alexandros1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 καλησπερα...ρε παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το itunes δε μου βαζει εξωφυλλο στα τραγουδια που συνδεω εχω κανει οτι ξερω μα ματαια τι να κανω?
Shadow Vortex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δοκίμασες να καθαρίσεις το cache του iTunes;
Neg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Τα τραγούδια που συνδέεις έχουν ήδη εξώφυλλο; είναι MP3 ή τα αγόρασες από το iTunes; Στην πρώτη περίπτωση μέσα στο iTunes πάτα στο τραγούδι/άλμπουμ δεξί κλικ, πληροφορίες και ενημέρωσε το εξώφυλλο επιλέγοντας ένα αρχείο εικόνας. Στην δεύτερη περίπτωση καθάρισε το cache όπως είπε και ο Shadow. 1
alexandros1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Τα τραγούδια τα κατεβάζω απο το Ίντερνετ μέσω YouTube αντιγράφω το url και λοιπά οποτε εξώφυλλο δεν εχουν. Εχω Κάνει αυτο με το δεξί κλικ λήψη εξωφύλλου αλλα μάταια τπτ...οσο για το cache δε το χω καθαρίσει θα το καθαρίσω και μακάρι να δουλέψει!...ευχαριστω παιδια!</p>
Neg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Τα τραγούδια τα κατεβάζω απο το Ίντερνετ μέσω YouTube αντιγράφω το url και λοιπά οποτε εξώφυλλο δεν εχουν. Εχω Κάνει αυτο με το δεξί κλικ λήψη εξωφύλλου αλλα μάταια τπτ...οσο για το cache δε το χω καθαρίσει θα το καθαρίσω και μακάρι να δουλέψει!...ευχαριστω παιδια!</p> Όχι λήψη εξωφύλλου. Δεξί κλικ "Πληροφορίες" και στο μενού που επεξεργάζεσαι τον τίτλο τραγουδιού, καλλιτέχνη κλπ στο κάτω μέρος λέει εξώφυλλο, εκεί λοιπόν μπορείς να επιλέξεις μία εικόνα για να προσθέσεις μόνος σου το εξώφυλλο, δηλαδή κατέβασε το εξώφυλλο από το Google και μετά βάλτο εκεί στο μενού.
alexandros1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Αααα ναι μπορω να κανω και αυτο το ξερω απλα ρωτάω μήπως υπάρχει μια πιο εύκολη λύση γιατι σε έναν αλλον φίλο μου με το που συνδέει το τραγούδι στο iTunes του βρίσκει εξώφυλλο...εκανα καθαρισμό cache αλλα τζιφος :/</p>
Neg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Αααα ναι μπορω να κανω και αυτο το ξερω απλα ρωτάω μήπως υπάρχει μια πιο εύκολη λύση γιατι σε έναν αλλον φίλο μου με το που συνδέει το τραγούδι στο iTunes του βρίσκει εξώφυλλο...εκανα καθαρισμό cache αλλα τζιφος :/</p> Για να σου βρει το εξώφυλλο πρέπει να συμπληρώσεις τις σωστές πληροφορίες, γιατί όταν κατεβάζεις από το Youtube η μόνη πληροφορία είναι πχ Bon Jovi - Its my life. Εσύ πρέπει στις πληροφορίες να γράψεις στον τίτλο: It's my life Καλλιτέχνη: Bon jovi και το όνομα του Άλμπουμ, μετά μπορεί το iTunes να σου βρει το εξώφυλλο.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το όνομα του album θέλει πρώτα απ´ όλα και σωστά γραμμένο όπως είναι στο iTunes Store (αν υπάρχει).
alexandros1996 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p>Οκ παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα