ceasar1333 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 πολύ υψηλες μου φαινονται οι θερμοκρασιες. εγω εχω την asus με δυο ανεμιστηρες καιι με ανεμιστηρες στο 60-70% το μεγιστο που την εχω δει ειναι 62 βαθμοί στο witcher 3 σε πολυ ζεστη μερα, συνηθως ειναι κατω απο 55, αμα εχω και κλιματισμο με το ζορι περναει το 50 και κανει και καποιο oc αυτοματα (πχ ο πυρηνας παει 1290mhz) Εσενα ποσο παει ο πυρηνας? κοιτα μηπως πιεζεται καπου η καρτα στο κουτι, ακομα και το πλαστικο της. εμενα μου ανεβαζε πολυ ψηλες θερμοκρασιες οτααν την ειχα δεσει εχω κακο airflow στο κουτι,θα αλλαξω ανεμιστηρες και θα προσθεσω γιατι αυτοι που ειχε το turbo-x(τουβλο-χ)μεσα εχουν πολυ χαμηλη ταχυτητα rpm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μια μκρή ένσταση, πως η θεωρία του asic είναι απλά θεωρεία... ΔΕΝ είναι απλά θεωρία. Είναι ένα πολύ καλός μπούσουλας για το πως θα clockάρει η κάρτα σου αν συγκρίνεις ίδια pcb / temps κτλ. Τα chipάκια χαρακτηρίζονται σε ASIC quality όχι με statistics και θεωρίες, αλλά με δοκιμές κατά το fabrication. Για αέρα / νερό, Μεγάλo ASIC = καλά clocks με μικρή τάση αλλά ίσως και να μην παίρνει MHz με επιπλέον τάση. Μικρό ASIC = κακά clocks με stock τάση αλλά μάλλον scallάρει αν δόσεις ρεύμα. Η EVGA που έχει μπόλικα "κρύα" αποτελέσματα, ήδη δίνει τιμές με βάση το ASIC στις μεγάλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Η evga βρίσκει πατήματα να βγάζει. Απο προσωπική εμπειρία, σε 7950, 81% vs 61,4%, 1150 vs 1245mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) +87nm και μονό +120MHz θα πρέπει η κάρτα σου να έχει πολύ χαμηλό asic, με λίγα λόγια έχασες παταγωδώς στο silicon lottery, τι να κάνεις εστί είναι αυτά. 1500+ πυρήνας και εχασε? rumad? 75άρι ίσως και λίγο παραπάνω με πολύ ζεστό δωμάτιο στα ρολόγια που αναφέρεις λογικό ακούγεται. Εγώ έχω το Enthoo Lux case btw. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 1500+ πυρήνας και εχασε? rumad? 75άρι ίσως και λίγο παραπάνω με πολύ ζεστό δωμάτιο στα ρολόγια που αναφέρεις λογικό ακούγεται. Εγώ έχω το Enthoo Lux case btw.witcher3_2015_08_18_13_26_03_078.jpg τι λόγο έχω να είμαι mad? +87v για μονό +120MHz θωρείτε silicon lottery winner? από ποτέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλα τα λει ο κμπ απο πανω.εχω δει μεγαλυτερο over clock σε guru3d και αλλα σαιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Guys, για να μην ανοίγω νέο θέμα, 80 βαθμούς μέγιστο μπορούν να βλάψουν τη κάρτα μου σε βάθος χρόνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Guys, για να μην ανοίγω νέο θέμα, 80 βαθμούς μέγιστο μπορούν να βλάψουν τη κάρτα μου σε βάθος χρόνου; Ναι ξεραίνεται η παστα της,δεν πρεπει να την αφηνεις να πιανει 80 βαθμους γιαυτό και κανεις ενα custom curve στα ανεμιστηρακια της ώστε να δουλευει μεχρι 73-75 βαθμους σε heavy gaming,(idle λιγοτερο απο 30) Ουτε να αφηνεις την καρτα να δουλευουν οι ανεμιστηρες οταν πιασει 60c αυτα ειναι κολπα τον εταιριών να σε κανουν να αλαζεις καρτα καθε 2 χρονια, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα