Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζεται ο πατερας μου καποιο απλο smartphone (1η φορα θα ειναι η εμπειρια του με τετοια συσκευη). Το θελει για να βγαζει καποιες φωτογραφιες τα εγγγονια του...! :)

Οποτε μεχρι 5mp πιστευω ειμαστε οκ.

Υπαρχει καποια συσκευη που να εχει ειδικου τυπου μενου (android) πχ για αρχαριους / ηλικιωμενους; Φυσικα 100€ ειναι το ταβανι στο οριο τιμης.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αναφέρεις ότι θέλεις android, αλλά εγώ θα πω ότι την απλότητα χρήσης out of the box των WP δεν την έχει καμία άλλη πλατφόρμα. Μπορείς να πάρεις κάποιο android και να το κάνεις εσύ να φαίνεται απλούστατο, αλλά τα WP είναι απλούστατα από την φύση τους.

• Like 3
Δημοσ.

Όλα τα λογισμικά ειναι θέμα συνήθειας,εμένα παράδειγμα μου φαίνεται εύκολο το android κι ακόμα πιο εύκολο το Ios αλλά με δυσκολεύει σχετικά το windows. 

Δημοσ.

Θα σου έλεγα iOS είναι ότι πιο απλό υπάρχει, αλλά αφού έχεις σαν όριο τα 100€ τότε δίχως δεύτερη σκέψη Lumnia 535/635.

Δημοσ.

Μπορεί πάντα να ψάξει κι για μεταχειρισμένο iphone εδώ μέσα με αυτά τα λεφτά (βέβαια μπορεί να ενοχλεί η σχετικά μικρή οθόνη)

Δημοσ.

Lumia 635. Έιχα Android. Ποιο εύκολα είναι τα WP. Ποιο απλούστατο. Για αυτό σου προτείνω το 635. Το 535 μπορεί να φέρει προβλήματα με το touch για αυτό δεν το προτείνω.

Δημοσ.

ναι.. αλλα αυτο ειναι μερος του ZEN UI των ASUS  smartphones..!   

μπορει να μπει σε αλλο κινητο...?

Αν εχει καποιος android συσκευη ας μου το επιβεβαιωσει.
Δημοσ.

εγω εχω το zenfone 5, γι αυτο την ξερω/εχω αυτη τη λειτουργια. 

αλλα δεν ξερω αν μπαινει σε αλλες συσκευες..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...