Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νεο Buid για Windows Phone κυκλοφόρησε χθες και μας ετοιμάζει κάποια όμορφα και κάποια άσχημα πραγματάκια.

Ξεκινώντας:

Για να το εγκαταστήσεις πρέπει να ακολουθηθούν τα εξής μονοπάτια από updates:

• Windows Phone 8.1 > Windows 10 Mobile build 10166 > Windows 10 Mobile build 10512
  • Windows 10 Mobile build 10166 > Windows 10 Mobile build 10512

Αρκετοί χρήστες (και εγώ μαζί με αυτούς) προτεινουν hard reset πριν την περάσετε για να εκμηδενίσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκείψουν.

Θετικά στοιχεία της νέας Build:

• Κανένα πρόβλημα με εφαρμογές. Πολλές από αυτές με την εγκατάσταση της νεας Build αναβαθμίστηκαν κατευθείαν.
  • Γενικότερη βελτίωση των επιδόσεων και της σταθερότητας.
  • Στο 930 δεν υπάρχουν υπερθερμάνσεις όπως ειχε παρατηρηθεί σε προηγούμενες build.
  • SMOOTH: ολα φαντάζουν να ρέουν πολύ καλύτερα και μοιαζει όλο και περισσότερο σαν ολοκληρωμενο λειτοκό συστυημα
  • Όμορφα animations στα live tiles και. Επίσης, εξαρχής σε φρέσκια home screen πλέον έχει τις βασικότερες εφαρμογές που μπορεί να χρειαζεται ένας χρήστης.
  • Πάνω από 2000 fixes (source)
  • Tέλος, ο edge είναι καλύτερος αλλα όχι στην τελική του μορφή.

Αρνητικά στοιχεία της νέας Build:

• Κανένα καινούργιο feature, μόνο fixes.
  • Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κινητή συσκευή σας σαν hotspot.
  • Tα animations περιστασιακά κολλάνε. Επίσης, περιστασιακά και το Wifi σε πετάει εκτός.
  • Τα quiet hours εχουν θεματάκια.
  • Το νεο Windows Store ειναι απλά σε πολύ πρωτόγονη μορφή ακόμα.

Εσάς ποια είναι η άποψη σας; Παρατηρήσατε άλλα θεματάκια;

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραίο θέμα κ ένα thumbs up από εμένα για την ενημέρωση. Έχω το 930 και περιμένω τα Win 10 πως και πως. Απλά επειδή είναι η κύρια συσκευή μου, είμαι επιφυλακτικός στο να περάσω σε beta OS.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο θέμα κ ένα thumbs up από εμένα για την ενημέρωση. Έχω το 930 και περιμένω τα Win 10 πως και πως. Απλά επειδή είναι η κύρια συσκευή μου, είμαι επιφυλακτικός στο να περάσω σε beta OS.

Αν είσαι απαιτητικός από την συσκευή σου τότε δεν στο συστήνω. Μπορείς να την περάσεις την καινούργια build και να την φχαριστηθείς όσο δεν πάει απλά πρέπει να ξες οτι 1 στις 10 φορες θα κολλάει και μπορεί να χρειάζεται μια στο τόσο να κάνεις restart την συσκευή σου. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα πρόβλημα με αυτό καθώς με εξιτάρει το νεο OS αλλά έχει θεματάκια και προβλήματα συμβατότητας με εφαρμογές.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και στην τελική να κάνεις restore.

Δημοσ.

Έχω τη συσκευή 1-2 μήνες και δεν την έχω ψάξει πολύ. Ευχαριστιέμαι απλά το πόσο smooth είναι, την απίστευτη κάμερα και την καλύτερη οθόνη που έχω δει σε smartphone. Τα Win 10 είναι κρυφός πόθος αλλά έχω διαβάσει για δυσλειτουργίες σε κλήσεις, ξυπνητήρι κτλ και δεν είμαι σε θέση να μην ξυπνήσω πχ το πρωί απο bug του ξυπνητηριού. Τέτοια πράγματα φοβάμαι. Το restore είναι απλή διαδικασία;

Δημοσ.

Έχω τη συσκευή 1-2 μήνες και δεν την έχω ψάξει πολύ. Ευχαριστιέμαι απλά το πόσο smooth είναι, την απίστευτη κάμερα και την καλύτερη οθόνη που έχω δει σε smartphone. Τα Win 10 είναι κρυφός πόθος αλλά έχω διαβάσει για δυσλειτουργίες σε κλήσεις, ξυπνητήρι κτλ και δεν είμαι σε θέση να μην ξυπνήσω πχ το πρωί απο bug του ξυπνητηριού. Τέτοια πράγματα φοβάμαι. Το restore είναι απλή διαδικασία;

Ούτε να τα περάσεις είναι "Απλή διαδικασία" ούτε και να τα επαναφέρεις. Θέλει ψάξιμο και χρόνο και κυρίως πειραματισμό. Οπότε για την δική σου περίπτωση σου προτείνω να περιμένεις την τελική έκδοση.

Μην φοβάσαι όμως γιατί δεν θα αργήσει πολύ. Σε 1-1,5 μήνα θα είναι στην συσκευή σου. :)

Δημοσ.

Το γεγονος οτι δεν εβαλαν νεα features και απλα διορθωσαν bugs, πιστευω ειναι σημαδι οτι ειμαστε κοντα στο να παρουμε τα windows 10 κανονικα στα κινητα μας!

• Like 1
Δημοσ.
Τα πέρασα και εγώ με Hard reset σε ένα 640.

Σβέλτο λειτουργικό,μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να τα κρατήσω για κάθε μέρα.

Έβαλα την sim σε ένα nexus γιατί για να το στρώσεις θέλει παρα πολύ ώρα.

Δυστυχώς όμως έχουν τρανταχτά θεματάκια ακόμα.

Με πέταγε το wifi 4-5 φορες.

Η οθόνη έναρξης έχει ένα μικρό lag πχ στο ρολοι.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα βασικά, μου έχανε την κάρτα sd με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν και εφαρμογές.

Βγάλε-βάλε λύνεται το πρόβλημα αλλα δεν είναι δουλειά αυτή.

Κάποιες εφαρμογές στο store έβγαζαν το κλασικό error σε update.Λειτουργούσαν κανονικά βεβαια αλλα update με τίποτα.

Δοκίμασα και τα κλασικά soft reset χωρίς αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Θεματάκια μπόλικα προς το παρόν. Μακάρι στην επόμενη build να δούμε αρκετές βελτιώσεις. Υπολογίζω σε 2-3 εκδόσεις θα είναι RTM.

Τα πέρασα και εγώ με Hard reset σε ένα 640.
Σβέλτο λειτουργικό,μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να τα κρατήσω για κάθε μέρα.
Έβαλα την sim σε ένα nexus γιατί για να το στρώσεις θέλει παρα πολύ ώρα.
Δυστυχώς όμως έχουν τρανταχτά θεματάκια ακόμα.
Με πέταγε το wifi 4-5 φορες.
Η οθόνη έναρξης έχει ένα μικρό lag πχ στο ρολοι.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα βασικά, μου έχανε την κάρτα sd με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν και εφαρμογές.
Βγάλε-βάλε λύνεται το πρόβλημα αλλα δεν είναι δουλειά αυτή.
Κάποιες εφαρμογές στο store έβγαζαν το κλασικό error σε update.Λειτουργούσαν κανονικά βεβαια αλλα update με τίποτα.
Δοκίμασα και τα κλασικά soft reset χωρίς αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...