JOHN ONLY Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Καλησπερα προσφατα αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/laptop-hp-255-g3-156-amd-quad-core-a4-5000-4gb-500gb-free-dos-bag-p-PER.901323 Αρχικα ειχα ενα θεμα με τους drivers. Ταυτοχρονα ομως το εξωτερικο ποντικι δουλευε μονο σε μια συγκεκριμενη θυρα usb και θεωρησα οτι συνεβαινε λογω drivers. Μετα την εγκατασταση των drivers ομως συνεχιζει να μην λειτουργει στις αλλες θυρες. Ετσι δοκιμαζω να συνδεσω ενα αλλο ποντικι και παλι τα ιδια. Μετα δοκιμαζω μια βαση ψυξης και δουλευει σε ολες τις θυρες αλλα το usb hub που εχει δουλευει παλι στη μια θυρα usb του λαπτοπ. Μετα βαζω ενα usb stick και μια απο τα ιδια. Τι να εκανα αλλο κανω εκκινηση με live cd puppy linux και παλι τα ιδια. Τα linux δεν βρισκουν τους drivers μονα τους; Παω για επιστροφη και ο θεος βοηθος; Τελος να αναφερω οτι καμια θυρα δεν ειναι μπλε. Αυτο σημαινει απαραιτητα οτι δεν εχει usb 3.0 που λεει στην περιγραφη; Ευχαριστω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Έτσι όπως τα περιγράφεις ναι, είναι χαλασμένες οι θύρες. Πράξε αναλόγως.
JOHN ONLY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ελεγα μηπως ηθελαν καποιο ΄κολπο΄ να δουλεψουν ολες αλλα δινουν μονο ρευμα στη βαση ψυξης. Το usb stick και τα ποντικια δεν δουλευουν.
vb23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ψάξε λιγο και απο bios να δεις ρυθμίσεις. Παράδειγμα τσέκαρε κατι σε Onboard Devices, USB Controller κτλ μπας και θελει να κανεις enable σε καποια κατηγορία. Συνήθως στην κατηγορία-καρτέλα Advance βλέπεις ρυθμίσεις για USB
JOHN ONLY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παιδια, φαινεται να τρολαρω αλλα τωρα για πρωτη φορα στα windows δουλευουν ολες οι θυρες usb κανονικα αλλα στα linux μονο η μια. Εγω τα windows χρησιμοποιω και δεν πιστευω να ασχοληθουν ιδιαιτερα στο service αφου δουλευουν στα windows το αφηνω ως εχει μεχρι νεοτερας... Μια τελευταια ερωτηση μονο. Μπορει καποιο προγραμμα να μου δειξει αν διαθετει το laptop θυρα usb 3.0 ή δεν παιζει ρολο που ειναι ολες μαυρες; Ευχαριστω.
vb23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγω πάλι νομίζω οτι μετα την εγκατάσταση των drivers ξεχασες να κανεις restart. Σου άνοιξε σε windows μετα απο την δοκιμή με Linux live cd που έκανες και τώρα σου δουλεύουν κανονικά
JOHN ONLY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγω πάλι νομίζω οτι μετα την εγκατάσταση των drivers ξεχασες να κανεις restart. Σου άνοιξε σε windows μετα απο την δοκιμή με Linux live cd που έκανες και τώρα σου δουλεύουν κανονικά Πιθανον αλλα στα linux ποιο λογο εχουν να μην δουλευουν;
vb23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δες απο τον device manager για να δεις εαν εχεις USB 3. Σε Windows 7 : Start --> Computer (δεξί κλικ) --> Properties --> Device Manager) άνοιξε το Universal Serial Bus Controllers και δες εαν εχεις κατι που να λεει Extensible Host Controller Interface (xHCI) εαν υπαρχει τότε εχεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα