Προς το περιεχόμενο

Doogee F5


p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

DOOGEE F5 the Liguidmetal master 
 
Η DOOGEE ένας ανερχόμενος κατασκευαστής smartphone από την κίνα ανακοίνωσε το πρώτο Liquidmetal smartphone στον κόσμο. Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό. Το Liquidmetal είναι στη πραγματικότητα η εμπορική ονομασία για ακαθόριστα κράματα μετάλλων που αναπτύχθηκαν από την εταιρία Caltech. Το Liquidmetal συμπεριφέρεται περισσότερο σαν γυαλί παρά σαν μέταλλο όταν η θερμοκρασία του αυξηθεί, φτάνοντας σε μια ιξώδες κατάσταση σε ακόμα υψηλότερες θερμοκρασίες. Αυτή του η ιδιότητα επιτρέπει στον κατασκευαστή να ελέγχει με μεγαλύτερη ακρίβεια την δημιουργία του σώματος της συσκευής κατά την διαδικασία της χύτευσης. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και κρυώσει το κράμα, τότε αυτό αποκτά μερικά καταπληκτικά χαρακτηριστικά από τα οποία ξεχωρίζουν η υψηλότερη σκληρότητα σε σχέση με το αλουμίνιο ή το τιτάνιο και η ανθεκτικότητα στην διάβρωση και στον εφελκυσμό.
 
Ας δούμε εν τάχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του DOOGEE F5. Τα official χαρακτηριστικά που διέρρευσε η DOOGEE είναι η 5.5-inch 1920 x 1080 με Corning Gorilla Glass 3 οθόνη, η 3000mAh μπαταρία με 5V2A fast charing υποστήριξη, το Octacore Mediatek MT6753 chipset με 3GB RAM και οι δύο κάμερες - 5 mega-pixel για την μπροστά camera και 13 megapixel Samsung 3m2 για την πίσω αντίστοιχα.
 
Το πακέτο συμπληρώνουν η 4G LTE υποστήριξη και η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος αισθητήρας προσφέρει κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό. Το fingerprint sensor του επερχόμενου DOOGEE F5 θα λειτουργεί με τρεις τρόπους.
 
1ος τρόπος: Τοποθετώντας το δάχτυλο σας στην περιοχή του αισθητήρα για 0.5 δευτερόλεπτα, η συσκευή σας πηγαίνει στο home screen.
 
2oς τρόπος: Τοποθετώντας το δάχτυλο σας στην περιοχή του αισθητήρα για 1.5 δευτερόλεπτα, η συσκευή σας μεταφέρει στην οθόνη πρόσφατων εφαρμογών.
 
3ος τρόπος: Παρόμοια με το U8 Oukitel και την OnePlus 2, τοποθετώντας το δάχτυλό σας πάνω στο fingerprint module θα ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας διαβάζοντας το αποτύπωμα σας, και εάν αυτό ταιριάζει, η συσκευή θα ξεκλειδώσει.
 
Τέλος, από την παρακάτω εικόνα φαίνεται ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στο πίσω μέρος για το Doogee F5, ακριβώς κάτω από την κάμερα. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ίσως τεθούν θέματα σχετικά με την εργονομία του. Πάντως το γεγονός ότι η DOOGEE προσπαθεί να ενσωματώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακό και μεταφράζεται ότι υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση.
 
 


post-158082-0-03236000-1439500752_thumb.jpg



 

DOOGEE Press Release

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Από το λανσάρισμα του iPhone 6/6 plus, o curved edge (καμπυλωτός) σχεδιασμός έγινε μόδα και ακολουθήθηκε από σχεδόν κάθε κατασκευαστή smartphone. Ωστόσο, το νέο DOOGEE F5 λέει ΟΧΙ
 
Το καμπυλωτό σώμα δεν είναι η μόνη επιλογή στον σχεδιασμό μιας έξυπνης συσκευής, και τα σχέδια πρέπει να διαφοροποιούνται. Κάθε smartphone θα πρέπει να ξεχωρίζει και να έχει την δική του προσωπικότητα. 
 
Το DOOGEE F5 είναι ένα παράδειγμα του να είσαι πραγματικά ο εαυτό σου! Συμβολίζει το δημιουργικό στυλ ενός επαναστάτη, υποστηρίζοντας την τέχνη τις αυτοέκφρασης!
 
Αυτό είναι το νέο DOOGEE F5! 
 



3BRFLex.jpg

hfUWp6Q.jpg

Txiw2G3.jpg

sjqwld9.jpg

9plRs1F.jpg

YOFos96.jpg
 



 

DOOGEE Press Release

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...