα ειναι καλυτερη η πισω στο s5 αλλα η μπροστα σιγουρα καλυτερη στο α7. Στο s5 η μπροστα ειναι τραγικη. Επισης γενικα προτειμαω τα κινητα που ειναι-ηταν ναυαρχιδες(με τη σκεψη οτι θα παρουν πιο πολλες μελοντικες αναβαθμισεις). Το a7 σιγουρα εχει καλυτερη αισθηση στο χερι γιατι δεν ειναι πλαστικο οπως το s5 αλλα αμα ξεφλουδιζει το χρωμα χωρις θηκη τι να το κανεις. Η οθονη παρολο που στα χαρτια ειναι ιδια μου φαινεται καλυτερη η αποδοση των χρωματων στο a7. Μου αρεσει το γεγονος οτι το s5 ειναι αδιαβροχο και ανθεκτικο στη σκονη... Δεν ξερω τωρα πιο ειναι πιο γρηγορο αλλα σιγουρα το s5 ανταπεξερχεται πιο καλα (οχι τοσο υπερθερμανση ). Φυσικα να ακουσεις και τους υπολοιπους που μπορει να θελουν να σε κατατοπισουν. Εγω θα σου προτεινα s5 αν εχεις ενα διλημμα μετχαξυ των 2. Υ.Γ Μου αρεσε το galaxy alpha οταν το πηρα για λιγο στα χερια μου αλλα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη οποτε δεν μπορω να πω κατι. Θελεις Samsung οπωσδηποτε η μπορουμε να σου προτεινουμε και κατι αλλο? 1.Στο skroutz αν δεν κανω λαθος υπαρχει μονο Α700F δηλαδη snapdragon 615. 2.Σε exynos και σε γενικευμενη μορφη πρωτη φορα διαβαζω για θεματα υπερθερμανσης. Μαλλον τα μπερδεψες λιγο...μαλλον μιλας για τον snapdragon που ειναι γνωστο το προβλημα του σε ολα τα κινητα που μπαινει. ειμαι κατοχος 2 lumia 930 και ελεγα να κανω μια αλλαγη. αυτα τα δυο ειναι που μου αρεσουν περισσοτερο. κοιταζα και lg g3 αλλα τελικα οχι... δε θελω κινεζικα . με ενδιαφερει να ειναι λεπτο δυνατο με οσο το δυνατον λιγοτερα κολληματα. τα 930 ειναι απιστευτα σε ολα και θελω κατι αντιστοιχο. επιασα το α7 και μου αρεσε αρκετα Δεν θα σου πω μην παιρνεις το a7 διοτι απ'οτι καταλαβα δεν θελεις κινεζικο αλλα και γενικα η σειρα Α δεν εχει πλεον τα lags και προβληματα των s3-s4 κλπ...αλλα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη τα κινητα λογω cc ανεβηκαν στον Θεο. Στα 420 ευρω μηπως να εβλεπες κατι αλλο εναλλακτικα; Το βιαζεσαι;
vdeseris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Σύμφωνα με gsmarena: Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 - A700FDExynos 5 Octa 5430 - A700F
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 1.Στο skroutz αν δεν κανω λαθος υπαρχει μονο Α700F δηλαδη snapdragon 615. 2.Σε exynos και σε γενικευμενη μορφη πρωτη φορα διαβαζω για θεματα υπερθερμανσης. Μαλλον τα μπερδεψες λιγο...μαλλον μιλας για τον snapdragon που ειναι γνωστο το προβλημα του σε ολα τα κινητα που μπαινει. Δεν θα σου πω μην παιρνεις το a7 διοτι απ'οτι καταλαβα δεν θελεις κινεζικο αλλα και γενικα η σειρα Α δεν εχει πλεον τα lags και προβληματα των s3-s4 κλπ...αλλα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη τα κινητα λογω cc ανεβηκαν στον Θεο. Στα 420 ευρω μηπως να εβλεπες κατι αλλο εναλλακτικα; Το βιαζεσαι; Θα σου πω ακριβως πως την πατησα. Διαβασα γενικα για προβληματα υπερθερμανσης και μαλιστα μου εκανε εντυπωση καθως στο note 4 η εκδοση του C ειναι πιο δροσερη. Παρολα αυτα διαβαζω σε σχολια οτι δεν επρεπε να επιλεξουν exynos και μαλιστα το βρηκα και στο my forum ετσι και εδω https://www.skroutz.gr/s/6253594/Samsung-Galaxy-A7-A700F-16GB.html(2 σχολιο edit2) . Τελος παντον σορρυ για ΤΟ ΛΑΘΟς. Παντως θεματα το κινητο υπερθερμανσης εχει...( καλα μην τον διωξω λογο αυτου) Αμα τους πιεις το αιμα λογικο α εχουν απαλα το μοντελο αυτο παρουτσιαζει με απλη χρηση. Voldemort δεν θα ελεγες s5 καλυτερα απο Α7? Σύμφωνα με gsmarena: Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 - A700FD Exynos 5 Octa 5430 - A700F Μαγκες δεν ξερω τα εχω μπερδεψει.......
leo06 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ο exynos δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης, φοράει τον ίδιο με το Alpha,
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Σύμφωνα με gsmarena: Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 - A700FD Exynos 5 Octa 5430 - A700F Eχεις δικιο.Τα F οπως και στο Note το ειχα για snap. Θελει FD. Voldemort δεν θα ελεγες s5 καλυτερα απο Α7? Μαγκες δεν ξερω τα εχω μπερδεψει....... Μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Σε αλλο τοπικ θαβετε το s5 εδω θα το προτεινες εναντι του a7 γιατι και με ποια λογικη;
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 1.Στο skroutz αν δεν κανω λαθος υπαρχει μονο Α700F δηλαδη snapdragon 615. 2.Σε exynos και σε γενικευμενη μορφη πρωτη φορα διαβαζω για θεματα υπερθερμανσης. Μαλλον τα μπερδεψες λιγο...μαλλον μιλας για τον snapdragon που ειναι γνωστο το προβλημα του σε ολα τα κινητα που μπαινει. Δεν θα σου πω μην παιρνεις το a7 διοτι απ'οτι καταλαβα δεν θελεις κινεζικο αλλα και γενικα η σειρα Α δεν εχει πλεον τα lags και προβληματα των s3-s4 κλπ...αλλα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη τα κινητα λογω cc ανεβηκαν στον Θεο. Στα 420 ευρω μηπως να εβλεπες κατι αλλο εναλλακτικα; Το βιαζεσαι; οχι δε το βιαζομαι ιδιαιτερα... τι εχεις στο μυαλο σου? ελεγα να δοκιμασω και παλι android μετα απο χρονια να δω αν εστρωσε καθολου...
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Eχεις δικιο.Τα F οπως και στο Note το ειχα για snap. Θελει FD. Μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Σε αλλο τοπικ θαβετε το s5 εδω θα το προτεινες εναντι του a7 γιατι και με ποια λογικη; Το τα εχω μπερδεψει πηγαινε στον επεξεργαστη. Αν προσεξες στο αλλο topic που εγω ανοιξα ειχα την αμφιβολεια γιατι το κινητο δεν πηγε "καλα" σε πωλησεις συμφωνα με την εταιρια. Το s5 σε καλυπτει σε πολλα πραγματα καθως προσφερει σχεδον οτι ζητατε σε ολα τα forum εκτος απο την αισθηση που σου δινει το s6 πχ(αυτο δεν ειναι ποιοτητα κατασκευης) Ενα πλαστικο κινητο αν ειναι καλα φτιαγμενο μπορει να εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο καποια με αλουμινιο πχ.. Δεν λεω οτι εχει το s5 απλα να ξερουμε τι λεμε. Επισης μου ειπαν οτι και το καπακι δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας αλλα κατι τετοιο εγω δεν ειδα. Επισης ειναι η ναυαρχιδα της Samsung για το 2014 οποτε δεν θα το ξεχασουν σε αναβαθμισεις οπως το a7 τωρα που θα βγει το a8 και μετατο a9. Κατσε εβγαλαν a3-a5-a7 σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Γενικα αν εξερεσουμε τα θεματακια γενικα που εχουμε πολυ με την προσαρμογη του android στα Samsung δν εχει παρουσιασει κοληματα ουτε ιδιετερα προβληματα. Και μην αναφερετε την μαλακια με την καμερα που ελεγαν στην αρχη.... Οποτε ναι προτειμω το s5
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το τα εχω μπερδεψει πηγαινε στον επεξεργαστη. Αν προσεξες στο αλλο topic που εγω ανοιξα ειχα την αμφιβολεια γιατι το κινητο δεν πηγε "καλα" σε πωλησεις συμφωνα με την εταιρια. Το s5 σε καλυπτει σε πολλα πραγματα καθως προσφερει σχεδον οτι ζητατε σε ολα τα forum εκτος απο την αισθηση που σου δινει το s6 πχ(αυτο δεν ειναι ποιοτητα κατασκευης) Ενα πλαστικο κινητο αν ειναι καλα φτιαγμενο μπορει να εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο καποια με αλουμινιο πχ.. Δεν λεω οτι εχει το s5 απλα να ξερουμε τι λεμε. Επισης μου ειπαν οτι και το καπακι δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας αλλα κατι τετοιο εγω δεν ειδα. Επισης ειναι η ναυαρχιδα της Samsung για το 2014 οποτε δεν θα το ξεχασουν σε αναβαθμισεις οπως το a7 τωρα που θα βγει το a8 και μετατο a9. Κατσε εβγαλαν a3-a5-a7 σε λιγοτερο απο ενα χρονο. Γενικα αν εξερεσουμε τα θεματακια γενικα που εχουμε πολυ με την προσαρμογη του android στα Samsung δν εχει παρουσιασει κοληματα ουτε ιδιετερα προβληματα. Και μην αναφερετε την μαλακια με την καμερα που ελεγαν στην αρχη.... Οποτε ναι προτειμω το s5 Το a7 κατασκευαστικα εχει καλυτερη ποιοτητα μεγαλυτερη καμερα,πολυ καλη cpu. Δεν γνωριζω για την ποιοτητα της οθονης αλλα amoled ειναι σιγουρα θα εχει ποιοτητα. Το s5 οπως ειπες ειναι πλαστικο και με ολα αυτα που ανεφερες.Γιατι να παει συνεπως σε s5; οχι δε το βιαζομαι ιδιαιτερα... τι εχεις στο μυαλο σου? ελεγα να δοκιμασω και παλι android μετα απο χρονια να δω αν εστρωσε καθολου... Εγω σου προτεινω να περιμενεις διοτι μετα το Σεπτεμβριο ολες οι εταιρειες βγαζουν τωρα σε κυκλοφορια καινουρια μοντελα και με απευθειας διαθεση καινουριο android 5,1,1. Tα 400+ που θελεις να δωσεις δεν ειναι λιγα! Αστο για λιγο...και μολις στρωσει και αυτη η κω@@κατασταση με τα cc βλεπουμε. Μην βιαζεσαι κατα την αποψη μου.Αφου εχεις κινητο. Να παρεις ενα android για να εχεις και καλη εμπειρια και μην απογοητευτεις.
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το a7 κατασκευαστικα εχει καλυτερη ποιοτητα μεγαλυτερη καμερα,πολυ καλη cpu. Δεν γνωριζω για την ποιοτητα της οθονης αλλα amoled ειναι σιγουρα θα εχει ποιοτητα. Το s5 οπως ειπες ειναι πλαστικο και με ολα αυτα που ανεφερες.Γιατι να παει συνεπως σε s5; Εγω σου προτεινω να περιμενεις διοτι μετα το Σεπτεμβριο ολες οι εταιρειες βγαζουν τωρα σε κυκλοφορια καινουρια μοντελα και με απευθειας διαθεση καινουριο android 5,1,1. Tα 400+ που θελεις να δωσεις δεν ειναι λιγα! Αστο για λιγο...και μολις στρωσει και αυτη η κω@@κατασταση με τα cc βλεπουμε. Μην βιαζεσαι κατα την αποψη μου.Αφου εχεις κινητο. Να παρεις ενα android για να εχεις και καλη εμπειρια και μην απογοητευτεις. δε σκεφτομουν αγορα. ανταλλαγη με το δευτερο lumia που εχω. απο την αλλη σκεφτομαι οτι σε κανα μηνα θα κυκλοφορησει ο διαδοχος του 930 που απο οτι λενε θα ειναι super...
voldemort Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 δε σκεφτομουν αγορα. ανταλλαγη με το δευτερο lumia που εχω. απο την αλλη σκεφτομαι οτι σε κανα μηνα θα κυκλοφορησει ο διαδοχος του 930 που απο οτι λενε θα ειναι super... Εχεις πολλα στο μυαλο σου. Περιμενε συνεπως να δεις τι θα βγει και πραττεις αναλογως...τοτε.
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 δε σκεφτομουν αγορα. ανταλλαγη με το δευτερο lumia που εχω. απο την αλλη σκεφτομαι οτι σε κανα μηνα θα κυκλοφορησει ο διαδοχος του 930 που απο οτι λενε θα ειναι super... Eχει δικιο στο να περιμενεις ο voldemort. Παντως αρχικα ξεκαθαρησε τι λειτουργικο θες. Αν θες να μινεις windows πας στο επομενο του 930 ισως . Αν θες android καλυτερα να περιμενεις... Θα σου ελεγα να πας apple αλλα δεν ξερω τι χρηματα θα χρειαστουν εξτρα για την ανταλαγη και φυσικα αν σου αρεσουν σαν κινητα η λειτουργικο.
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Eχει δικιο στο να περιμενεις ο voldemort. Παντως αρχικα ξεκαθαρησε τι λειτουργικο θες. Αν θες να μινεις windows πας στο επομενο του 930 ισως . Αν θες android καλυτερα να περιμενεις... Θα σου ελεγα να πας apple αλλα δεν ξερω τι χρηματα θα χρειαστουν εξτρα για την ανταλαγη και φυσικα αν σου αρεσουν σαν κινητα η λειτουργικο. apple σιγουρα οχι.... εχω περασει αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετα καωτερα σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες.. ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τα lumia και οσο αφορα καμερα οθονη και οσο αφορα τα κολληματα που απλα δεν υπαρχουν. απλα περασε απο τα χερια μου ενα α5 και ειδα διαφορες σε σχεση με τα παλαιοτερα για αυτο σκεφτομουν μια δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα