ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 παιδια το ξερω οτι κανει ζεστη και μαλλον θα ηταν καλυτερα να αποφυγω το overclocking αλλα ξερω οτι η g1 εχει το καλυρτερο συστημα ψυξης.Αλλα διαψευτηκα καθως ανεβασε οσο πανε τα ρολογια και ρευμα,και με 100% fun speed, φτανει στους 78 βαθμους.ειναι φυσιολογικο γιαυτην την καρτα?χωρις υπερχρονισμο φτανει τα 70.το κουτι μου αποτελειται απο 2 μεγαλα case fans και εχει πολλα σημεια που παιρνει αερα,σαν να ειναι ανοιχτο δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν έχω αυτή την κάρτα αλλά μέχρι 80 βαθμούς είναι καλές θερμοκρασίες για κάρτα αυτή την περίοδο σε πλήρη λειτουργία. Δεν είναι για να ανησυχείς. Idle πόσους βαθμούς έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν έχω αυτή την κάρτα αλλά μέχρι 80 βαθμούς είναι καλές θερμοκρασίες για κάρτα αυτή την περίοδο σε πλήρη λειτουργία. Δεν είναι για να ανησυχείς. Idle πόσους βαθμούς έχεις; 40-50 idle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 78C με 100% fun speed ακούγεται υπερβολικό ακόμα και με 30C θερμοκρασία δωματίου, δηλαδή όταν παίζεις το fun speed πηγαίνει 100% πως μπορείς έχεις ακουστικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 78C με 100% fun speed ακούγεται υπερβολικό ακόμα και με 30C θερμοκρασία δωματίου, δηλαδή όταν παίζεις το fun speed πηγαίνει 100% πως μπορείς έχεις ακουστικά? ναι οταν κανω το overclocking βαζω ακουστικα,αλλα δεν ακουγεται και πολυ.να διορθωσω οτι με πληρη ταχυτητα ανεμιστηρων παει 75 και με το μεγαλυτερο overclock.78 πηγε με 70% fun speed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 78C με 70% fun speed ακούγεται πιο λογικό, άλα και πάλι από 70% σε 100% fun speed κατεβάζει μονό 3C? ποσό OC? vcore? έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 78C με 70% fun speed ακούγεται πιο λογικό, άλα και πάλι από 70% σε 100% fun speed κατεβάζει μονό 3C? ποσό OC? vcore? έχεις core +120,memory +350,power limit 110,gpu voltage +87nm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 την πηρα κ γω προσφατα την καρτα καλοκαιρι ξεκαλοκαιρι.....+220 core/+500 mem χωρις voltage που ουτως η αλλως δεν προκειται να το πειραξω οι θερμοκρασιες ακουγονται υπερβολικες για οτι διαβαζω αλλα κ βλεπω απο μενα... εγω ειμαι 33-35C idle και το μεγαλυτερο που εχω δει στο watch dogs αν δεν κανω λαθος ηταν 71C Σκυλι μαυρο η 970... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 την πηρα κ γω προσφατα την καρτα καλοκαιρι ξεκαλοκαιρι.....+220 core/+500 mem χωρις voltage που ουτως η αλλως δεν προκειται να το πειραξω οι θερμοκρασιες ακουγονται υπερβολικες για οτι διαβαζω αλλα κ βλεπω απο μενα... εγω ειμαι 33-35C idle και το μεγαλυτερο που εχω δει στο watch dogs αν δεν κανω λαθος ηταν 71C Σκυλι μαυρο η 970... την gigabyte πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 core +120,memory +350,power limit 110,gpu voltage +87nm +87nm και μονό +120MHz θα πρέπει η κάρτα σου να έχει πολύ χαμηλό asic, με λίγα λόγια έχασες παταγωδώς στο silicon lottery, τι να κάνεις εστί είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar1333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 +87nm και μονό +120MHz θα πρέπει η κάρτα σου να έχει πολύ χαμηλό asic, με λίγα λόγια έχασες παταγωδώς στο silicon lottery, τι να κάνεις εστί είναι αυτά. ναι αμα τα βαλω παραπανω κρασαρουν τα παιχνιδια.ειμαι ατυχος +87nm και μονό +120MHz θα πρέπει η κάρτα σου να έχει πολύ χαμηλό asic, με λίγα λόγια έχασες παταγωδώς στο silicon lottery, τι να κάνεις εστί είναι αυτά. στο gpu z λει οτι εχω 68.3 asic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Άσχετο, το asic τι είναι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 ^ ASIC = Application-Specific Integrated Circuit. To νούμερο που αναφέρουμε ως % είναι το ASIC quality και αναφέρεται στο πόσο τοις εκατό "αποδίδει" το συγκεκριμένο chip σε σχέση με το ιδεατό που είχε θεωρήσει ως 100% η εταιρία που κάνει το fabrication. Long story short, αν έχεις μεγάλo ASIC quality (80%+) η κάρτα σου θα clockάρει καλύτερα με μικρό voltage bump, σε σχέση με κάποιον που έτυχε χειρότερο chipάκι και πρέπει να την λυσσάξει στα volt για τα ίδια clocks OP, κάπως ζεστή μου ακούγεται η συγκεκριμένη. Ίσως να κοίταζες το airflow σου, ίσως για αλλαγή πάστας αν δεν ακυρώνει την εγγύηση (a.k.a. αν η κάρτα δεν έχει αυτοκόλλητα στις βίδες)... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Μια μκρή ένσταση, πως η θεωρία του asic είναι απλά θεωρεία. Στην πράξη υπάρχουν πολλά παραδείγματα καρτών με χαμηλό asic που υπερχρονίζονται καλύτερα από υψηλότερου asic κάρτες. Πρακτικά δηλ., κάπως πιο πιθανόν είναι μία υψηλού asic κάρτα να υπερχρονίζεται ψηλότερα, αλλά δε μπορείς να το έχεις ως μπούσουλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
big7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 πολύ υψηλες μου φαινονται οι θερμοκρασιες. εγω εχω την asus με δυο ανεμιστηρες καιι με ανεμιστηρες στο 60-70% το μεγιστο που την εχω δει ειναι 62 βαθμοί στο witcher 3 σε πολυ ζεστη μερα, συνηθως ειναι κατω απο 55, αμα εχω και κλιματισμο με το ζορι περναει το 50 και κανει και καποιο oc αυτοματα (πχ ο πυρηνας παει 1290mhz) Εσενα ποσο παει ο πυρηνας? κοιτα μηπως πιεζεται καπου η καρτα στο κουτι, ακομα και το πλαστικο της. εμενα μου ανεβαζε πολυ ψηλες θερμοκρασιες οτααν την ειχα δεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα