Προς το περιεχόμενο

internet

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από olimpiakos 7,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα γνωριζει καποιος αν απο nokia lumia  μπορει να μπεις στο 0.facebook?? επειδη δεν ξερω τη λειτουργια του καλα  mono me wi-fi μπορεις να συνδεθεις???  

Δημοσ.

katerina ναι μπορεις να μπεις 0 απτην καρτα σου χρησιμοποιωντας τα δεδομενα...και με wifi και με δεδομενα μπορεις(αν λες για το 0 μονο απτα δεδομενα!)

• Like 1
Δημοσ.

Το 0.facebook.com χρησιμοποιεί τα δεδομένα του κινητού σου(ακόμα κι αν δεν έχεις) κι είναι δωρεάν. Με το Wifi δεν μπορείς να μπεις στο 0.facebook.com αλλά έτσι κι αλλιώς ποιος ο λόγος αν έχεις internet μέσω wifi να μπεις σε μία έκδοση του facebook χωρίς εικόνες? 

Στο ερώτημά σου, θα μπορείς να μπεις κανονικά στο 0.facebook με Lumia κινητό.

Δημοσ.

Το 0.facebook.com χρησιμοποιεί τα δεδομένα του κινητού σου(ακόμα κι αν δεν έχεις) κι είναι δωρεάν. Με το Wifi δεν μπορείς να μπεις στο 0.facebook.com αλλά έτσι κι αλλιώς ποιος ο λόγος αν έχεις internet μέσω wifi να μπεις σε μία έκδοση του facebook χωρίς εικόνες? 

Στο ερώτημά σου, θα μπορείς να μπεις κανονικά στο 0.facebook με Lumia κινητό.

το δοκιμασα οταν δεν εχω wi-fi ...αλλα δε μπαινει μου βγαζει το μηνυμα .." σφαλαμα :δεν ειναι δυνατη η ευρεση του διακομιστη  ή σφαλμα DNS ,"   αλλα δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει

katerina ναι μπορεις να μπεις 0 απτην καρτα σου χρησιμοποιωντας τα δεδομενα...και με wifi και με δεδομενα μπορεις(αν λες για το 0 μονο απτα δεδομενα!)

το δοκιμασα οταν δεν εχω wi-fi ...αλλα δε μπαινει μου βγαζει το μηνυμα .." σφαλαμα :δεν ειναι δυνατη η ευρεση του διακομιστη  ή σφαλμα DNS ,"   αλλα δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει

• Λύση
Δημοσ.

Στείλε μήνυμα INTERNET στο 1333 (δωρεαν) ώστε να σου έρθουν οι ρυθμίσεις!έπειτα ξαναμπες με δεδομένα να δεις αν λύθηκε το προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...