kostas8080 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το s6 edge + πιστεύω πως δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς στις 5,7 ίντσες καλύτερα να πας σε NOTE από την άλλη και το NOTE 5 με απογοήτευσε:1)η μπαταρία καθώς πίστευα πως επειδή θα είναι μη αποσπωμενη θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, 2)έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης Τέλος πιστεύω πως οποίοι έχω Note 4 μείνουν σε αυτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο το NOTE 5 + οτι θα πέσει η τιμη του Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από kostas8080
2.1Ohm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το note 5 ακουστικε το 2015 δν θα έρθει Ευρώπη οπότε το δν υπάρχει δίλημμα για το πιο να διαλέξεις!
Stogianz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μπορείς πάντα να το φέρεις κι απ'έξω (βέβαια δεν ξέρω αν θα αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να έχεις ένα κινητό που μπορεί να μην στο καλύπτει η Ευρωπαική αντιπροσωπία)
Masma Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Κατήργησαν την έκδοση 128gb και την επέκταση μνήμης στο note???? Πλακα κανουν? Επισης η μπαταρια το ξεραμε οτι δεν θα ειαι αποσπομενη αλλα ειναι και πιο μικρη? Καλα οσοι εχουν note 4 θα παραμινουν για καιρο. Φυσικα να πουμε τα θετικα. Μου φαινεται πολυ ομορφο το κινητο. (φυσικα θηκη). Σιγουρα καλυτερη αισθηση στο χερι αν και μου αρεει και η αισθηση του note 4. Και το κινητο εχει την καλυτερη οθονη,καλυτερη καμερα,καλυτερο επεξεργαστη. Mηπως Το συγκεκριμενο θα εχει slot στο πλάι??? Σε φαση sim 2 sd?
tarantules Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και ir blaster κατάργησαν αν δεν κάνω λάθος....
vdeseris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και ir blaster κατάργησαν αν δεν κάνω λάθος.... Ναι καμία λογική... Εντάξει για την sd εν μέρει δικαιολογείται αν δούμε τι ταχύτητες έχει πλέον η ενσωματωμένη μνήμη, οπότε καμία microsd δεν θα τις έφτανε (μέγιστες ταχύτητες σήμερα 100/100 περίπου). Και αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι αγοράζουν microSD του "κιλού" με ταχύτητες 10-20 mb/s τότε το κινητό θα σερνόταν χωρίς λόγο. Κλασσικά θα πείτε μα εγώ το θέλω για τραγούδια, μουσική, βιντεο κτλ κτλ. Ακόμα και εκεί θα υπήρχε μια ενοχλητική καθυστέρηση στην ανάγνωση πχ πολλών φωτογραφιών ή στην εγγραφή βίντεο. (μου έχει τύχει με αργή μνημούλα) Ο μοναδικός τρόπος θα ήταν πχ να πούνε σαν ελάχιστη ταχύτητα δεχόμαστε την class 10 ή UHS... 1
dimkalogiros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Για μενα ειναι δυο ιδια τηλεφωνα (εκτος απο το πενακι), με ιδια specs, δυο μεγαλυτερα Galaxy S6. Δε βρισκω κανεναν απολυτως λογο να φυγει καποιος απο Note 4 για το 5αρι.
frix_ath Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Απο συγγενη που εχω στην Αμερικη, θελω να φερω το galaxy note5.<br /> Μπορει καποιος γνωστης να μου πει τα εξης:στην ελλαδα θα λειτουργει? εδω θα καλυπτεται απο εγγυηση αντπ/πειας? ποιο μοντελο πρεπει να αγορασω?</p>
SIP1995 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 <p>Απο συγγενη που εχω στην Αμερικη, θελω να φερω το galaxy note5.<br /> Μπορει καποιος γνωστης να μου πει τα εξης:στην ελλαδα θα λειτουργει? εδω θα καλυπτεται απο εγγυηση αντπ/πειας? ποιο μοντελο πρεπει να αγορασω?</p> Λοιπόν μπορεί να έχεις πρόβλημα με το 4G ( ίσως και στο 3G), διαφορετικών δικτύων Αμερικής και Ευρώπης. Εγγύηση ΔΕΝ θα έχεις επειδή δε είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας (δηλαδή δεν έχει αγοραστεί εντός Ευρώπης) και αν είναι να το αγοράσεις, δεν υπάρχει λόγος...1) θα σου βγεί πολύ ακριβό και 2) πάρε καλύτερα το Note 4 (δε έχει ουσιαστικές διαφορές με το Note 5).
nikos1965 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 παιδια στης 21 θα εχω το σ6 οπότε θα σας πω εντυπώσεις...
Giannislo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Παντως, καποια τεστ δειχνουν οτι η μπαταρια του 5 κραταει περισσοτερο απο το 4αρι κ ας ειναι μικροτερη. Λογικο αν λαβουμε υποψιν μας το νεοτερο hardware και την 5.1.1 που θα φοραει
banmenow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Το s6 edge + πιστεύω πως δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς στις 5,7 ίντσες καλύτερα να πας σε NOTE Διαφωνω...ο μονος λογος που δεν πηρα το s6 είναι το μέγεθος της οθονης το plus είναι ακριβως αυτό που ηθελα και μαλιστα σκεφτομουν πως θελω ασημενιο πριν δω πως θα το βγαλουνε σαυτο το χρωμα.εχω αρρωστησειιιιιι Παντως, καποια τεστ δειχνουν οτι η μπαταρια του 5 κραταει περισσοτερο απο το 4αρι κ ας ειναι μικροτερη. Λογικο αν λαβουμε υποψιν μας το νεοτερο hardware και την 5.1.1 που θα φοραει http://displaymate.com/Galaxy_Note5_ShootOut_1.htm εχει 20% περισσοτερο power efficiency απτο νοτε 4.εχουν κανει τρελη δουλεια στην οθονη
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Διαφωνω...ο μονος λογος που δεν πηρα το s6 είναι το μέγεθος της οθονης το plus είναι ακριβως αυτό που ηθελα και μαλιστα σκεφτομουν πως θελω ασημενιο πριν δω πως θα το βγαλουνε σαυτο το χρωμα.εχω αρρωστησειιιιιι http://displaymate.com/Galaxy_Note5_ShootOut_1.htm εχει 20% περισσοτερο power efficiency απτο νοτε 4.εχουν κανει τρελη δουλεια στην οθονη 5.3 και πανω το κινητο θεωρειται Phablet και οσοι ξερουν απο που εχει βγει η λεξη αυτη καταλαβαινουν. Επισης στις 5.7 ιντσες το Note θεωρειτε απο τα καλυτερα Phablet της αγορας. Με το να κανεις το S6 edge+ 5.7ιντσες και αρα tablet δεν κερδιζεις τιποτα. Ηδη το S6 των 5.1 απο κοντα δειχνει πιο μεγαλο απο οτι στις φωτογραφιες,με το S6 edge+ ποιος ο λογος να το προτιμησεις απο το Note 5 πχ(γενικα μιλωντας γιατι γνωριζω τι παει να κανει η Samsung με το Note 5 στις χωρες κυκλοφοριας). Επισης μην ξεχνας οτι ναι μεν εσενα προσωπικα μπορει να σε βολευουν οι παραπανω ιντσες και γενικα τα Phablet αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολο τον κοσμο. Για αρκετο κοσμο ειναι και σοβαρο κριτηριο αγορας το μικρο μεγεθος οθονης και ο λογος που προτιμανε και τα Iphone γιαυτο,γιατι κακα τα ψεματα αν θες να κανεις χρηση κινητου με ενα χερι ακομα και το S5 να παρεις(μιας και πιασαμε τα Galaxy)οριακα θα μπορεις αν δεν εχεις μετρια προς μεγαλα κυριως χερια.
banmenow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 5.3 και πανω το κινητο θεωρειται Phablet και οσοι ξερουν απο που εχει βγει η λεξη αυτη καταλαβαινουν. Επισης στις 5.7 ιντσες το Note θεωρειτε απο τα καλυτερα Phablet της αγορας. Με το να κανεις το S6 edge+ 5.7ιντσες και αρα tablet δεν κερδιζεις τιποτα. Ηδη το S6 των 5.1 απο κοντα δειχνει πιο μεγαλο απο οτι στις φωτογραφιες,με το S6 edge+ ποιος ο λογος να το προτιμησεις απο το Note 5 πχ(γενικα μιλωντας γιατι γνωριζω τι παει να κανει η Samsung με το Note 5 στις χωρες κυκλοφοριας). Επισης μην ξεχνας οτι ναι μεν εσενα προσωπικα μπορει να σε βολευουν οι παραπανω ιντσες και γενικα τα Phablet αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολο τον κοσμο. Για αρκετο κοσμο ειναι και σοβαρο κριτηριο αγορας το μικρο μεγεθος οθονης και ο λογος που προτιμανε και τα Iphone γιαυτο,γιατι κακα τα ψεματα αν θες να κανεις χρηση κινητου με ενα χερι ακομα και το S5 να παρεις(μιας και πιασαμε τα Galaxy)οριακα θα μπορεις αν δεν εχεις μετρια προς μεγαλα κυριως χερια. ναι εμενα προσωπικα με βολευει γιαυτο εχω νοτε 3 και νοτε 4 μεχρι τωρα...και το edge το γουσταρα πολύ απλα δεν μαρεσε στις 5.1 ιντσες οποτε τωρα μπορω να παρω κατι που μαρεσει μου επιτρεπεις ετσι?
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ναι εμενα προσωπικα με βολευει γιαυτο εχω νοτε 3 και νοτε 4 μεχρι τωρα...και το edge το γουσταρα πολύ απλα δεν μαρεσε στις 5.1 ιντσες οποτε τωρα μπορω να παρω κατι που μαρεσει μου επιτρεπεις ετσι? Προφανως και σου επιτρεπω να παρεις αυτο που σου αρεσει οπως εγραψα και παραπανω. Οταν ομως απαντας σε καποιον που γραφει γενικα και του λες οτι Διαφωνω...ο μονος λογος που δεν πηρα το s6 είναι το μέγεθος της οθονης το plus είναι ακριβως αυτό που ηθελα και μαλιστα σκεφτομουν πως θελω ασημενιο πριν δω πως θα το βγαλουνε σαυτο το χρωμα.εχω αρρωστησειιιιιι http://displaymate.com/Galaxy_Note5_ShootOut_1.htm εχει 20% περισσοτερο power efficiency απτο νοτε 4.εχουν κανει τρελη δουλεια στην οθονη επειδη απλα σε βολευουν εσενα προσωπικα ε δεν σημαινει οτι γενικα αυτο ισχυει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα